|
|
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - نسخهی قابل چاپ |
|
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - Aref Safari - 03 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
توکل به خدا، اکثر بچه ها زحمتشون رو کشیدن و امیدوارم واقعاً کسایی که شایستگیشو دارند به هدف خودشون برسند. کنکور ارشدم یه آزمون مثل بقیه امتحانات زندگی، هرکسی بیشتر تلاش کرده باشه نتیجه صبر و تلاش خودش رو میبینه ... به امید موفقیت تمام مانشتی های عزیز. بقیه بچه ها هم دعامون کنند.... یا حق |
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - shovaliehsiah - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)kd110 نوشته شده توسط: زمان ویرایش معدل کیه دوستان؟زمان دریافت کارت ورودبه جلسه میتونید معدلتون رو ویرایش کنید.(حدود ۳-۴ روز قبل کنکور) |
|
RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - hoomanab - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
حتما باید ویرایش بشه؟! نمیشه قبلیو گذاشت؟! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - hoomanab - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ
نه بابا جدی گفتم. آخه این معدل این ترمو که حساب کنم، معدل کل حدود ۰/۴ کم میشه Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - good-wishes - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: نه بابا جدی گفتم. آخه این معدل این ترمو که حساب کنم، معدل کل حدود ۰/۴ کم میشه آها . بد متوجه شده بودم ![]() اینا رو ببینید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - ezra - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: اطلاعیه مربوطه در روز یکشبه ۶ بهمن ماه ۹۲ بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود پَ کوووووووووووو ؟ |
|
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - javad94 - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ
اطلاعیه مربوط به کارت آزمون اومد: اینم لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پست ویرایش می شود: جداول موردنظر هم امروز اضافه شد... |
Re: RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - mr.saeed.h - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط: اطلاعیه مربوط به کارت آزمون اومد: سنجش دیگه! اگه این کارا رو نکنه باید تعجب کرد! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
Re: RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - hoomanab - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: نه بابا جدی گفتم. آخه این معدل این ترمو که حساب کنم، معدل کل حدود ۰/۴ کم میشه الان معدل من ۰/۳ کم شده. اطلاعیه سازمان سنجش گفته باید بر اساس میانگین واحد ها تا آخر بهمنو وارد کنیم؟! الان تغییر باید بدم یا نه؟! انصافا نامردیه. خوب معلومه کسی که کنکور میخونه معدلش میاد پایین Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
Re: RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - mr.saeed.h - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: نه بابا جدی گفتم. آخه این معدل این ترمو که حساب کنم، معدل کل حدود ۰/۴ کم میشه نامردی بودن یا نبودنش رو نمیدونم! اما طبق اطلاعیه باید ویرایش کنی... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
|
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - ezra - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ
چی شد پَ ؟ چرا تاریخا رو اعلام نمی کنن ! ؟ |
RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - good-wishes - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: چی شد پَ ؟تاریخ چی رو باید اعلام کنند ؟ لینک اطلاعیه رو چند ارسال بالاتر یکی از دوستان گذاشتند جداول هم اضافه شد اگر منظورتون اینه که آزمون شما چه روزی میشه ، باید صبر کنید تا کارتتون بیاد |
RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - ezra - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: چی شد پَ ؟تاریخ چی رو باید اعلام کنند ؟ لینک اطلاعیه رو چند ارسال بالاتر یکی از دوستان گذاشتند جداول هم اضافه شد ای بابا تا چند روز دیگه طاقت ندارم که ! من همین الان میخوام بدونم
|
|
کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - soheila2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ
سنجش نقطه چین! آخه یعنی چه ؟؟ این همه پول میگیرین چرا تعداد حوزه ها رو بیشتر نمیکنین؟ چرا باید این همه دور باشه؟ وقتی برای رسیدن به سر جلسه باید قبل نماز صب حرکت کرد که دیگه انرژی نمیمونه واسه درس های اختصاصی. خدایااااااااااااااااااااااااا |
Re: RE: کنکور کارشناسی ارشد ۹۳ میلیونی شد/ زمان انتشار کارت و راهنمای آزمون - mr.saeed.h - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ب.ظ)soheila2012 نوشته شده توسط: سنجش نقطه چین! آخه یعنی چه ؟؟ این همه پول میگیرین چرا تعداد حوزه ها رو بیشتر نمیکنین؟ مگه از کجا باید بری کجا؟! خوب شب قبلش برو چادر بزن جلو در حوزه :-P البته اگه فاصلت زیاده از مسجد دانشگاه ها هم میتونی استفاده کنیا... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |