|
|
انتخاب رشته ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
|
انتخاب رشته ۹۰ - gandomgun - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام من با ۲۹۰ تجارت به نظرتون شبانه میارم؟با توجه به افزایش ظرفیت نسبت به پارسال فکر نمی کنم تهران بیاری پارسال با ۱۷ می آوردند |
|
انتخاب رشته ۹۰ - rezvan_m - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۲۷ ب.ظ
دوستان عزیز اگه یه نفر مجازی قبول بشه ،می تونه نره؟ محرومیت نداره که؟؟ میدونم نداره فقط می خوام یه نفر تایییدش کنه.
|
RE: انتخاب رشته ۹۰ - mmpf - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه این گرایش جدید آی تی که اومده چی جوریه؟بازار کار و اینا؟ "مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی" !من هم همین سوال رو دارم. من مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی شنیده بودم ولی مهندسیش؟ اگه کسی اطلاعی دراه لطفا توضیح بده. ممنون |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - peniya - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه این گرایش جدید آی تی که اومده چی جوریه؟بازار کار و اینا؟ "مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی" ! یه سری به این سایت بزنید . اطلاعات کاملی داره: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه این گرایش جدید آی تی که اومده چی جوریه؟بازار کار و اینا؟ "مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی" !من هم همین سوال رو دارم. این همونه، فقط بسته بندیش عوض شده !!!
|
|
انتخاب رشته ۹۰ - alireza.m - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ
اینارو یه جای دیگه هم نوشتم دوستان،بخونید ضرر نداره.... هر کس میخواد ناراحتی اعصاب بگیره، سریع پیر بشه، هر روز با حراست دانشگاه سر موضوع پیش پا افتادهی صحبت با همکلاسی از جنس مخالف دعوا بکنه، آرزو به دل محیط دانشگاهی خوب بمونه، با استادی که در زمینهای غیر از زمینههای طراحی و پیاده سازی کامپایلر چیزی بلد نیست و در اون زمینه هم تخصصی نداره درس برداره، یک هیئت علمی داشته باشه شامل تنها ۲ استاد کامپیوتری و چندین استاد برقی که اون کامپیوتریها رو هم با یک من عسل نمیشه خورد و اگه بخوری هم نمیشه با ۱ بشکه اسید سولفوریک هضمش کنی، شهری بدون هیچ گونه امکان تفریحی برای گرفتن روحیه و هوا خوری در ایام فراغت بره، تعداد آدم حسابی هایی که در طول ۱ سال میبینه کمتر از انگشتان یک دست باشه، بزنه اراک.... |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - morelo - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ)alireza.m نوشته شده توسط: اینارو یه جای دیگه هم نوشتم دوستان،بخونید ضرر نداره.... چه جای خوبیه اراک! واقعاً در این حده؟! کاشان هم که .... زنجان و گیلان هم که امسال نرم میگیرن هم یقیناً همینجوریه/ دوستان از اوضاع دانشگاههایی که اطلاع دارین ما رو بی نصیب نکین! |
|
انتخاب رشته ۹۰ - mmpf - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
دوستان به نظرتون با توجه با افزایش ظرفیت امسال تو رشته IT (که به نظر من به درستی انجام شد!)ینده با رتبه ۱۵۱ توگرایش ۱و۴میتونم تو علم وصنعت قبول بشم یا یکی از دانشگاه های تهران؟!!! ۲و۳ هم ۳۰۰ اوردم. ممنون |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - gandomgun - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با توجه با افزایش ظرفیت امسال تو رشته IT (که به نظر من به درستی انجام شد!)ینده با رتبه ۱۵۱ توگرایش ۱و۴میتونم تو علم وصنعت قبول بشم یا یکی از دانشگاه های تهران؟!!! سلام پارسال با رتبه حدود ۵۰ علم و صنعت آوردند،۱۶۰ شاهد،۱۲۰ خواجه |
