|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Good! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! من کارنامه امسال و پارسالم رو گذاشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - ata_it88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! با سلام اقایون و خانم های عزیز بی تعارف من میخوام بدبین باشم به همه چیزٰاخ شما خودتون یه مقایسه کنید این درصدهارو با درصدهای پارسال چقدر منطقیه؟اصلا مگه میشه اینقدردرصدهابیاد بالا؟من میخوام شایعات رو در مورد لو رفتن سوالات ای تی باور کنم به نظرم این درصدها غیرطبیعیه |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - masume_ml - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! اونم با این دروس مشترک سخت ،که از هر سالی سخت تر بود خیلی عجیبه من یکی که نمیگذرم |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - amir01 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ق.ظ
اول اینکه دروس مشترک رو ۱۰درصد پایینتر از چیزی که من با کلید درآوردم زده. همچنین زبان تخصصی رو. به نظر شما با این درصدا رتبهم بالاتر از این میشد. نسبت به سالای قبل. نمیدونم چرا جا خوردم. |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - NSRN - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ق.ظ
۳۶۹ شبکه ![]() خیلی زحمت کشیده بودم، زبان و تخصصی رو از ۷ مرحله آزمون آزمایشی و حتی کنکور پارسال خییییییییییلی خییییییلی کمتر زدم و رتبه ام رو خراب کرد ![]() ![]() ![]() جایی قبول میشم؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ
دقیقا منم میخوام بدبین باشم پارسال دوستان مانشتی گفتن رتبم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میشه و دقیقا هم شد یعنی رو هوا حرف نزدن! امسال همه با تأکید نظرشون این بود زیر صد میشم نظر خودمم طبق روند سالای قبل همین بود میشه حساب کرد چه حالی داشتم وقتی منتظر خوندن رتبه ۲رقمی بودمو با ۳۵۳ مواجه شدم فقط سوالم اینه: امسال چی شده که حساب کتاب هیشکی درباره رتبه درست از آب در نیومد؟؟؟؟؟!!! درصدای بچه ها رو تو مانشت میدیدم، درصدای آنچنانی توشون نبود، بجز چند نفر که معلوم بود تک رقمی میشن مشت نمونه خروار است!! مگه نه؟!! حالا سوال من اینه که اون ۳۵۲ نفر قبلی من چجور درصدایی داشتن؟! تاحالا کجا بودن که صداشون درنیومده؟! چجور امسال درصدا انقد بالا بوده که درصدایی که براش زیر صد تخمین میزنن میشه ۳۵۰؟؟؟؟؟!! بچه ها من اشتباه میکنم؟! اگه اشتباه میکنم بهم بگین شاید آروم شم! پارسال شبانه ارومیه آوردم نرفتم که امسال برم تهران الان همون شبانه هم نمیارم! چجور میشه کنار اومد!!؟؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - IT93 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
دوستان میدونم وضعیت خوبی نیست . اوضاع خودم از همه بدتره. میگی نه نگاه کن : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میدنم اونطور که انتظار داشتیم نشد . مخصوصا مشترک ها. ولیییییییی مواظب حرفامون باشیم ... |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - kianpc - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام زمان کنکور ترم ۳ بودم نرم افزار الان که ترم اخرم نتیجه اومده اینه... به نظرتون بخونم سال بعد یا برم ازاد ؟ ![]() ![]() . .
|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - lord master - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
منم درصداى مدیریت.تخصصى و معماریم با کلید اولیه فرق داره.معماریو ۳۶زده بودم ولی الان واسم ۲۴ اومده.یعنى١۲درصد کمتر!!!!!! چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: دقیقا منم میخوام بدبین باشم به نظر منم شما درست میگید ، من روی درصدهای پارسال رتبم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ حساب می کردم ولی رتبم شد ۳۹۲ ، میانگینم هم با کسی که پارسال رتبش شد ۲۳۰ مثل همه ، نمیدونم شاید امسال سوالات آسون تر بوده بچه ها بهتر زدن ،،،،،،، کاری نمیشه کرد |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)IT93 نوشته شده توسط: دوستان میدونم وضعیت خوبی نیست . اوضاع خودم از همه بدتره. میگی نه نگاه کن : دوست عزیز یعنی میگی حرفامون انقد دور از باوره؟؟؟!! واقعا بعیده؟؟؟ نه واقعا شرایط امسال نرمال نیست... من نمیدونم چرا. نمیدونم دلیل این تفاوت چیه. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Narges_rainbow - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: منم درصداى مدیریت.تخصصى و معماریم با کلید اولیه فرق داره.معماریو ۳۶زده بودم ولی الان واسم ۲۴ اومده.یعنى١۲درصد کمتر!!!!!! چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که معماریمو زده ۳!! با کلید سجش ۳۵- ۳۶ تخمین زده بودم! ۳ رو کجای دلم بزارم؟؟ ![]()
|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - yagmur0022 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
ارهمه مهمتر مگه سنجش نگفته همراه با نتایج کلید نهایی رو هم میفرسه؟؟؟؟ خب کلید نهایی رو بده ما هم قانع بشیم دیگه!!!! |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
کلید ۲۸م میاد |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Hamed90 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ
صرفا جهت عبرت!!! سلام دوستان.این درصدام که با کلید ها سنجش مشابه بود تقریبا .اما مشترک به طور عجیبی ۰شده واسم که درصد ۱۵ رو با کلید حساب کرده بودم.زبان ۰/مشترک ۰/مدیریت ۶۲/تخصصی ۴۲ رتبم خیلی بد که عصبیم //!!!! ۲۵۰۰ دو هزار و پانصد !دوستان نظری ندارن؟؟؟ و متاسفم از این شرایط مسخره |