|
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - Majid gh - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
دوست عزیز یه سوال دارم از خدمتت شما مشترکتو کم زدی درسته میخوام بدون گسسته زدی یا نه من با این گسسته بد مشکل دارم یه راهنمایی بکن ببینم میشه نزنو گسسته رو یا نه مرسی لطفا راهنمایی کنید مرسی |
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - Potential - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
من هم همین مشکل شما رو با گسسته داشتم! |
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - Majid gh - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ
یعنی نخوندی و نزدی اصلا ؟؟؟؟ یا خوندی ولی نزدی ؟؟؟؟لطفا یکم بیشتر توضیح بده خواهشن اگه میشه منابعی که خوندی رو هم به طور کامل بکو ؟؟؟ در ضمن پیام خصوصی هم گزاشتم ولی قابل ندونستین جواب بدین |
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - Potential - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ب.ظ
دوست عزیز، جواب پیام تون رو دادم ولی صندوق دریافتتون پر بود و قبول نکرد. راه دوم رو هم که ارسال ایمیل از طریق مانشت بود رو هم امتحان کردم ولی ظاهرا دریافت نکردید یا هم وارد اسپم تون شده . اگه راه حل سومی هست بفرما من از اون طریق جوابتون رو براتون بفرستم.؟ من گسسته فقط پوران رو چند دور خوندم و یه سوال زدم و اون هم غلط شد! چون مطمین نبودم بقیه درسها رو خوب میزنم، هر دو سال گسسته خوندم. اگه از بقیه درس هاتون مطمین نیستید بخونید حتما .... کنار نذارید .... چون ممکنه آسون بدن و بعدا افسوس بخورید ... ولی وقتتون ررو بیشتر روی درس هایی راحتتر میشه ازش نتیجه گرفت بذارید ... مثل الگوریتم و ساختمان و شبکه که خیلی خیلی راحت میدن. راستی شما تو همون صفحه ای که کارنامه م رو گذاشتم ازم پرسیده بودی و من منابع ای که خونده بودم رو همون جا هم گذاشتم ! |
|
کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - Majid gh - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ
مرسی دوست عزیز مرسییییییییییییییییییییییییییییییی از لطفت دریافت شد |
RE: کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - moha - 17 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: اوایل مهر ماه شروع کردم.خوب خیلی خیلی تبریک می گم... اما سوالم اینه شما سیستم عامل+طراحی الگوریتم+ساختمان داده / گسسته هیچ کدومو منبع اصلی رو نخوندید؟ |
RE: کارنامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات رتبه ۱۱۳ شبکه - polarisia - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: ....خوب خیلی خیلی تبریک می گم... خیر. هیچ کدوم منبع اصلی نخوندم. البته طراحی الگوریتم بعضی جاها از روی CLRS خوندم که اونم نمیخوندم هم فرقی نداشت. لزومی نداره تمام دروس از رو منابع اصلی بخونی. از رو هرچی میخونی باید بفهمی و یاد بگیری. هیچ لزومی نداره از رو منبع اصلی درس بخونی. |