تالار گفتمان مانشت
ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Golden Goals نوشته شده توسط:  میشه از این بن،برای خرید کتاب های غیر دانشگاهی(مثلا از سالن کتاب های عمومی) هم استفاده کرد عایا؟؟

بله میشه همه جا تو نمایشگاه خرید کنید محدودیتی تا حالا نبود .

ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - nazi takpar - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ

یکی از دوستای من پارسال با بن کارتش برای دخترش چند تا کتاب داستان خریده بود..
فکر می کنم مشکلی نداشته باشه..

ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ

بچه ها تجربه نشون داده که همون روزا اول ظرفیت ها پر میشه اگر بن میخاین سریع اقدام کنید .

اگر بسته شد یه بار دیگه سایت باز می کنند ..

موفق باشید .

ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آ... - Nfrs - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه ها تونستید پول واریز کنید؟
برای همش تراکنش ناموفق میشه!

سلام
من بامداد ! واریز کردم مشکلی نداشت ، الان بخاطر هجوم مشتاقان مشکل داره نگران نباشید. Big Grin