![]() |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - خانه سبز - ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:بنده فردی هستم وقتی می خواهم نظر بدم و فکر کنم تابع باتر فلی افکت میشم ..(01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اگه امسال نری ی عمر پشیمون میشی ایشون اگر مهندسی کامپیوتر می خواست شرکت کنه منم هم نظر می شدم باهاتون! ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میاد طرف دیگشم اون سوالای المپیادی داده و الگوریتم... عملا هرچقدر بخونن میشه کشک باید اخر سر برن شانسی امتحان بدن. |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - Mohammad-A - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میادحرف دل منو یه نفر گفت اینجا ![]() |
RE: تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - زینب۶۶ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: ببینید شرایط برای کنکور دادن هم قطعاً بیتأثیر نبوده. این احتمال کم نیست موقعی که کنکور IT بوده، نگرانی سر جلسه نگذاشته تا به سوالات خوب پاسخ بدید، از طرفی برای کنکور معماری، شما دیگه نگرانی خاصی احتمالاً نداشتید چون برای آیتی خوانده بودید و امتحانش رو هم داده بودید. این حرفتون کاملاً درسته، من سر کنکور کامپیوتر هیچ نگرانی نداشتم. من امسال اصلاً نمی تونم دانشجوی ارشد بشم، چون ۱۰۰% مطمئنم قبول نمی شم. (فقط تهران زدم) چیزی که الان ذهنمو مشغول کرده اینه که سال دیگه هم واسه آی تی بخونم (با توجه به ظرفیت ها و بی برنامگی سنجش) یا معماری؟؟ بعد علاقه واسم بین این دو مورد خیلی اهمیت نداره. بنده فردی هستم وقتی می خواهم نظر بدم و فکر کنم تابع باتر فلی افکت میشم .. ایشون اگر مهندسی کامپیوتر می خواست شرکت کنه منم هم نظر می شدم باهاتون! ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میاد طرف دیگشم اون سوالای المپیادی داده و الگوریتم... عملا هرچقدر بخونن میشه کشک باید اخر سر برن شانسی امتحان بدن. [/quote] نظر من هم همینه، ولی امسال که قبول نمیشم قطعاً ![]() واسه سال دیگه که می خوام برنامه ریزی کنم، نمیدونم رو آی تی با این وضعیت حسابی باز کنم یا نه؟ واسه جفتش بخونم؟؟؟؟؟ (با توجه به این که خوندن درسای آی تی خیلی ازن وقتی نمی گیره و همه درسا رو خلاصه کردم. :-؟؟) (۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: ولی وقتی قصذش ای تی کنکوری ک سوالاتش ی طرف از جزوات وامتحانی پایان ترم پلی تکنیک شبکه میادحرف دل منو یه نفر گفت اینجا سوالای شبکه واسه پلی تکنیک نبوووود ![]() |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - خانه سبز - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ
برا پلی تکنیک بود دکتر صبایی طراح بود |
RE: تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - زینب۶۶ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)زینب۶۶ نوشته شده توسط: سوالای شبکه واسه پلی تکنیک نبوووودشما میدونید برای کجا بود؟ نه، آخه من شبکه۲ رو با دکتر صبایی پاس کردم، جزومو هم خونده بودم. ولی نسیت به سوالا حس آشنایی نداشتم :-؟؟ |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - خانه سبز - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
باید جزوه اخزین ترمشون رو تهیه می کردی.. منبع خبری من TA همین درس و استاده |
RE: تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - زینب۶۶ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: باید جزوه اخزین ترمشون رو تهیه می کردی.. ای بابا ![]() |
تغییر از آی تی به معماری به خاطر ظرفیتا!!!! - خانه سبز - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ)زینب۶۶ نوشته شده توسط:نشون ب این نشون تعداد رتبه های تک رقمی ای تی پلی تکنیکی ها چند برابر پارسال سال های قبله(03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: باید جزوه اخزین ترمشون رو تهیه می کردی.. می تونید از سایت دانشگاه واقعیت رو ببینین. دوست ندارن بچه های خودشونو از دست بدن. |