|
|
۱۰۹۳ IT - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۰۹۳ IT - explorer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: به نظرم ارزش داره یک سال دیگه هم بخونید، معمولا سال دومی ها نتیجه خوبی می گیرند، اما باید دلایل عدم موفقیت در سال اول به خوبی شناسایی و برطرف بشه. خیلی ممنون. دلایلش : ۱-حذف گسسته به دلیل پایه ضعیف ۲-درصد معماری پایین که احتمالا با تلاش بیشتر حل میشه ۳-کم دقتی در پاسخ دادن به سوالات تخصصی (۳ تا سوال هوش رو اینطوری خراب کردم) |
|
۱۰۹۳ IT - farhud - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
منم نتیجم فاجعه شد، توی شبکه رتبه ای در حدود رتبه شما، و توی نرم افزار که واسه اون میخوندم نه فناوری اطلاعات دوبرابرش! من اشتباهاتم رو نشستم نوشتم، با تحلیل و جزئیات تمام و اینکه چیکار باید بکنم و چیکار نه. به نظرم شمام همین کار رو بکنید. تنها دلخوشیم هم به قول شما موفقیت بعضی رتبه خوبها توی سال دومه. |
|
۱۰۹۳ IT - sajad90 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ
منم خراب کردم امسال اما خیلی چیزا یاد گرفتم که برا سال دیگه اشتباه نکنم دیگه ، منم از اینکه دیدم بیشتر رتبه های خوب واسه سال دوم بودن که کنکور دادن خیلی امیدوار شدم ، به امید خدا امسال با جبران اشتباهات سال قبل موفق میشم هرچند سرم خیلی شلوغه امسال اما با این وجود میخوام بجنگم واسه یه رتبه یه رقمی با آرزوی موفقیت هرکی که تلاش میکنه |
|
RE: 1093 IT - minami - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
خیلی ناراحت شدم رتبتون دیدم حتما با روحیه دوباره بخونید و به قول دوستان اشکال کار رو دربیارید. واسه چیزی که واستون مهمه بجنگید، با یه سال تلاش دوباره مطمئن باشید به چیزی که میخواید می رسید، من خودم سال سوم بودم، نتیجم عالی نشده ولی شکر. جتما بخووووونید |
|
۱۰۹۳ IT - iammiti - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ
من فک می کردم شما ۲ رقمی بشی... از من میشنوی فقط به وضعیت خودت نگاه کن...فلانی پارسال ۱۰۰ شده امسال ۱۰۰۰//یا یکی ۱۰۰۰ بوده شده ۱۰ اینا مهم نیس..خودت باید بهتر بدونی... هر تصمیمی گرفتی باید یه عمر پاش وایسی.. |
|
۱۰۹۳ IT - hoomanab - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
به قول پسرخاله.." یه مورچه اگه صد دفعه دونش بیفته، صد دفعه برش می داره! واسه چی؟!! واسه اینکه امید داره!! مگه چیه؟؟؟ " |
۱۰۹۳ IT - explorer - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: من فک می کردم شما ۲ رقمی بشی... شما لطف داری. والا هدف دو رقمی بوود که.... (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: به قول پسرخاله.." یه مورچه اگه صد دفعه دونش بیفته، صد دفعه برش می داره! واسه چی؟!! واسه اینکه امید داره!! مگه چیه؟؟؟ " هم امید ، هم هدف ، هم عشق و علاقه... |
RE: 1093 IT - golrasul - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: هنوز تو هنگم...سلام خدا قوت اهداف بالا و مهم، همیشه ارزش جنگیدن دارند. من خودم ۱۵۴۹ شبکه شدم و الان با دیدن درصد های شما واقعا یه درس مهم گرفتم و اون اینکه " در تراز درس ها، اگه از حد معمول بالاتر بزنی، روی ترازت تاثیر میزاره شدید و اینکه در درس هایی که خیلی قصد خوندن نداریم، اونها رو تا حد معمولی، طوری که بتونیم به سوالهای آسون جواب بدیم، بخونیم.( یعنی بیخودی زبان و مدیریت و معماری رو بخاطر درس های دیگه( مثلا بگیم ضریب ۱ هستند رها نکنیم)) شاهد اون هم درصد های من و مقایسه اون با درصدهای دوستمون که ۱۰۳۹ شده است. زبان ۵/۵۶ مشترک ۱۱/۱۱ مدیریت ۱۴/۲۹ تخصصی ۴۳/۱۴ معماری سفید البته اینکه هر سال درصد معمولی هر درس چند است متفاوته ( مثلا امسال تخصصی راحت بود و میانگین اون هم فک کنم بالا باشه) درکل اگه کمی درصد های رتبه های مختلف رو با هم مقایسه کنید کمی قضیه روشن تر میشه. |