|
|
تعداد ابر کلیدهای رابطه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: حواستون باشه ک صورت درست سوال اینه: قبلا صورت سوال در این صفحه با عکسی ک من گذاشتم در یک مورد تفاوت داشت ، ظاهرا اصلاح شده
|
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - *afsoon* - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
در مورد ۵ کلید کاندید که به تفاهم رسیدیم غیر از اینا ۱۶ تا ابر کلید محاسبه کردم برا جواب اخر این ۱۶ تا با ۵ تا کلید کاندید جمع میشه =۲۱ فکر کنم فهمیدم ![]() ابر کلیدای به دست امده: XYZ, XYK, XYW, XYZK, XYZW,XYKW, XYZKW, ZKX, ZKY, ZKW, ZKWX, ZKYW, YZW, XWZ, XWK, KWY به روش گسسته توضیحش یکم سخت میشه ![]() ممنونم دوستان |
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - abji22 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
ای بابا منم باز کلید بلد نیستم این دم تخریب یکی قشنگ توضیحش بده قشنگ هااا
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: قبلا صورت سوال در این صفحه با عکسی ک من گذاشتم در یک مورد تفاوت داشت ، ظاهرا اصلاح شده الان میشه بگی چرا YZ کلید کاندید نشد؟؟ چون [tex]YZ^{ }[/tex] هم همه صفت های رابطه رو به ما میده
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: قبلا صورت سوال در این صفحه با عکسی ک من گذاشتم در یک مورد تفاوت داشت ، ظاهرا اصلاح شده YZ هم کلید هست. ![]() کلید ها عبارتند از : KW-XW-XY-YZ-KZ |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: کلید ها میشه :سلام این YZ رو جا انداختین یا واقعا کلید نمیشه؟ |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - AEM4949 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: کلید ها میشه :سلام این YZ رو جا انداختین یا واقعا کلید نمیشه؟ این جواب خانم شرمی و جوابی ک من قبلا دادم و پاکش کردم ، برای صورت سوال قبلی بود ، ک در یک مورد جزیی با تصویر با اختلاف داشت. حالا ک صورت سوال با عکس یکی شده کلید ها میشن: KW-XW-XY-YZ-KZ اگه لازمه تا بیشتر توضیح بدم
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: این جواب خانم شرمی و جوابی ک من قبلا دادم و پاکش کردم ، برای صورت سوال قبلی بود ، ک در یک مورد جزیی با تصویر با اختلاف داشت. نه داداش دم شما گرم با این موافقم مرسی لطف کردی
|
|
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - sahar_rostami2 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
آخرش ابر کلیداش چجوری حساب شدن؟ |
RE: تعداد ابر کلیدهای رابطه - hosshah - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: آخرش ابر کلیداش چجوری حساب شدن؟ اگه گسسته بلدین که با گسسته اگه نه مثلا اگه کوچیکترین مجموعه کلیدتون دو عضوی بود (مثلا AB) اونوقت شروع کنید مجموعه هارو یکی یکی زیاد کردن اول مجموعه های دو عضوی بعد مجموعه های سه عضوی فقط دقت خیلی زیاد لازمه چون هم ممکنه یه مجموعه رو دوبار بنویسید و هم ممکنه یه مجموعه رو جا بندازید |