![]() |
۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - mehrdad4all - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
تربیت مدرس رو کجا زده؟ من تو دفترچه ندیدم. |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)mehrdad4all نوشته شده توسط: تربیت مدرس رو کجا زده؟ من تو دفترچه ندیدم. من این انتخابای آخرمو در حد پیشنهاد از اطرافیان گرفتم که اگه اتفاقی افتاد و ۶تای اول نیاوردم اونا بشه که ظاهرا هیچکدومشون وجود خارجی ندارند ![]() |
۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - mndn - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
امسال دفترچه اصلاحیه نداره ؟؟؟؟؟؟// |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: امسال دفترچه اصلاحیه نداره ؟؟؟؟؟؟// نمی دونم سالهای قبل روال چه جوری بوده، ام اگه داشت طبیعتا باس تا الان اطلاعیه می زدن تو سنجش |
۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - fsi2013 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
به گفته ی دانشجویانی که شیراز هوش میخونن هوش شیراز دومین دانشگاه خوب توی گرایش هوش بعد از شریف هست |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - ameeroo - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ
ایشالا که تو سه انتخاب اول قبول میشید، ولی اشتباه بزرگی که کردید اینه که دانشگاه صنعتی اصفهان رو هم زدید ![]() ![]() |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: به گفته ی دانشجویانی که شیراز هوش میخونن هوش شیراز دومین دانشگاه خوب توی گرایش هوش بعد از شریف هست والا یکسری ها که می گن امیرکبیر اوله ولی خب این قضیه بیشتر بستگی به فیلد تحقیقاتی تو هر دانشگاهی داره (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ)ameeroo نوشته شده توسط: ایشالا که تو سه انتخاب اول قبول میشید، ولی اشتباه بزرگی که کردید اینه که دانشگاه صنعتی اصفهان رو هم زدید ممنون، واسه من مهم اعتبار مدرک دانشگاه تو خارج بود تا سطح علمی اش، دیگه از اونجایی که تو ۶تای اول حداکثر قبول می شدم بقیه رو براساس علاقه به دانشگاه و شهر و مسافت زدم ولی با یه بنده خدایی تو آمریکا صحبت می کردم می گفت اونقدی که از بچه های صنعتی اصفهان اینجا هست از بهشتی و علم و صنعت نیس ! ( کاملا موثق ) |
۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - reza6966 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)Joshua نوشته شده توسط: ممنون، واسه من مهم اعتبار مدرک دانشگاه تو خارج بود تا سطح علمی اش، دیگه از اونجایی که تو ۶تای اول حداکثر قبول می شدم بقیه رو براساس علاقه به دانشگاه و شهر و مسافت زدموالا من هم همین رو گفتم , اما متاسفانه فکر کردند من دارم گمراهشون میکنم در هوش , دانشگاه های علم و صنعت و بهشتی و خواجه نصیر به واسطه حضورشون در تهران , مقبولیت پیدا کرده اند وگرنه چه از نظر علمی و سطح دانشگاه (تاکید میکنم در هوش) و چه از نظر رنکینگ پایین تر از شیراز و صنعتی اصفهان جای میگیرند |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: والا من هم همین رو گفتم , اما متاسفانه فکر کردند من دارم گمراهشون میکنم بله، متاسفانه منم اون ارسالو خوندم، خوبیه بهشتی و علم و صنعت اینه که چون تو تهرانه شما می تونید با اساتید و دانشجویان دانشگاه های قوی تر راحتتر در ارتباط باشید اما بطور کلی همون منبع موثق بهم گفت که چند تا از پابلیشهای اساتید امیرکبیر رو خونده و زیاد کار جدید و قوی ای ندیده، صرفا یکسری سخت گیری های سخت و گاها افراطی دارند که سعی دارند سیستم آموزشی خارج و پیاده کنند که البته همین اساینمت ها و جو اپلای باعث پذیرش راحتتر و عملکرد موفقتر در خارج شده ! طبیعتا این مسئله راه و برای بقیه که از این دانشگاه ها هستند بازتر کرده ![]() |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - mehrdad_tclh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ)Joshua نوشته شده توسط: واقعا با این وضعیت "افزایش ۲۰%" ظرفیت ها فک کنم به زور امیرکبیر قبول شم ! اقا در جریان هستید با این ۲۵ درصد افزایش شهریه شبانه ها ترمی حداقل باید یک و نیم میلیون بدید دانشگاه بغیر از غذا و خوابگاه و رفت آمد؟!! |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: اقا در جریان هستید با این ۲۵ درصد افزایش شهریه شبانه ها ترمی حداقل باید یک و نیم میلیون بدید دانشگاه بغیر از غذا و خوابگاه و رفت آمد؟!! بله، چیزی حدود ۸ تومن در میاد یعنی ترمی ۲ تومن ![]() اما وقتی بخوای مدرکتو بخری هم باس همین حدودا پول بدی، اما عوضش الان با وام و کم کم پرداخت می کنی اما اونجا باس کلشو یکجا پرداخت کنی یه چیز جالب تر واست تعریف کنم، امروز یکی از دوستام می خواست ریز نمراتشو بگیره که بفرسته آلمان، بهش گفتن تا پول ندی نمیشه !!! در حالی که پول واسه مدرک میدن نه ریز نمرات ! اون بنده خدا هم الان نداشت اما اگه الان بش ریز نمراتو میدادن تا اونموقع که پذیرشش می اومد پولش جور میشد پس غصه ی پولشو نخور، جای خوب بزن که بری، اینجا تنها چیزی که ارزش نداره علمه، بهش به دید سرمایه گذاری نیگا کنی دردش کمتره ![]() |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ق.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: دوست عزیز میشه بدونم چرا به بهشتی اولویت دادید نسبت به علم و صنعت؟ شاید از خیلی لحاظ های علمی علم و صنعت نسبت به بهشتی اولویت داسته باشد، مثل گستردگی فیلد ها به علت اساتید بیشتر و رنکینگ بالاتر، اما بهشتی از لحاظ علمی زیاد هم جایگاه بدی نداره و از اساتید خوبی مثل دکتر شمس بهره می بره و نوع سیستم آموزشیشون بهتره اما باید قبول کنیم که تفاوت زیادی بین اونا نیست اما علت اینکه من اونو بالاتر زدم بیشتر خواسته قلبی بود تا دلیل منطقی برای من جوی که توش درس می خونم مهمه، چون اگه فکرم آزاردتر باشه عملکرد بهتری دارم و بنابر پرس و جوهایی که کردم روحیه همدلی بیشتری اونجا هست، آب و هوای بهتر ![]() از لحاظ مسافت هم که برمی گرده به محل زندگیتون در تهران، اما از لحاظ عبور و مرور برای علم و صنعت شرایط مطلوب تر است |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ق.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: احتمال داره منم علم و صنعت بیارم ! ![]() ![]() ولی شما که رتبتون خوبه ایشالا دانشگاه بهتری قبول می شید |
RE: ۴۹ هوش ( آخرین وضعیت انتخاب دانشگاه اضافه شد ) - Joshua - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: شما می دونید گرنت اساتید و تعداد اپلای و دانشگاهای منتخب برای اپلای در بین این دو دانشگاه بین دانشجوهاش چطور و کجاهاس؟ نه متاسفانه، اطلاعات دقیقی ندارم |