|
|
مقاله برای دانلود - نسخهی قابل چاپ |
RE: مقاله برای دانلود - انرژی مثبت - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)ghanbari89 نوشته شده توسط: Cost-based modeling for fraud and intrusion detection: results from the JAM projectمقالتون رو در بخش درخواست مقاله قرار بدید تا واستون اپلودش کنیم
|
|
مقاله برای دانلود - engeneer_19 - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
سلام مقاله با موضوع Self Healing در شبکه دارید؟ |
مقاله برای دانلود - engeneer_19 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ق.ظ)mojtaba-2010123456a نوشته شده توسط: دانلود مقالات بین المللی لاتین (ISI) بهمراه ترجمهمقاله درخواستی هم قرار بدید ![]() مثل مقاله با موضوع Self Healing در شبکه . |
RE: مقاله برای دانلود - ریحانه - ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ)engeneer_19 نوشته شده توسط: سلام توی این قسمت: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. چند تا مقاله براتون گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوره. |
مقاله برای دانلود - engeneer_19 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: چند تا مقاله براتون گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوره.خیلی ممنونم واقعا. لطف کردی عزیز |
|
مقاله برای دانلود - engeneer_19 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
Optical fault locator mechanism این یک پروژه درس کارگاه مخابرات نوری است و مطالب فارسی می خواهم اگر دارید |
|
مقاله برای دانلود - sahar_vafai - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام شیوا جان شما میتونید از مقاله karimi et al استفاده کنید توی نت سرچ کنی راحت پیداش میکنی سلام شیوا جان شما میتونید از مقاله karimi et al استفاده کنیدواسه قابلیت اطمینان. توی نت سرچ کنی راحت پیداش میکنی |
|
[ دانلود ] سه مقاله مفید درباره مجازی سازی - mehrdad66 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ق.ظ
هر چی توی مانشت گشتم تا مقالات مفید حوزه نرم افزار رو آپلود کنم ندیدم اگه اینجا جاش نیست دوستان راهنمایی کنن یا مدیران انتقال بدن مجازی سازی(Virtualization) یکی از تخصص های پرکاربرد حوزه کامپیوتره که با توجه به رشد سریع سرورهای مجازی (VPS) در کشور طرفداران زیادی پیدا کرده اینجا سه مقاله(انگلیسی) منبعی معتبر برای یادگیری مقدمات مجازی سازی و اصول اون هست |
|
[ دانلود ] سه مقاله مفید درباره مجازی سازی - zeinab - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ
مرسی. میشه بیشتر در موردش توضیح بدین |
RE: [ دانلود ] سه مقاله مفید درباره مجازی سازی - mehrdad66 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ق.ظ)mehrdad66 نوشته شده توسط: هر چی توی مانشت گشتم تا مقالات مفید حوزه نرم افزار رو آپلود کنم ندیدم مجازی سازی در واقع تقسیم یه سخت افزار قوی به چندین سیستم مجزا هست در بحث سرورهای وب خرید یک سرور به صورت سخت افزاری و مستقل کار بسیار دشوار و هزینه بری هست برای همین یه سرور با سخت افزار بسیار قوی رو از طریق مجازی سازی به چندین سرور کوچکتر تقسیم می کنند و شما با خریداری این سرور کوچک مستقل میتونید مثل یک سرور مستقل باهاش کار کنید. حتی به نظرم مانشت هم از سرور مجازی استفاده میکنه چون من whoice کردم دیدم DNS مانشت به صورت ns.manesht.ir هست. البته بهترین نرم افزار مجازی سازی وی ام ویر هست. در ادامه چند روز دیگه یه کتاب خوب و جمع و جور درباره وی ام ویر هم آپلود میکنم. |
|
[ دانلود ] سه مقاله مفید درباره مجازی سازی - zeinab - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ
مرسی بایت توضیحتون. اگر نکته دیگه ای هم بود بگین استفاده کنیم! |
|
[ دانلود ] سه مقاله مفید درباره مجازی سازی - m450ud - 08 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ
فقط تقسیم سرور نیست گاهی برای نرم افزارها هم استفاده میشه مثل Sandbox |
|
مقاله برای دانلود - ۰۶medinfo - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز میشه سایتهایی برای دانلود رایگان مقاله هایی از جورنالهای معتبر معرفی کنید؟ موفق باشید |
RE: مقاله برای دانلود - Lonely Palm - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)۰۶medinfo نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزسلام من معمولا از scholar.google.com استفاده می کنم، موضوع مقاله رو که اونجا جست و جو کنید اگر جایی آپلود شده باشه اون مقاله لینکشو دست راست برای دانلود می زاره، حتی من دیدم اگر مقاله رو مثلا توی persiangig هم پیدا کنه لینکشو میزاره! |
|
مقاله برای دانلود - kimiagar - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام خسته نباشید و مقاله با موضوع wireless mesh networkمی خواستم |