|
|
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
سوال اول هیچ کدام بود چرا ll(1)نیست؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
اولی هیچ کدام دومی تداخل s/r داره سومی ۱۶ (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مگه هر گرامری که lalr باشه ، slrنیست؟ ! خب اگه قرار بود که lalr بشه حتما،slr هم میشد و نمیشه که یک تست دو تا جواب درست داشته باشه(البته با وضع سنجش هر چیزی امکان دارهوالا سرجلسه انقدر گیج بودم که به این چیزا فکر نمی کردم، دیدم دوتاش نیست، زدم هیچ کدام. هرچه باداباد |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - Amoojan - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مگه هر گرامری که lalr باشه ، slrنیست؟ ! خب اگه قرار بود که lalr بشه حتما،slr هم میشد و نمیشه که یک تست دو تا جواب درست داشته باشه(البته با وضع سنجش هر چیزی امکان داره فکر کنم هر slr یک lalr هست نه برعکس! البته من این سوالو نزدم!
|
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:منم یه نکته از وویس دکتر گارگهی نوشتم: هر گرامری که SLR هست مطمئنا LALR هست(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مگه هر گرامری که lalr باشه ، slrنیست؟ ! خب اگه قرار بود که lalr بشه حتما،slr هم میشد و نمیشه که یک تست دو تا جواب درست داشته باشه(البته با وضع سنجش هر چیزی امکان داره |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: منم یه نکته از وویس دکتر گارگهی نوشتم: هر گرامری که SLR هست مطمئنا LALR هستدقیقا چون s/r رو نمیشه هیچ کاریش کرد، ولی اگه از بدشانسی ما باشه که lalr میشه. |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - El@he - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: مگه هر گرامری که lalr باشه ، slrنیست؟ ! خب اگه قرار بود که lalr بشه حتما،slr هم میشد و نمیشه که یک تست دو تا جواب درست داشته باشه(البته با وضع سنجش هر چیزی امکان داره slr زیرمجموعه ی lalr هستش، دلیل نداره وقتی slr نیست، lalr هم نباشه. lalr مجموعه ی بزرگتریه. والا من ماشینش رو رسم کردم درست بود، ضمن اینکه گرامر به نظرم مبهم نبود. |
|
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - soheila2012 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ
منو باش چطوری بدست اوردم.نخندینااا گفتم follow , first یکسان داره پ هیچکدام!! البته موافق هم به این موضوع هستم که بودن یکی دلیل بر واجب بودن یکی دیگه نمیشه(اگه متوجه شدین که قبولین!!!) حالا نظر مثبت دوستان به جواب من چیه؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - shimaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. منم همینو زدم اصلا اگه طبق پوران بخوای بگی با در نظر گرفتن look ahead واسه follow ها میدیدیم که lalr هس منکه کل ماشینشو کشیدم این شد :-| |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - pderakhshanfar - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اولی هیچ کدام دوست عزیز سومی فکر کنم میشد ۱۳ کشیدم قوانینشو دیگه حال ندارم ۱۳ تاشو اینجا بنویسم ![]() خواستید بگید عکس بگیرم بذارم.
|
|
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - ali_nemo - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
دوستان مطمین باشید جواب هیچکدام و تداخل شیفت ردیوس میشه در مورد گزینه هیچکدام اینکه اگه گرامری اس ال ار نباشه چس ال ار نیست چون اس ال ار زیر مجمووعه ال آ ال آر هست |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - mr_asadi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. گرامری که SLR باشه حتما LALR هستش اما برعکسش درست نیست همیشه . چون تو LALR بر اساس اشتراک آیتمهای LR به زیر مجموعه ای از فالو ها میریم و به ازای زیر مجموعه ای از فالوها ردیوس داریم، اما تو SLR به ازای همه فالو ها ردیوس داریم. بنابراین گرامرهایی وجود دارند که LALR هستند درحالی که SLR نیستند. |
|
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
همون هیچکدامه چون تو حالت دوم b تو مجموعه پیشبینی میاد و چون تو همون حالت هم انتقال با b و هم کاهش با b داریم lalr نیست به این نکته توجه کنیم که مجموعه پیشبینی به این دلیل b توش هست کهD لاندا هم تولید میکنه و از اونجا که مجموعه پیشبینی B میشه FIRST Db پس b هم جزو مجموعه پیشبینی هست حالا دوستان رو چه حساب میگن lalr هست من نمیدونم |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: همون هیچکدامه چون تو حالت دوم b تو مجموعه پیشبینی میاد و چون تو همون حالت هم انتقال با b و هم کاهش با b داریم lalr نیست به این نکته توجه کنیم که مجموعه پیشبینی به این دلیل b توش هست کهD لاندا هم تولید میکنه و از اونجا که مجموعه پیشبینی B میشه FIRST Db پس b هم جزو مجموعه پیشبینی هست حالا دوستان رو چه حساب میگن lalr هست من نمیدونمنه دیگه منم اشتباهم همین جا بود..نباید First (Db) رو حساب کنیم..بلکه فقط first D رو حساب میکنیم که میشه d و تداخل نداره
|
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:مگه لاندا تو first D نیست؟!(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: همون هیچکدامه چون تو حالت دوم b تو مجموعه پیشبینی میاد و چون تو همون حالت هم انتقال با b و هم کاهش با b داریم lalr نیست به این نکته توجه کنیم که مجموعه پیشبینی به این دلیل b توش هست کهD لاندا هم تولید میکنه و از اونجا که مجموعه پیشبینی B میشه FIRST Db پس b هم جزو مجموعه پیشبینی هست حالا دوستان رو چه حساب میگن lalr هست من نمیدونمنه دیگه منم اشتباهم همین جا بود..نباید First (Db) رو حساب کنیم..بلکه فقط first D رو حساب میکنیم که میشه d و تداخل نداره
|
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:مگه لاندا تو first D نیست؟!(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: همون هیچکدامه چون تو حالت دوم b تو مجموعه پیشبینی میاد و چون تو همون حالت هم انتقال با b و هم کاهش با b داریم lalr نیست به این نکته توجه کنیم که مجموعه پیشبینی به این دلیل b توش هست کهD لاندا هم تولید میکنه و از اونجا که مجموعه پیشبینی B میشه FIRST Db پس b هم جزو مجموعه پیشبینی هست حالا دوستان رو چه حساب میگن lalr هست من نمیدونمنه دیگه منم اشتباهم همین جا بود..نباید First (Db) رو حساب کنیم..بلکه فقط first D رو حساب میکنیم که میشه d و تداخل نداره خب اره ولی نباید به جای D لاندا میذاشتیم فرقش با SLR همینه ....
|