|
|
اولین ویدئو آموزشی جاوا - نسخهی قابل چاپ |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - shamim_70 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)omidvari13 نوشته شده توسط: یک دنیا تشکر...آقا خدارو شکر اصلا اعصابم بهم ریخته بود بابت کار شما درست نگرفتم چیکار کنم؟ منظورتون ازاینکه بزنید psvmینی چی؟؟ینی تایپ کنم؟ |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: درست نگرفتم چیکار کنم؟بله تایپ کنید psvm و بعد کلید Tab را بزنید |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - shamim_70 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: درست نگرفتم چیکار کنم؟بله تایپ کنید psvm و بعد کلید Tab را بزنید خیلییییییی حال کردم... ![]() ازاین چیزا بلدین بگین..
|
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:کلید ALT را نگهدارید بعد h و بعد k را بزنید(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: درست نگرفتم چیکار کنم؟بله تایپ کنید psvm و بعد کلید Tab را بزنید یا به منوی help بروید و گزینه Default Keymap Reference را انتخاب کنید. لیست shortkey های IntelliJ را نمایش می دهد. |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - blackhalo1989 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط: حالا من هی میگم IntelliJ شما بگید چرا؟اینو که هم netbeans داره هم eclipse. تو netbeans با دو تا tab فعال میشه و بهش میگه code templates. تو eclipse هم با ctrl+space فعال میشه و بهش میگه templates.
|
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:بله همه IDE ها سعی می کنند تقریبا همه امکانات را داشته باشند و کمی بریم جلوتر سعی میکنم بعضی آموزش ها را در بعضی IDE ها انجام بدهیم تا ببینیم مزایای هر کدام در چه زمینه ای است.(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط: حالا من هی میگم IntelliJ شما بگید چرا؟اینو که هم netbeans داره هم eclipse. تو netbeans با دو تا tab فعال میشه و بهش میگه code templates. تو eclipse هم با ctrl+space فعال میشه و بهش میگه templates. البته این مورد خیلی امکان خاصی نیست و من خواستم تا تنور داغه حرفم را بچسبونم و نظر خودم را تحمیل کنم که البته با حضور به موقع شما به نتیجه نرسید ![]()
|
|
اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - nlp@2015 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
من وقتی user variable رو تعریف میکنم همون جور که گفتید تو قسمت system variable ام اون JAVA_HOME نمیاد .به نظرتون مشکلش چیه؟ |
|
اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - sand - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
سلام خیلی ممنون ازآموزشتون. موقع نصب JDK این پیغام میاد نمی تونم نصب کنم. jdk-7u51-windows-i586.exe is not a valid win32 application. علتش چیه؟ |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون ازآموزشتون.اگر JDK را از سایت من دانلود کردید، فکر می کنم مشکل داره یا باید از جای دیگری دانلود کنید و نصب کنید یا اینکه اصل فایل JDK را که در سایت خودم قرار داده ام دانلود و نصب کنید. (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: من وقتی user variable رو تعریف میکنم همون جور که گفتید تو قسمت system variable ام اون JAVA_HOME نمیاد .به نظرتون مشکلش چیه؟مشکلی نیست، وقتی درقسمت user variable تعریف می کنید همانجا باید بیاید. بعد در قسمت system variable در متغییر path باید JAVA_HOME را اضافه کنید. |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - nlp@2015 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:ممنون.آخه وقتی در cmd اون دستور رو میزنم میگه نمیشناسه پس باید مشکل از پث باشه .بیزحمت اون پث رو اینجا برام کامل بذارید چون تو فیلم واضح نیس.ممنون(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون ازآموزشتون.اگر JDK را از سایت من دانلود کردید، فکر می کنم مشکل داره |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - mohsen@profex.ir - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:این عبارت را در انتهای path اضافه کنید.(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:ممنون.آخه وقتی در cmd اون دستور رو میزنم میگه نمیشناسه پس باید مشکل از پث باشه .بیزحمت اون پث رو اینجا برام کامل بذارید چون تو فیلم واضح نیس.ممنون(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون ازآموزشتون.اگر JDK را از سایت من دانلود کردید، فکر می کنم مشکل داره JAVA_HOME%\bin%; |
اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - omidvari13 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)omidvari13 نوشته شده توسط: یک دنیا تشکر...آقا خدارو شکر اصلا اعصابم بهم ریخته بود بابت کار شما شما لطف دارید... واقعا ممنون از لطفتون....هم رفع مشکلم هم بابت کدها... |
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - nlp@2015 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:این عبارت را در انتهای path اضافه کنید.(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)mohsen@profex.ir نوشته شده توسط:ممنون.آخه وقتی در cmd اون دستور رو میزنم میگه نمیشناسه پس باید مشکل از پث باشه .بیزحمت اون پث رو اینجا برام کامل بذارید چون تو فیلم واضح نیس.ممنون(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون ازآموزشتون.اگر JDK را از سایت من دانلود کردید، فکر می کنم مشکل داره بیزحمت پث رو کامل برام ایجا کپی کنید چون پاک شده واسه من.ممنوون |
|
RE: اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - pink_floyd_nsf333 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
سلام به نظرم برای شروع عالی بود ، فقط اگه یک مقدار کیفیت تصویر بره بالاتر خیلی بهتر میشه. واقعاً ممنون به خاطر اینکار ارزشمندتون. من که بی صبرانه منتظر ویدیو بعدی هستم. |
|
اولین ویدئو آموزشی جاوا از پروفکس - samaneh@90 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
دستتون درد نکنه واقعا زحمت کشیدین فقط زمان کد نویسی کدها خیلی ناخوانا دیده میشن اگه فونت کدها رو درشت تر کنین آموزش خیلی بهتر میشه |