![]() |
سردرگم در جستجوی هدف! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سردرگم در جستجوی هدف! - izadan11 - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: واقعا خسته نباشید دوستان ، منم مثل شما آخه آدم وضعیت کشور می بینه کلا ناامید میشه الان من دوره ی ccna شبکه رو می رم تو تهران ولی باز می دونم که با این مدرک هم نمی شه کار پیدا کرد الانم مجبورم برای ارشد هم بخونم آدم اگه بدونه نهایت این تلاش و زحمت به نتیجه ای می رسه خوب آدم چرا درس نخونه ولی من الان رفیق سراغ دارم که ارشدشو هم تموم کرد ولی الان بی کاره آخه بی چاره چه کنه برای اینکه استخدامش کنن می کن باید سابقه کار داشته باشی آخه سابقه کارو از کجا باید خرید یا پیدا کرد ما هم می شیم مثل اون ...... شما می گید چه باید کرد ؟دغدغه ی کار هم ندارم یه جورایی اهمیتی برام نداره کار آینده ام چی باشه فوقش میرم روستا کشاورزی می کنم (۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: '] اشتباه می کنی مرد را دردی اگر باشد خوش است درد بی دردی علاجش آتش است |
RE: سردرگم در جستجوی هدف! - frr - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: واقعا خسته نباشید دوستان ، منم مثل شما آخه آدم وضعیت کشور می بینه کلا ناامید میشه الان من دوره ی ccna شبکه رو می رم تو تهران ولی باز می دونم که با این مدرک هم نمی شه کار پیدا کرد الانم مجبورم برای ارشد هم بخونم آدم اگه بدونه نهایت این تلاش و زحمت به نتیجه ای می رسه خوب آدم چرا درس نخونه ولی من الان رفیق سراغ دارم که ارشدشو هم تموم کرد ولی الان بی کاره آخه بی چاره چه کنه برای اینکه استخدامش کنن می کن باید سابقه کار داشته باشی آخه سابقه کارو از کجا باید خرید یا پیدا کرد ما هم می شیم مثل اون ...... شما می گید چه باید کرد ؟دغدغه ی کار هم ندارم یه جورایی اهمیتی برام نداره کار آینده ام چی باشه فوقش میرم روستا کشاورزی می کنم دوست من منظور من این بود که اگه مشکلی برای شما پیش اومده از فرار از درد بوده و نداشتن تمرکز ، به طعنه گفتم . ![]() |
RE: سردرگم در جستجوی هدف! - izadan11 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ)freetayyeb نوشته شده توسط: دوست من منظور من این بود که اگه مشکلی برای شما پیش اومده از فرار از درد بوده و نداشتن تمرکز ، منظور من هم اینه که بی هدفی همون بی دردی هست که دوایی نداره دلیلی هم نداره |