![]() |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
نتیجه ها اومد ، هیچ پردیسی قبول نشدم.خیلی جالبه.اصلا با مقایسه قبولی های پارسال نمیخونه.ولی خب یه دانشگاه مسخره ازین غیر انتقاعی ها قبول شدم.موسسه غیرانتفاعی مهراستان -استانه اشرفیه.مسخره ها. البته آدمی که درس نخونه همین هم از سرش زیادیه به خدا. |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)mohammad_rezaaa نوشته شده توسط: نتیجه ها اومد ، هیچ پردیسی قبول نشدم.خیلی جالبه.اصلا با مقایسه قبولی های پارسال نمیخونه.ولی خب یه دانشگاه مسخره ازین غیر انتقاعی ها قبول شدم.موسسه غیرانتفاعی مهراستان -استانه اشرفیه.مسخره ها. مگه مجازی و پردیس از غیر انتفاعی بهتره؟ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
والا من که پردیس رو ترجیح میدادم و میدم و خدا کنه توی تکمیل ظرفیت پردیس قبول شم. من پردیس ها رو قبل از غیر انتفاعی زدم ولی خب شوربختانه قبول نشدم. کسی ازین موسسه غیرانتفاعی مهراستان -استانه اشرفی چیزی میدونه ؟ دیگه فکر کنم اوضاعش خیلی خرابه که کسی اینو نزده و من قبول شدم. |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - z.hosseinkhani - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ
منم که ۶۵۶ بودم پردیس تربیت مدرس قبول نشدم. مجازی خواجه نصیر قبول شدم ... |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
تبریک عرض میکنم. خب من قم و شیراز و این ها رو هم زده بودم، مال پارسال رو اگر نگاه کنید باید قبول میشدم. البته پردیس ها یه دلیل دیگه هم داره ، پردیس ها راه افتاده برای از ما بهترون ، از این آزمونی که ۲۰ شهریور برگذار میشه ، کاملا تابلوئه که پردیس ها واسه چه کسانی هست.سهمیه ها رو آدم میبینه خنده اش میگیره. شما ثبت نام کردی این آزمون شهریور ماه رو ؟ |
RE: امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - z.hosseinkhani - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
ثبت نام کردم ولی چیزی براش نخوندم! دیگه هم حوصله درس خوندن برای کنکور رو ندارم متاسفانه!!!!!!!!!! |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
دوستان آیا من هم میتونم جا به جا شم ؟ در صورت مثبت بودن، آیا فقط با غیر انتفاعی های سایر شهر ها باید جا به جا شم (یعنی جا به جایی با دولتی نداره) ؟ ممنون میشم یکی پاسخ بده. |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ
دوستان کسی اطلاع نداره ؟ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
یکی جواب من رو نمیده برم دنبال کارم و دیگه مزاحم نشم ؟ |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - armak69 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان زمانی که کارنامه تکمیلی بیاد، آیا میشه انتخابای بعدی ای که رتبه قبولیشونو آوردیم بریم؟ من مجازی شیراز قبول شدم با رتبه ۱۳۰۰ گرایش یک و چهار فناوری اطلاعات بعضیا میگن که غیرانتفاعی ها مثلا خاتم تهران بهتر از مجازی شیرازه؛ درسته؟ زمان تکمیل ظرفیت کییه؟ امیدی میشه بهش داشت؟ و یه سوال دیگه اینکه آزاد مثلا قزوین آیا بهتر از مجازی شیراز میتونه باشه؟ ممنون |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - threefx - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
من با ۱۸۰۰ و خورده ای مجازی دانشگاه گیلان گرایش شبکه های کامپیوتری قبول شدم ... ![]() |
امکان قبولی با رتبه ۱۷۰۰ فناوری اطلاعات - mohammad_rezaaa - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ق.ظ
آقا اگه سربازی نرفتین ، هر جا قبول شدین بهتر از سربازی رفتنه. به شخصه آزاد قزوین رو خوشم میاد ازش ، من جای شما بودم ترجیح میدادم برم قزوین.چون مجازی دیگه اصلا حس دانشجو بودن به آدم دست نمیده. |