|
|
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - mahyar0011 - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام دوستان. من توی این آزمون سیستم عاملو گند زدم. فکر کن ۵ تا غلط. گند زد به درصد تخصصیام( ۱۶% ) اگه تخصصیو خوب میزدم ۱ میشدم به این نمیگن گند زدن به این میگن کسب تجربه واسه کنکور اصلی هنوز فرصت واسه جبران هست هیچوقت نا امید نشو |
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - eh3@n - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ)mahyar0011 نوشته شده توسط:(18 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام دوستان. من توی این آزمون سیستم عاملو گند زدم. فکر کن ۵ تا غلط. گند زد به درصد تخصصیام( ۱۶% ) اگه تخصصیو خوب میزدم ۱ میشدم منم با نظرت موافقم اینا همش تجربه است پس باید جای این حرفا فقط فقط فقط تلاشمونو بیشتر کنیم به امید موفقیت همگیمون. |
|
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - navid_itboy - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
رفیق یه جزوه ی تایپ شده دکتر حقیقت واسه os هست پیشنهاد میکنم حتما یه نگاهی بنداز بششششش جزوه ی مرگیههههههه...... من از ۶ تا سوال os 5 تا درست زدممممممم. |
RE: آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - hoomanab - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: رفیق یه جزوه ی تایپ شده دکتر حقیقت واسه os هست پیشنهاد میکنم حتما یه نگاهی بنداز بششششش جزوه ی مرگیههههههه...... من از ۶ تا سوال os 5 تا درست زدممممممم. لینکشو اگه داری بدار ما هم استفاده کنیم مرد !
|
|
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - navid_itboy - 19 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگه اون کتابایی که گفتی و خوندی یه دورم اینو بخونی مشتی راه می افتی دادا .میگن ویساشم هس .من اعتقادی به ویس و این ریختو پاچا ندارم.یه مقسمی خوندم یه این جزوه واقعا هم راضیم تا الان.بخون ایشالا قبولی داششششش گلممممم. |
|
RE: آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - *afsoon* - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
سلام دوستان مانشتی بچه ها چرا سوال ۳۲ قسمت ب درسته؟؟؟ یک گراف همبند دارای n+1 یال هست اگر و فقط اگر دقیقا دو دور داشته باشد من درکش نمیکنم چرا؟؟؟
|
|
RE: آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - hoomanab - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
توی این سوال هم قسمت ب غلطه هم قسمت ج با توجه به خود کتاب مدرسان. قسمت ب هم اگه یه مربع با یه قطر رسم کنی شرط نقض میشه. این آزمون سوالای اشتباه و غیر استانداردش نسبت به بقیه آزمونا بیشتر بود. بالاخره هرجا ممکنه پیش بیاد حتی تو کنکور ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - *afsoon* - 23 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
مرسی نه که کسی در این مورد سوالی داشت گفتم شاید درسته ... در مورد قسمت ج کتاب پوران همینو نوشته که درسته!!!!
|
|
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - hashemi.mrz - 25 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
بچه ها ممکن اونایی که آزمون مدرسان میدن آزمون ۵۰ درصد و ۲۵ دوم مدرسان آی تی رو آپلود کنن؟ |
|
آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - alijamali - 03 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ
لطفا آزمون های مدرسان و پاسخ ها را هم قرار دهید لطفا سوال و پاسخ ها را هم قرار دهید با تشکر
|
|
RE: آزمون ۲۵ درصد سوم it مدرسان - *afsoon* - 04 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
سلام تایپیک ۲۵ ٪ چهارم بسته شده خواستم سوالمو اینجا بپرسم که تایپیک تکراری باز نکنم دوستان سوال ۳۳ به چه صورت حل میشه ؟ و جواب ۳۴و۳۵ اشتباهه ؟ (از آزمون ۲۵ ٪ چهارم) |