![]() |
یادگیری زبان با موزیک - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: یادگیری زبان با موزیک - PrinceS - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
اینم یه آهنگ انگلیسی که لغات متفاوت و خوبی هم داره و ریتمشم خعععععلی شاده ![]() ![]() از آلبوم "باران رحمت" (The Rain of mercy) که بیشترشون تازه مسلمون شده های کشورهای اروپایی هستن! آهنگاشون بامزست، ولی من از بین آهنگاش بیشتر آهنگ(Your Beuty | Hamza Robertson) "زیبایی تو" از "حمزه رابرتسون" که پنجمین آهنگ آلبوم هستش و آهنگ سامی یوسفش رو دوست میدارم! میتونید توی گوگل سرچ کنید یا از این لینک آهنگ رو دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم متن آهنگ، که ترجمه فارسیش رو هم میذارم:
Brighter than the sun,Fairer than the moon,Your beauty is so dazzling
روشن تر از خورشید و لطیف تر از ماه، زیباییت خیره کننده است Bigger than the sea,Higher than the clouds,Your soul is so enlightening بزرگتر از دریا و بالاتر از ابرها، روح و جان تو روشنی بخش است What I’d give to see your face,Beaming with so much grace چه باید بدهم تا صورتت را ببینم که با فیض و رحمت می درخشد Ya Mawlay, ya Mawlay Salli 'ala Taha ای مولایم ای مولایم، درود و سلامت را بر طه بفرست husnu Ahmadal Bashir,Akhjalal badral munir زیبایی احمد بشارت دهنده، ماه چهارده را خجالت زده کرده Will I be from those,You welcome with a smile آیا من از کسانی خواهم بود که به سویشان با لبخند می آیی؟ As you call your nation,Come to my side زمانیکه امتت را صدا می زنی که:به سوی من بیایید Or will I see you frown,And then turn away یا اینکه من تو را با اخم خواهم دید و مجبورم دور شوم I did let you down,I forgot this Day من تو را ناامید کردم و این روز را از یاد بردم Ya Habiba Allah,Ya Safiyya Allah,'Alayka Salatu Allah,Wa Salamu Allah ای محبوب خدا، ای برگزیده ی خدا، درود و سلام خدا بر تو باد Your smile is so bright,It lits up the dark night لبخندت روشنی بخش است و شب تاریک را روشن می کند Brought mercy and light,To my waiting heart روشنایی و رحمت را به قلب منتظرم بیاور I know that I’m weak,Of my sins I can’t speak می دانم که ضعیفم و بخاطر گناهانم، نمی توانم حرفی بزنم Your mercy I seek,Though I’m not worthy ولی در جستجوی رحمتت هستم، گرچه سزاوارش نباشم Lyrics: Hamza Robertson and Bara Kherigi |