تالار گفتمان مانشت
نرم افزار یا مطالب جانبی لازم برای ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
مطالب جانبی لازم برای ارشد - fatima1537 - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ ب.ظ

من پروژه پایانی‌ام را باc# نوشتم.و برنامه هایی که در گرافیک کامپیوتری داشتیم را هم همینطور.
c# را از روی کتاب هاشمیان خواندم که بصورت pdf بود و احتمالا بدست آوردن آن از اینترنت ساده است.
کتاب هاشمیان برای دانشجویی که برنامه نویسی رابازبان دیگری رابلد است و لی در حد کم خیلی خوب است ولی برای یک حرفه ای که همه جنبه های c#را می داندکافی نیست و بیشتر جنبه یاد آوری دارد.
در این کتاب خیلی از جنبه های کاربردی c# به زبان ساده و با مثال گفته شده و در حد معقولی هم هست. مثلا کار با بانک اطلاعاتی به چندین روش کفته شده،کار با اشیای گرافیکی و ...
خواندن pdf های کتابهای خارجی هم توصیه می شود!
اسم آنها را در زیر نوشته‌ام و با یک جستجو بدست می آیند
آموزش شی گرایی درc#
Beginning C# 2008 Objects
کتابهای آموزش مقدماتی و پیشرفته:
Wrox - Beginning Visual CSharp 2005
Wrox.Professional.C.Sharp.2005.Nov.2005
سایر کتب خوب:
Microsoft- Programming Microsoft Visual CSharp 2005_ The Language
Apress - Csharp Class Design Handbook, Coding Effective Classes

RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - mosavat - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۵۹ ب.ظ

(۰۹ دى ۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  من پروژه پایانی‌ام را باc# نوشتم.و برنامه هایی که در گرافیک کامپیوتری داشتیم را هم همینطور.
c# را از روی کتاب هاشمیان خواندم که بصورت pdf بود و احتمالا بدست آوردن آن از اینترنت ساده است.
کتاب هاشمیان برای دانشجویی که برنامه نویسی رابازبان دیگری رابلد است و لی در حد کم خیلی خوب است ولی برای یک حرفه ای که همه جنبه های c#را می داندکافی نیست و بیشتر جنبه یاد آوری دارد.
در این کتاب خیلی از جنبه های کاربردی c# به زبان ساده و با مثال گفته شده و در حد معقولی هم هست. مثلا کار با بانک اطلاعاتی به چندین روش کفته شده،کار با اشیای گرافیکی و ...
خواندن pdf های کتابهای خارجی هم توصیه می شود!
اسم آنها را در زیر نوشته‌ام و با یک جستجو بدست می آیند
آموزش شی گرایی درc#
Beginning C# 2008 Objects
کتابهای آموزش مقدماتی و پیشرفته:
Wrox - Beginning Visual CSharp 2005
Wrox.Professional.C.Sharp.2005.Nov.2005
سایر کتب خوب:
Microsoft- Programming Microsoft Visual CSharp 2005_ The Language
Apress - Csharp Class Design Handbook, Coding Effective Classes

متشکرم بابت این توضیحاتتون

مطالب جانبی لازم برای ارشد - fatima1537 - 21 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ب.ظ

خواهش میکنم خوشحال میشم برای شما و سایرین مفید باشه

مطالب جانبی لازم برای ارشد - Maryam-X - 21 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ

بچه‌ها این کتاب c# هاشمیان چاپ شده اش توی بازار گیر نمیاد؟؟
آخه خوندن از روی مانیتور یه خورده سخته!

RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - aminamini - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ق.ظ

(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  بچه‌ها این کتاب c# هاشمیان چاپ شده اش توی بازار گیر نمیاد؟؟

سلامSmile

یه بار تو یکی از سایتای فروش کتاب دیدمش

فکر کنم قیمتش هم ۱۳ تومن بود

اگه سرچ کنید شما هم پیداش میکنید
(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  بچه‌ها این کتاب c# هاشمیان چاپ شده اش توی بازار گیر نمیاد؟؟

اینم لینکش واسه خرید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مشخصات کتاب

* تعداد صفحه: ۹۲۸
* نشر: اشراقی (۰۲ بهمن، ۱۳۸۷)
* شابک: ۹۷۸-۹۶۴-۳۸۸-۱۴۸-۱
* قطع کتاب: وزیری
* وزن: ۱۷۰۰ گرم
* رتبه فروش در آدینه بوک: #۱۵۷۴ (پرفروش ترین ها)

آموزش برنامه نویسی Visual C#.NET 2005

مطالب جانبی لازم برای ارشد - hanif - 22 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۰ ق.ظ

فکر کنم اگه بخوای تحت وب کار کنی باید به mysql یا یه چیز شبیه اون مسلط باشی چون بیشتر سرورها به علت هزینه بالا sqlserver اون رو ساپورت نمی کنم.(اگه درست نبود بچه‌ها کمک کنن)

مطالب جانبی لازم برای ارشد - nima3608 - 02 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ

اصلا لازم نیست چیزی یاد بگیرید.اگه میخاین این چیزا(سی شارپ و...) یاد بگیرید دیگه لازم نیست ارشد بخونید چون و وقتتون رو تلف کردید.اون وقت میرید تو یه شرکت نرم افزاری می بینید یه فوق دیپلم یا حتی دیپلم از شما جلوتره تازه کلی هم کار بلده....