|
RE: انتخاب رشته ۹۰ - shaghayegh - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ
۱- این دانشگاه صنعتی امیر کبیر همینی که توی تهران هست؟ ۲- ۱۰۰ تا رشته میشه انتخاب کرد؟؟ آره اگه ۱۰۰ تا باشه یعنی مثل کنکور سراسری حساب میشه... نفر اول بعد نفر دوم و...؟؟ ۳- گرایش ۱ و ۴ اصفهان نداره؟؟ ۴- هزینه شبانه هارو زده ثابت ۴۰۰ هزار تومن یا ۳۰۰ تومن اینها آره؟ اینجوری چجوری یهویی ترمی یکی، دو میلیون در میاد؟ ۵- این سوال قبلا هم کردم یکی از دوستان گفت نمیدن کسی میدونه به متاهلها ممکن هست انتقالی بدن؟ ۶- دانشگاه مجازی چجوری هستش؟ یعنی کلاس نداره یا شیوه آموزشش فرق داره؟ بعد موقع ثبت نام باید جایی مشخص می کردیم یا الان همه می تونن انتخاب کنن؟ |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - rostamiani - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: 1- این دانشگاه صنعتی امیر کبیر همینی که توی تهران هست؟ ۲-بله ![]() ۴-هزینه ثابتش اینقدره که در هر حال باید هر ترم بدی.توی همون جدول هزینه هر واحد عملی و تئوری رو هم نوشته که جدا حساب میشه و هزینه اصلی هزینه واحد هاست ! ۵-فکر کنم تو دفترچه نوشته بود کلا انتقالی نمیدن! بازم برای اطمینان دفترچه رو ببین |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - gandomgun - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ)rostamiani نوشته شده توسط:۱-آره،همونه(04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط: 1- این دانشگاه صنعتی امیر کبیر همینی که توی تهران هست؟ ۳-مثل اینکه نه،اصفهان نداره ۶-مجازی کلاس برگزار نمیشه،فکر می کنم موقع ثبت نام یک جایی داشت که باید انتخاب می کردیم. |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - bitash - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ)gandomgun نوشته شده توسط:۱۲۰، خواجه نصیر روزانه یا شبانه؟(03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با توجه با افزایش ظرفیت امسال تو رشته IT (که به نظر من به درستی انجام شد!)ینده با رتبه ۱۵۱ توگرایش ۱و۴میتونم تو علم وصنعت قبول بشم یا یکی از دانشگاه های تهران؟!!! فکر می کنید امسال خواجه نصیر، روزانه یا شبانه و شبانه علم و صنعت تا چه رتبه ای می گیره> |
RE: انتخاب رشته ۹۰ - gandomgun - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ ب.ظ)bitash نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ)gandomgun نوشته شده توسط:۱۲۰، خواجه نصیر روزانه یا شبانه؟(03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون با توجه با افزایش ظرفیت امسال تو رشته IT (که به نظر من به درستی انجام شد!)ینده با رتبه ۱۵۱ توگرایش ۱و۴میتونم تو علم وصنعت قبول بشم یا یکی از دانشگاه های تهران؟!!! روزانه و شبانه هر دو همین حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ بوده امسال احتمال زیاد شما روزانه میارید |
|
انتخاب رشته ۹۰ - kabirkooh - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ
به نظرتون با رتبه ۲۴۷ هوش و ۲۶۶ نرم میشه به یکی از دانشگاهای تهران امید داشت؟؟؟؟با توجه به اینکه ظرفیتا نسبت به پارسال تو تهران ۳۷ نفر بیشتر شده؟؟؟؟ کدومو برم بهتره؟؟هوش یا نرم؟؟؟؟؟ |
|
RE: انتخاب رشته ۹۰ - nader14y - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام بچهها ۲۱۳ شبکه و ۲۳۲ تجارت به نظرتون کجا قبول می شم؟ |