![]() |
نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - friends - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
منم مدرسان می خونم کتاب خوبیه ولی به خاطر چاپ اولش یه سری ایرادات داره و اینکه بعضی ازجاها معادل انگلیسی اصطلاحاتو ننوشته یکمیه متنش خسته کننده هست که بیشتر به خاطر ماهیت درس هست البته ..از لحاظ نوشتاری پوران بهتره قابل فهم تره چون سعی کرده بیشتر مفهوم رو برسونه تا ترجمه کنه... ولی خب به کاملی مدرسان نیست.. نکته دیگری که مدرسان داره و کتابایی که من دیدم نداره خلاصه خوب و از همه مهم تر تعداد سوالات خیلی زیادشه و آقای جهانی هم هستن خواستین به کتاب گیر بدین ![]() ![]() |
نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - atenaa - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
من کتابای اسلام ناظمی مدرسان و پارسه رو دارم پارسه رو به ۲تای دیگه ترجیح میدم |
RE: نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - md.ebrahimpour@gmail.com - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ
سلام ******************************************* |
RE: نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - ۹۰۱۸۴۵ - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
با سلام لطفا سرفصل های کتاب مدرسان رو اگه کسی داره بذاره تابتونیم راحتتر تصمیم بگیریم آقای جهانی شما که اینقدر طرفدار این کتاب هستید خواهش میکنم سرفصل های کتاب رو بذارید با تشکر |
نظرسنجی : کتاب مهندسی نرم افزار جدید پارسه نوشته سجاد نقدعلی زنجانی - hamedmohsenee - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ
من کتاب نقدعلی زنجانی رو ندیدم اما خصوصیات خوب واسه یه کتاب کنکوری نرم افزار می نویسم: ۱-پوشش تمام سرفصل های پرسمن۷ ۲-تشریح "طبقه بندی" مطالب(پرسمن مطالب رو پراکنده گفته) ۳-بیان معنی تمام concept ها به لاتین ۴-حل تستهای کنکورهای گذشته ۵-تستهای تالیفی مفهومی داشته باشه ۶-فصل شی گرایی و UML رو کامل توضیح بده(توی پرسمن یه پیوست خیلی جزیی آورده اما توی کنکور ریزشده توی UML) در ضمن مهندسی نرم افزار یه درس "حفظی نیست...حفظی نیست...حفظی نیست...."مهندسی نرم افزار یه درس مفهومیه واسه فهم مفهومی فیلم های دکتر رمضانی رو پیشنهاد می کنم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |