|
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - m.b.a - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
هیچگاه زبان منظم غیر قطعی و ذاتا مبهم نمیشه سوال گرامر و ماشین وزبان گزینه ی که همشون یکسان بودن رو زدم |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - mahtab69 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط:مگه میشه یک گرامر هم خطی راست باشه هم خطی چپ!!(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
هر سه نا برابر نبودن اون ماشینه با یکیش معادل بود به نظرم. |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - tabassomesayna - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اون دوتا گرامرها چی میشد؟ آره منم اینو زدم |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - mahdi-313 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد بله درست می فرمایید |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - nika - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد مگه میشه !!!! اینو نگین تن لینز رو میلرزونه! |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط:مگه میشه یک گرامر هم خطی راست باشه هم خطی چپ!!(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد کتاب لینز ترجمه دکتر صرافزاده صفحه ۹۴ ۹۵ میتونین مطالعه کنین . و اما جواب کوتاه : بله مثال : A<-S A<-aB | landa B <- Ab |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - kaka22 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. کاملا موافقم.درسته. |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - maryam.raz - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: اون سوال که یه عبارت منظم و یه زبان و یه ماشین بود چی میشد؟بنظر من گرامر با اون دوتا برابر نبود زدم اون گزینه گرامر مخالف زبان، گرامر مخالف ماشین |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - tabassomesayna - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)kaka22 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. چرا معادل نبودن؟! |
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - AMTP - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
سوال نظریه که دو تا گرامر داده بود من زدم اولی مبهم دومی غیر مبهم ولی زبان هردوشون معادل فک کنم گرامرها هم اینا بودن S->SS|(S)|e S->(S)S|e اگه جاییشو اشتبا نوشتم حتما بگین اصلاح کنم |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۰ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)kaka22 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. دقیقا یادم نیست فرم گرامرا اگه یادتونه بگین تا بررسی کنیم. |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - AMTP - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: [quote='tabassomesayna' pid='251844' dateline='1392378045'] هردوشون یه سری پرانتز تودرتو و یا بیرون از هم تولید میکنن حالا شما یه مثال نقض بزن! یه فرم پرانتزی بگو که با یکی بشه تولید کرد و با دیگری نشه! گشتم نبود نگرد نیس :دی |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - maziyar_king - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
درسته الان که فکر میکنم معادلن D: |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - r3za - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
از نظر من هم یکی مبهم یک غیر مبهم و معادل بودن |