|
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - h_kh - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
خیلی ممنون بابت سوالا. |
|
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - tarane.68 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
خیلی خیلی ممنون ![]() لطف کردی آزمون اولش که خیلی سوالاتش آسون بود.اگه سنجش بخواد اینطوری سوال بده تو کنکور اصلی که من رتبه یک نشم ۲ رو هستم ![]() ![]() ولی معلومه سنجش داره گولمون میزنه ![]() آخه الگوریتم به اون آسونی میاد تو کنکور؟!!! ![]()
|
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - masoud67 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خب حسِ گول خوردگی دارم الان :-D برم آدم جمع کنم بیان شرکت کنن.... :-D ممنون :-)خدا رو شکر سنجش ادعایی نداره و هر چی هم سر داوطلباش کلاه بذاره طوری نیست. ولی بقیه موسسات مثل "پ" و "م . ش" که خیلی هم ادعا دارند که بهترین هستند ، آدم زورش میاره که کم کاری کنند. تازه اونا با این همه تبلیغات نهایتا ۱۵۰۰ تا جمع کردند و سنجش بدون تبلیغات ۴۰۰ تا |
Re: RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - unicornux - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خب حسِ گول خوردگی دارم الان :-D برم آدم جمع کنم بیان شرکت کنن.... :-D ممنون :-)خدا رو شکر سنجش ادعایی نداره و هر چی هم سر داوطلباش کلاه بذاره طوری نیست. ولی بقیه موسسات مثل "پ" و "م . ش" که خیلی هم ادعا دارند که بهترین هستند ، آدم زورش میاره که کم کاری کنند. دقیقا.تازه اگه واقعا ۱۵۰۰ تا باشه :-D این آزمون البته با آزمون های پارسه و مدرسان همپوشان نیست و جامع آخر هم هست شرکت کننده هاش بیشتر میشه.۵۰ تومن بود گفتم الکی جمعه هدر نره :-P :-) Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - iammiti - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
تشکر فراوان بازم از ۲۵۰ تای ازمون قبل رشد خوبی داشته به ۳۵۰ رسیده |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - SMHB - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
کیفیت سوالاتش خیلی خیلی بالاتر از پارسه است. ممنون |
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - remove - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)SMHB نوشته شده توسط: کیفیت سوالاتش خیلی خیلی بالاتر از پارسه است. واقعا؟ !!!! |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - hani13 - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
سلام می خواستم بدونم تو همین امتحان سوال ۷۱ چطوری حل میشه ؟ من هر چی حل کنم به جواب نمیرسم از پاسخ سنجشم چیزی نمی فهمم آخه اونجا واسه p2 ده ثانیه زمان در نظر گرفته ولی من تو سوال فقط ۵ ثانیه دارم مرسسسسسسسسسسس |
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - El@he - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)SMHB نوشته شده توسط: کیفیت سوالاتش خیلی خیلی بالاتر از پارسه است. واقعا!!!؟؟؟ دوستان کیفیت سوالات رو چجوری ارزیابی میکنن؟ |
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: واقعا!!!؟؟؟ایشالا در روزهای آتی حل میکنم میگم ![]() اون دوستی هم که گفته سوالات سنجش کیفیتش بهتر از پارسه است بگم بدجور در اشتباهه. سوالات پارسه هست که کیفیتش خیلی پایین تر از سنجشه. معیار باید سنجش باشه ، نه پارسه.
|
|
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - hani13 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ق.ظ
سلام می خواستم بدونم سوال ۷۱ همین آزمون چه جوری حل میشه؟ |
RE: دانلود آزمون جامع دوم سنجش - SMHB - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)SMHB نوشته شده توسط: کیفیت سوالاتش خیلی خیلی بالاتر از پارسه است. حداقل این آزمون بله. پارسه من شمردم ۱۰ تستش غلط بود. از این ۱۰ تست بعضی هاش گزینه درست نداره بعضی هاش صورت تست مشکل داره و بعضی هاش ۲ گزینه درسته یا هیچی ... |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - sorlin - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
۱۸مگ ؟؟؟؟ :O داش چه خبره مگه سوالای تصویری طرح میکنه سنجش ![]() بابا فکر ما بی امکاناتا رو هم بکنید .. |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - Pegasus - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
سلام متاسفانه من نتونستم جامع دوم رو شرکت کنم ممنون که اینجا قرار دادین دستتون درد نکنه |
|
دانلود آزمون جامع دوم سنجش - damash - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
IT رو از کی میشه گرفت! |