مطالب جانبی لازم برای ارشد - MIT - 05 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ

شاید حرفم براتون خنده دار باشه
من این کتاب سی شارپ هاشمیان پی دی افش رو دارم سی شارپ ۲۰۰۵ رو گفته ایا با ۲۰۰۸ فرق داره اصلا ۲۰۰۸ هم داره

RE: مطالب جانبی لازم برای ارشد - Helmaa - 05 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط:  شاید حرفم براتون خنده دار باشه
من این کتاب سی شارپ هاشمیان پی دی افش رو دارم سی شارپ ۲۰۰۵ رو گفته ایا با ۲۰۰۸ فرق داره اصلا ۲۰۰۸ هم داره

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خلاصه ای از تفاوتهاشون رو گفته .

تابستان و هوش - blackhalo1989 - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ

لطفا دوستانی که هوش مصنوعی درس میخونند بگن واسه تابستون چه کار کنیم که مفید باشه؟

تابستان و هوش - sadafiranpoor - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ

سلام. از دوستان ارشد هوش, میخوام تابستان، قبل ازشروع ارشد یک نرم افزار که برای این رشته را یاد بگیرم آیا متلب کارایی داره ؟؟

RE: تابستان و هوش - Masoud05 - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ)sadafiranpoor نوشته شده توسط:  سلام. از دوستان ارشد هوش, میخوام تابستان، قبل ازشروع ارشد یک نرم افزار که برای این رشته را یاد بگیرم آیا متلب کارایی داره ؟؟
استاد هوش ما ازمون میخواست یه سری تمرینا رو با متلب انجام بدیم که پردازش تصویر بخش اصلی اون بود( البته توی درس گرافیک نه هوش) در ضمن من کتاب های زیادی دیدم با عنوان:
۱- پردازش چهره در متلب
۲- پردازش سیگنال در متلب
که همه جزء هوش هستند.
در ضمن این سوال رو از استادم پرسیدم اونم گفت اگه متلب بلد باشی خیلی کارا باهاش انجام میدی( توی هوش)

RE: تابستان و هوش - blackhalo1989 - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ)sadafiranpoor نوشته شده توسط:  سلام. از دوستان ارشد هوش, میخوام تابستان، قبل ازشروع ارشد یک نرم افزار که برای این رشته را یاد بگیرم آیا متلب کارایی داره ؟؟
استاد هوش ما ازمون میخواست یه سری تمرینا رو با متلب انجام بدیم که پردازش تصویر بخش اصلی اون بود( البته توی درس گرافیک نه هوش) در ضمن من کتاب های زیادی دیدم با عنوان:
۱- پردازش چهره در متلب
۲- پردازش سیگنال در متلب
که همه جزء هوش هستند.
در ضمن این سوال رو از استادم پرسیدم اونم گفت اگه متلب بلد باشی خیلی کارا باهاش انجام میدی( توی هوش)

یه جایی تو همین فروم خوندم که استادای هوش امیر کبیر خیلی رو مطلب تاکید دارن ولی استادای شریف و دانشگاه تهران چطور؟
غیر از برنامه دیگه چی پیشنهاد میشه؟(مثلا چه کتابایی مفیده واسه تابستون یا چه چیزایی رو خوبه یاد بگیریم تو تابستون؟ )

RE: تابستان و هوش - mosavat - 25 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ق.ظ

فکر نکنم نیازی باشه شما الان اینهمه نگران باشین در مورد نرم افزارهای رشته آینده تون !

همینطور که خودتونم گفتین آشنایی با محیط "متلب" خوبه ولی اکیدا پیشنهاد میکنم در تابستان انرژی خودتون رو ذخیره کنید و صرفا به برطرف ضعف های قبلی خودتون بسنده کنید

ضعف های احتمالی در دروسی که موقع کنکور ازش عبور کردید ولی توی ارشد مورد نیازتون هست‌، یا ضعف در مبانی برنامه نویسی و نظایر آن ...

الان انرژی تون رو برای سال جدید تحصیلی ذخیره کنید

مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارهای دوران ارشد - پشتکار - ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ

با سلام
دوستانی که کارشناسی ارشد قبول شده اند و یا در ابتدای راه یا در انتهای راه اند
میخواستم بدونم چه نرم افزارهایی در دوران ارشد خیلی کاربرد داره؟
مثلا از یکی شنیدم Matlab خیلی کاربرد داره.
اگه ممکنه دوستان در این قسمت راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش از لطفتان سپاسگزارمSmile