تالار گفتمان مانشت
مانیتور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  ما نه که خودمون دو تا جامع داشتیم ! فکر کردم برای شما هم دو تا بود!
حالا این آزمونش آسون تر بود ، سخت تر بود ؟

این آزمونی که شما دادین من هم ۵۰ زدم ولی دوم شده بودم اولی ۵۱ زده بود
ممنون از توضیحاتتون. براتون لینک پارسه رو هم گذاشتم تو اون تاپیک.

RE: مانیتور - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ

ممنونم لطف کردید دانلود کردم

RE: مانیتور - dzzv_13 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ

گزینه ۱ و ۴ عکس همدیگر هستند

توی مانیتور انحصارمتقابل نقص نمیشود .. تازه برخلاف سمافورها , انحصارمتقابل بصورت خودکار توسط کامپایلر صورت میگیرد

گزینه ۴ هم که میگه ناسازگاری در مقادیر متغیرهای مشترک رخ بده که اگر چنین چیزی رخ بده که عملا فرایند ها با هم وارد میشوند و انحصارمتقابل رد میشه
درضمن مگر در مانیتور ما متغیر مشترک داریم که بخوایم مقادیرش رو تغییر بدیم ؟؟ این کار توسط کامپایلرجان اداره میشه .. Smile

RE: مانیتور - Riemann - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ق.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  الان این یعنی تایید گزینه ی ۱ یا ردتایید گزینه ی۴؟

من سیستم عامل بیشتر از یک سوال روش حساب نکردمTongue

RE: مانیتور - e.shrm - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ق.ظ

(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط:  گزینه ۱ و ۴ عکس همدیگر هستند

توی مانیتور انحصارمتقابل نقص نمیشود .. تازه برخلاف سمافورها , انحصارمتقابل بصورت خودکار توسط کامپایلر صورت میگیرد

گزینه ۴ هم که میگه ناسازگاری در مقادیر متغیرهای مشترک رخ بده که اگر چنین چیزی رخ بده که عملا فرایند ها با هم وارد میشوند و انحصارمتقابل رد میشه
درضمن مگر در مانیتور ما متغیر مشترک داریم که بخوایم مقادیرش رو تغییر بدیم ؟؟ این کار توسط کامپایلرجان اداره میشه .. Smile
متغیر مشترک که داریم ولی امکان دسترسی همزمان وجود نداره.
صورت سوال گفته که کدوم مورد رخ نمیده ، شما هم میگید نقض انحصار متقابل رخ نمیده این یعنی گزینه ۱/ گزینه ۴ که هم طبق تعریف سمافور درسته.
سوالش غلطه به نظرم. ممنون از همه دوستان.

RE: مانیتور - hosshah - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ

من میخواستم بدونم الان گزینه ۲ و ۳ هم میتونن هم مفهوم باشن یا نه. چون اگه بن بست بشه خب اون فرایندی که داخل بود دیگه نمیتونی Signal بزنه تا کسه دیگه ای بیدار بشه. یعنی جفتشون احتمال وقوع دارن تو این سوال؟