|
|
ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانهای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانهای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Golden Goals نوشته شده توسط: میشه از این بن،برای خرید کتاب های غیر دانشگاهی(مثلا از سالن کتاب های عمومی) هم استفاده کرد عایا؟؟ بله میشه همه جا تو نمایشگاه خرید کنید محدودیتی تا حالا نبود . |
|
ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانهای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - nazi takpar - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
یکی از دوستای من پارسال با بن کارتش برای دخترش چند تا کتاب داستان خریده بود.. فکر می کنم مشکلی نداشته باشه.. |
|
ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانهای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
بچه ها تجربه نشون داده که همون روزا اول ظرفیت ها پر میشه اگر بن میخاین سریع اقدام کنید . اگر بسته شد یه بار دیگه سایت باز می کنند .. موفق باشید . |
ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانهای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آ... - Nfrs - 31 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بچه ها تونستید پول واریز کنید؟ سلام من بامداد ! واریز کردم مشکلی نداشت ، الان بخاطر هجوم مشتاقان مشکل داره نگران نباشید.
|