![]() |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ , ۳۷ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ , ۳۷ هوش مصنوعی - aminamini - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ ب.ظ
دوستان تبریک میگم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم پیروز و موفق باشید راستی واسه ما کنکوریهای ۹۱ دعا فراموشتون نشها ![]() |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ , ۳۷ هوش مصنوعی - delta - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ق.ظ
تبریک |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ هوش مصنوعی - Masoud05 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: clrs خیلی خوبه اما من هورویتز رو هم خوندم آخه clrs یه سری مبحثها رو خیلی خلاصه گفته( اشاره گر و آرایه و ... ).....البته clrs از ۳۵ فصل نزدیک ۸ فصلش اضافیه تقریباً ۶،۷ سال یه بار شاید یه سوال از اون فصلا بیاد..........میشه توضیح بدید برای درس مدار الکتریکی برای کسانی که پاس نکرده اند، چی طور باید اونو خوند، کلاس میخاد یا نه، کتاب پارسه کافیه؟ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ هوش مصنوعی - h.sarikhani88 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ)h.sarikhani88 نوشته شده توسط: clrs خیلی خوبه اما من هورویتز رو هم خوندم آخه clrs یه سری مبحثها رو خیلی خلاصه گفته( اشاره گر و آرایه و ... ).....البته clrs از ۳۵ فصل نزدیک ۸ فصلش اضافیه تقریباً ۶،۷ سال یه بار شاید یه سوال از اون فصلا بیاد..........میشه توضیح بدید برای درس مدار الکتریکی برای کسانی که پاس نکرده اند، چی طور باید اونو خوند، کلاس میخاد یا نه، کتاب پارسه کافیه؟ به نظر من کتاب هوش خوب گفته و بحثا رو ساده گفته ......... کتب پارسه کافیه البته انتظار نداشته باشید بتونید خیلی تستاش بزنید........ ۲ تا تست از ۷ تا رو زدن عالیه به نظر من.... |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۳۶ , ۳۷ هوش مصنوعی - پشتکار - ۳۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
منم به همتون تبریک میگم ببخشید دیر گفتم درگیر کارهام بودم، ارشد رو فراموش کرده بودم |