|
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - blackhalo1989 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ
man ketabe linz tarjomeie saraf zade ro dashtam ke daste dovom kharide budam. be tore miangin tu har safe ie ghalate chapi dasht tori ke dige akharaie ketab nemidunestam chish doroste chish ghalate chapie. albate shaiad tu viraiesh haie jadidesh hal shode bashe in moshkelesh. |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mehrdad89 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: man ketabe linz tarjomeie saraf zade ro dashtam ke daste dovom kharide budam. be tore miangin tu har safe ie ghalate chapi dasht tori ke dige akharaie ketab nemidunestam chish doroste chish ghalate chapie. مرجع لینز را که تقریبا ۹۹ درصد توصیه میکنند. ![]() پایگاه داده چطور؟برای اون چه کتاب هایی آخر بیخود بود خوندنش؟ |
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - arshadism - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
من لینزم رو ۲ سال پیش خریدم , مشکلی نداره ازش راضیم . ترجمه ویرایش سوم لینز اصلیه . (مربوط به دکتر صراف زاده) |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - موج - ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: تا تشکر از شما: اگه با دقت بخونی از ۵ تا سه تا رو میتونی بزنی اگه تستای محاسبات کنکور سراسری (نه آزاد) رو بررسی کنی میبینی که در کل یه روال خاص با یه تستای خاص داره دنبال میشه و در سالهای اخیر فقط هنرشون در رسوندن اعداد صحیح به اعداد چند رقم اعشاری بوده (بعضی شاهکارهای امسالشون نیاز به یه ربع زمان محاسبه داشت) و اگر همین روند باشه و بازم نو آوری نکنن حداقل سه تا تست رو معتقدم میتونی بزنی |
|
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mojgan - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
سلام خیلی وقته نیومدم کنکور رو چه کردین شما؟ من ۷۰۰ جایی قبولم؟ |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mehrdad89 نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: man ketabe linz tarjomeie saraf zade ro dashtam ke daste dovom kharide budam. be tore miangin tu har safe ie ghalate chapi dasht tori ke dige akharaie ketab nemidunestam chish doroste chish ghalate chapie. نمیدونم من واسه هوش خوندم
|
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ahmad8726 - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ
کتاب سیستم عامل مقسمی واقعا وقت منو هدر داد حالا فهمیدم این کتاب فقط به درد کنکور تا دو سه سال قبل می خوره و تو تین دو سه سال هر کی خونده وقتش رو هدر داده |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mfXpert - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: کتاب ریاضیات گسسته بهروز قلی زاده وقتتونا میگره و برای ارشد قوی نیستالبته فصل روابط بازگشتی کتاب قلی زاده واقعا فوق العاده است.من که با این فصلش خیلی حال کردم. |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - Masoud05 - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: البته فصل روابط بازگشتی کتاب قلی زاده واقعا فوق العاده است.من که با این فصلش خیلی حال کردم. تایید میشه، گریمالدی رو بصورت موردی بخونید، نه اینکه از اول تا آخرش که یهو میبینید عصر باید کنکور بدید و هنوز فصل آخر کتاب مونده!
|
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - امیدوار - ۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ق.ظ
قرار نیست شما تمام سوالات رو جواب بدید امسال سیستم عامل با وجود که دوتا مرجع خوندم +جزوهای اساتد دانشگا های تهران+تست پوران(طیبی) و خدایش مسلط بودم یه دونه تست هم نزدم خوب ولی مدار منطقی رو ۱۰۰ زدم یا مثلا ساختمان داده رو فقط یه دونه زدم،ببینید دوستان منابعی که بچه های رتبه برتر معرفی کردند رو بگیرید بخونید اگه سوال سخت بود و از دانشگاهای خارج بود خوب برای همه سخته تعداد انگشت شماری بتونند بزنند. منابعی که وقت رو هدر میدند: ۱- خوندن کتب مرجع برای درس مدار منطقی(فقط پوران راحت ۱۰۰ رو میزنی) ۲-خوندن کتب مرجع برای دروس ریاضی ۳-خوندن کتاب مرجع برای درس مدار الکتریکی(فقط جزوه پارسه متن خیلی ساده و ابتدایی ولی با نکات بسیار جالب،حداقل ۳ الی چهار باربخونبد امسال از ۷ تا مدار ۴ تاشو جواب دادم) |
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - nika - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
من سیستم عامل مقسمی رو خوندم و ۳ تا تست امسال رو زدم البته پایمون قوی بود اما خدایی کتاب خوبیه |
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - alime - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
کتاب معماری مقسمی واقعا وقتمو تلف کرد. معماری آی تی مو منفی زدم. پایگاه دادهی مقسمی هم از کتاب های مفیده |
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - خدامراد - ۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ب.ظ)mehrdad89 نوشته شده توسط: دوستان لطفا همه نظر بدند. سلام به همه دوستان من امسال میخوام هوش شرکت کنم راهیان ارشد امسال یک کتاب مخصوص هوش چاپ کرده. اونجوری که من دیدم تقریبا خلاصه راسل هستش البته بیانش به نظرم روونتر از ترجمه راحتی و دوستان! از کتاب راسله دوستانی که تجربه شون بیشتر لطفا در مورد این کتاب نظر بدند. اگه منبع مفیدتری میشناسن لطفا اطلاع بدند. ممنون |
|
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - arshadism - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
راسل کتاب خیلی خوبیه , ترجمه راحتی هم خوبه , سوال های کنکور هم ازش خارج نیست , اگر وقت دارین حتما راسل رو بخونین . کتاب های خلاصه مظالبی که تا حالا سوال نیومده ندارند که امکان داره برای اولین بار توی کنکور سال شما مطرخ بشه . شبکه های بیزی توی ترجمه راحتی نیست که می تونید از اسلاید های خود آقای راسل استفاده کنید . هوش پارسه به نطرم خوب نبود , برای یکی از سوال های سال ۸۹ هم جواب غلط نوشته( گزینه درست اما روش حلش غلطه ), هوش پوران تست هاش غلط زیاد داره (تست کنکور با گزینه غلط و تحلیل برای همون گزینه غلط) |
|
RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ثنا - ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ق.ظ
بچهها فکر می کنید بهتر نیست بحث درباره منابع پیشنهادی ۹۱ را به صورت منظمتر در این تاپیک ادامه بدیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یا همینجا هم دوستان می تونند این منابع راتغییر بدن و کامل کنند: (۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)ثنا نوشته شده توسط: دوستان تاپیکی با این عنوان قبلا زده شده ولی اینجا فقط و فقط می خوام دوستان بگن از هر درسی چه منبعی هست که قبلا خیلی پیشنهاد شده بود ولی منبع بهتری هم بود طبق بحثهای این انجمن این کتب معرفی شدند: |