![]() |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
امروز فک کنم اخرین فرصت باشه قرار بود تا امروز لیست رو اعلام کنن. از نمایشگاه ارزونتر می افته بهتره امروز تلفنی پیگیر باشید چون اخرین روز هستش. |
RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rahayi - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
سلام منم امروز تلفنی پیگیر شدم گفتن با ایمیل مشخصات ارسال کنم و تا همین بعد از ظهر فرصت هست دوستان کسی جا نمونه ![]() موفق باشید |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rasoul1990 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ
منم میخوام ثبت نام کنم |
RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط: منم میخوام ثبت نام کنمبه ادرس پست اول ایمیل بده یه زنگ هم بزن تا مطمئن بشی |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
دوستان خبری از لیست چهارم دارید؟ من امروز زنگ زدم گفتن هنوز دارن ایمیل می فرستن. عصر به نمایندگی ها اعلام می کنیم. اگر کسی خبری دیگه ای از لیست داره لطفا اینجا بگه. |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - نی نی گولو - ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام منم زنگ زدم گفتن لیست رو در سایت مانشت اعلام می کنن |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rasoul1990 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
من دیروز واستون شهر شبستر رو گفته بودم. ولی امروز در نمایشگاه تبریز ثبت نام کردم، ۲۵% تخفیف دادن. ۱۰۰ هزار تومان بیانه دادم،گفتن هفته دیگه واسه گرفتن کتاب تکمیل ثبت نام هفته دیگه زنگ می زنیم، می خواستم بدونم می تونم از این ۵۰ % هم استفاده کنم یا نه؟ |
RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط: من دیروز واستون شهر شبستر رو گفته بودم. ولی امروز در نمایشگاه تبریز ثبت نام کردم، ۲۵% تخفیف دادن. ۱۰۰ هزار تومان بیانه دادم،گفتن هفته دیگه واسه گرفتن کتاب تکمیل ثبت نام هفته دیگه زنگ می زنیم، می خواستم بدونم می تونم از این ۵۰ % هم استفاده کنم یا نه؟معمولا نمی زارن از هر دو تخفیف هم زمان استفاده کنید یا باید از تخفیف مربوط به نمایشگاه استفاده کنید یا تخفیف سایت. ولی حتما از خودشون هم سوال بکنید. کدوم به نفعتون بود از اون استفاده کنید |
RE: تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - rahayi - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
سلام دوستان کسی از لیست جدید اطلاعی داره؟ ![]() |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - sybarite - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
بالاخره یکی بگه این ۲۷۵ تومن شامل چی هست و چی نیست ؟ ۲۷۵ تومن فقط برای آزمونه ؟ یا شامل چیزای دیگه هم هست ؟ من تبلیغ رودیدم صفحه اصلی سایته . چیز روشنی نبود . |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - Nazanin_kheradmand - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)sybarite نوشته شده توسط: بالاخره یکی بگه این ۲۷۵ تومن شامل چی هست و چی نیست ؟ تا اونجایی که من میدونم فقط آزمونه . |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - jahani - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان مانشتی این لیست چهارم تخفیفی هایش مدرسان هست. این دیگه این لیست اخر هست و بعد از این تخفیف به کسی تعلق نمیگیره ۱ محمد رضا بیاضی علوم کامپیوتر کاشان ۲ پوریا افروز IT مازندران ـ چالوس ۳ مرضیه نیلی پور کامپیوتر اصفهان ۴ میثم ایلکا کامپیوتر ـ نرمافزار تهران ۵ حبیب شیخ ارپناهی کامپیوتر ـ نرمافزار دزفول ۶ اسماعیل یزدانی IT اصفهان - مبارکه ۷ مهین بیهقی کامپیوتر ـ نرمافزار مشهد ۸ معصومه شریفی کامپیوتر تهران ۹ محمد احمدی شیراز ۱۰ مینا زمانی رافع IT همدان ۱۱ بهزاد اسدی نرم افزار مشهد ۱۲ ایوب قسمتی IT بوکان ۱۳ سودابه قزیزاده نرم افزار کرمان ۱۴ مهدی محمودی IT ارومیه ۱۵ سمیرا فصاحت IT اصفهان ـ گلپایگان ۱۶ شهناز حیدری جهانی IT همدان ۱۷ ملیسی وثوق طهرانی کامپیوتر تهران ۱۸ زهرا حشمتی IT سنقر ۱۹ هلیاحسن خانی کامپیوتر ـ نرم افزار قم ۲۰ منا رحیم اربابی IT گرگان ۲۱ رقیه سلیمانزاده IT آذربایجان شرقی ـ شهر مرند ۲۲ فاطمه حسنی مقدم IT قم ۲۳ سحرناز اسماعیل زاده IT تبریز ۲۴ هانیه کشفی تبریز ۲۵ رسول البکلویی کامپیوتر ـ نرم افزار آذربایجان شرقی ـ شبستر ۲۶ مرضیه قربانی کامپیوتر ـ نرم افزار بجنورد ۲۷ محدثه کمالی کامپیوتر شیراز ۲۸ احسان غلامی IT شیراز ۲۹ فخرالسادات نوری IT قم ۳۰ ابراهیم سید اقازاده کامپیوتر ـ نرم افزار ارومیه از فردا هم مثه این که میتونید برای گرفتن تخفیف اقدام نمایید به همان سبکی که دوستان قبلی اقدام نمودند. |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - mehdi.m2 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
ببخشید اقای جهانی این لیست شامل چند درصد تخفیف هستش؟ |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - نی نی گولو - ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
با سلام آقای جهانی و تشکر از اینجا به بعد باید حودمون به نمایندگی شهرستان مراجعه کنیم. درسته؟ |
تکمیل لیست چهارم جهت تخفیف گروهی از مدرسان شریف - Good! - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
سلام آقای جهانی من که تازه فهمیدم چه کار میتونم بکنم برای گرفتن تخفیف؟ ![]() |