|
|
کفش دوزک - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: کفش دوزک - amir.monfared1369 - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
دیدم که من هم از ایلام شهر اجدادم عکس بذارم بد نیست. پیشاپیش از دوستان به خاطر اینکه عکس ها یکم ضعیف هستن عذر خواهی می کنم و امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشن. ![]() ![]() ![]() این عکس ها از روستای آبهر پایین واقع در شهرستان بدره هست که جای خیلی زیبایی بود که تو همه اونها نمایی از کبیر کوه مشخص هست. ![]() این هم عکسی از سد زیبای ایلام با طبیعت زیبای اطرافش. ![]() این عکس رو هم می ذارم چون من خودم جایی مثل ایلام رو ندیدم که بشه تو یه فریم عکس به این اندازه این تعداد گونه های مختلف گل و گیاه رو دید. بابونه هم که تو ایلام زیاده واسه این به عنوان سوژه اصلی در نظر گرفتم ایلام زیباست |
RE: کفش دوزک - fimen - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ب.ظ
|
|
کفش دوزک - Mahyas - 05 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ق.ظ
چقدر دلم هوای آرامش جاده های کردستان رو کرد ! |
|
RE: کفش دوزک - Venus. - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
اینم دیار آبا و اجدادی بنده - شهرستان نورآباد ممسنی، استان فارس کوه شاه نشین : ![]() سراب هرَرَز :
|
RE: کفش دوزک - hossein1991 - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ)رها-مکانیک نوشته شده توسط: جالبه!!اسم ایلام که میاد حس خوبی دارم وقتی میبینم توی همچین سایت قوی اسمش میاد ![]() آقا چرا فقط از طبیعت نداشته ) ایلام حرف میزنین؟؟؟؟جای دیگه ای نبود؟؟؟
|
|
کفش دوزک - senaps - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ ق.ظ
جالبه.... چقد ایلامی داریم! بعد از فروم ایلامی ها که خیلی زود هم مرد، این اولین باریه که یه تعداد دیگه ایلامی توی یه فوروم میبینم!
|
کفش دوزک - samaneh@90 - 30 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Venus. نوشته شده توسط: سراب هرَرَز :میشه یه توضیح درمورد عکس دومیه بدین؟ چطوری باید بریم اینجا؟ بی نظیرررررررره |
|
کفش دوزک - barf - 15 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۴۵ ق.ظ
بسیار هم زیبا منم چندتا عکس زیبا از طبیعت استانمون دارم البته خودم گرفتم زیاد حرفه ای نیستن ولی سر فرصت حتما در سایت قرار خواهم داد |
چقدر زیبا، واقعاعالی - setare* - 23 آذر ۱۳۹۸ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)amir.monfared1369 نوشته شده توسط: دیدم که من هم از ایلام شهر اجدادم عکس بذارم بد نیست. |
RE: کفش دوزک - gostore - 07 اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: عالی |