تالار گفتمان مانشت
مدت زمان داوری مجلات مختلف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
مدت زمان داوری مجلات مختلف - ppositiveenergy - 22 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ

(۲۰ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:  مدت زمان داوری مجله زیر چنده؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ایا این ژورنال آی اس آی است.؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کسی جواب ما رو بده.این مجله آی اس آی است.

مدت زمان داوری مجلات مختلف - ppositiveenergy - 23 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ

اقا کمک کنید.علماکمک کنید.ای اس ای هست یا نه؟

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - انرژی مثبت - ۲۳ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ

(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:  ایا این ژورنال آی اس آی است.؟

توصفجه اول ایمپکت فکتور زده پس ای اس ای هست.

مدت زمان داوری مجلات مختلف - ppositiveenergy - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ

ieee transaction on computer
ایا آی اس آی هست؟ مئت زمان داوریش چقدر طول میکشه؟

مدت زمان داوری مجلات مختلف - mehj - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

کسی میدونه مدت زمان پذیرش و یا پاسخگویی ژورنال زیر چقدره(حدودا)؟
Earthquakes and Structures

مدت زمان داوری مجلات مختلف - ppositiveenergy - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ

حدود ۲ تا ۳ ماه طول میکشه.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - Sami65 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ

(۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:  ieee transaction on computer
ایا آی اس آی هست؟ مئت زمان داوریش چقدر طول میکشه؟

بله ISI هست خوبشم هست!
ضریب تأثیر یا همون ایمپکت فاکتورش هم خیلی بالاست و حدود ۱/۵
واقعاً نمیدونم داوریش چقدر طول میکشه! چون جای خاصی ذکر نکرده.
بر خلاف مقالات الزویر که برای هر مقاله ای یه تاریخچه میذاره که تاریخ سابمیت، اصلاح و پذیرش آن معلومه، برای مجلات IEEE من چنین
چیزی رو مشاهده نکردم تا بحال.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - masome12345 - 25 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ

یه ژورنال برام معرفی کنید که isi باشه یعنی هر کدوم IF داشته باشن ISI محسوب میشن؟ evolutionary Intelligence چقد اکسپتش هزینش میشه و زمانش چقد طول میکشه؟ ISI هست این ژورنال؟ جواب بدین ممنون.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - masome12345 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ق.ظ

سلام کسی میدونه مدت زمان اکسپت تو مجله ترکیه TURKISH JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING & COMPUTER SCIENCES چقده؟ من چنتا مقاله ازش دانلود کردم ما بین دریافت و پذیرشش ۳ یا ۴ ماهه من اینجا فرستادم چقد امیدوار باشم زود اکسپت بیاد؟ کسی اینجا اگه فرستاده مدتشو بگه لطفا.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - masome12345 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ

سلام

این ژورنال isi هست ولی نمی دونم مدت زمان اکسپت و داوری چقد هست میشه دوستان کمکم کنند؟ یکی هم فرمت فرستادنش و مقدار پولی که می گیرن چقده؟ ممنون میشم سریع جواب بدین من محدودیت زمانی دارم.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - equilibrium - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)masome12345 نوشته شده توسط:  سلام

این ژورنال isi هست ولی نمی دونم مدت زمان اکسپت و داوری چقد هست میشه دوستان کمکم کنند؟ یکی هم فرمت فرستادنش و مقدار پولی که می گیرن چقده؟ ممنون میشم سریع جواب بدین من محدودیت زمانی دارم.
ُسلام،
این ژورنال پولی نیست؛
مدت زمان داوریش هم مشخص نیست، اطلاعاتی از زمان سابمیت و پذیرش مقالات قرار نداده؛ به ادیتور مجله ایمیل بزنید و ازش بپرسید؛
برای فرمت ارسال مقاله فایل زیر رو مطالعه کنید:

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - masome12345 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ

سلام میشه بگید این ژورنال پولی هست یا نه؟ مدت زمانش ۲ ماهه isiهم هست open access هست ولی پولی بودنشو نمی دونم چقده اگه پولیه؟ ممنون اگه جواب بدین.

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - equilibrium - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)masome12345 نوشته شده توسط:  سلام میشه بگید این ژورنال پولی هست یا نه؟ مدت زمانش ۲ ماهه isiهم هست open access هست ولی پولی بودنشو نمی دونم چقده اگه پولیه؟ ممنون اگه جواب بدین.

سلام،
اگه ژورنالی پولی باشه حتما در صفحه اول وبسایت مجله چیزی مثل article processing charge یا publication fee رو میبینید؛

مدت زمان داوری مجلات مختلف - maryam1366 - 08 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ

من تو ژورنال
مقالمو ۴۰ روزه فرستادم جواب ندادن هنوز. واسه فهمیدن مدت زمان چنتا مقاله از ژورنال دانلود کردم فاصله بین recived و accept که نوشتن واسه اکسپت اولیه هست یا چاپ اونه؟ به نظرتون اکسپت اولیه رو چقد طول میکشه بدن؟

RE: مدت زمان داوری مجلات مختلف - equilibrium - 09 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ

(۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)maryam1366 نوشته شده توسط:  من تو ژورنال
مقالمو ۴۰ روزه فرستادم جواب ندادن هنوز. واسه فهمیدن مدت زمان چنتا مقاله از ژورنال دانلود کردم فاصله بین recived و accept که نوشتن واسه اکسپت اولیه هست یا چاپ اونه؟ به نظرتون اکسپت اولیه رو چقد طول میکشه بدن؟
فاصله بین سابمیت مقاله تا اعلام پذیرفته شدنه (البته این زمان نسبیه و مدت دقیق داوری بستگی به موضوع مقاله خودتونم داره)؛