![]() |
راهنمایی برای انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: راهنمایی برای انتخاب رشته - sarehkar - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: دوستان عزىز غیر انتفاعى بهتره یا مجازى ؟؟ مجازی ها همه آموزش محورن و هزینشون هم بالاتره به نظر من غیر انتفاعی ها بالاترن مگه اینکه مجازی دانشگاه معتبری باشه که هزینش بسیار بالاست |
راهنمایی برای انتخاب رشته - lord master - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
بچه ها کسى میدونه غیر انتغاعى صفاهان.اصفهان تا چه رتبه اى واسه آى تى پارسال گرفته؟ بنظرتون من با رتبه ۶۹۳ گرایش ۱،۴ و ۷۸۳گراىش ۲،۳ صفاهان قبول میشم؟ البته صفاهان و فولاد شهر MIS دارن. کدومشون بهترن ؟ فولاد شهر یا صفاهان ؟ اصفهان MIS بخونم بهتره یا برم تجارت تعالى قم؟ یا کلا غیرانتفاعیو بیخیال شم برم مجازى نصیر یا شیراز؟؟؟؟؟ توروخدااااااااا کمکککککک. وقت تنگه |
RE: راهنمایی برای انتخاب رشته - minami - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
من خودم تو اولویت های انتخاب رشتم مونده بودم مثلا شبانه تهران هوش اگه بیارم رو زودتر بزنم یا روزانه شهرستان شبکه. از دوستام که دانشجوهای سال دوم هستن پرسیدم، گفتن برای مقاله دادن و کار آکادمیک هوش دستمون بازتره و تنوع موضوع خیلی بیشتره، جای کار بیشتری هست و شبکه از نظر بازار کار تو ایران خیلی بهتره. بخش اصلی تصمیم گیری هم به علاقه خودتون بستگی داره، یه سر به سایت های دانشگاه ها و موضوع تحقیقات بزنید، ببینید کدوم بیشتر براتون جالبه ![]() حالا دوستان هم نظرات خودشونو دارن، این چیزی بود که من فهمیده بودم، شاید به درد شما هم بخوره. |
RE: راهنمایی برای انتخاب رشته - sedigh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: بچه ها کسى میدونه غیر انتغاعى صفاهان.اصفهان تا چه رتبه اى واسه آى تى پارسال گرفته؟ من با رتبه ۶۹۹ سال قبل شبکه صفاهان قبول شدم |
RE: راهنمایی برای انتخاب رشته - lord master - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)sedigh نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: بچه ها کسى میدونه غیر انتغاعى صفاهان.اصفهان تا چه رتبه اى واسه آى تى پارسال گرفته؟ مرسى دوست عزیز.سطح علمى این دانشگاه چطوره؟ از نظر هزینه ها و خوابگاه چطوره؟ حدودا شهریس چند میشه ترمى ؟ واسه ادامه تحصیل مدرکش معتبره؟ شما مجازیو پیشنهاد میکنین یا صفاهان ؟ |
راهنمایی برای انتخاب رشته - Aliyetv - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۳ ب.ظ
سلام من رتبه ۴۷۴ علوم کامپیوتر شده کجا قبول میشم؟شبانه تبریز میارم؟یکی بهم کمک کنه کمک کنین لطفا خیلی نگرانم جایی قبول نشم.من خیلی خوندم امسال نمیدونم چیشد نتیجه بد شد هیچکی نیس جواب منو بده.من خیلی استرس دارم جایی قبول نشم |