|
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: منم علوم تحقیقات نرم افزاره انتخاب اولم... تخصصی رو مثلا چند درصد فکر می کنی بشی tofan? دقیقا نمیدونم باید سوالات رو ببینم و پاسخ ها رو چک کنم.اما فکر نکنم زیر ۴۰ درصد بشه. شما تخصصی رو به نظرتون چند میزنید؟ |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - مورتن - ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
هرسال همین بوده . اونایی که میگن خیلی گلابی بوده قول میدم سی درصدم بزنن قبولن. اتفاقا خیلی سوالا رو ناجور داده بودن همش شک برانگیز بود. هوش یهو هشت سوال ازفصل اول که نگاش نمیکنه کسی داده بودن. از تعریف هوش مصنوعی و تاریخچه و نظرات دانشمندان و ... بغعد اینا میشه اسون؟ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: منم علوم تحقیقات نرم افزاره انتخاب اولم... تخصصی رو مثلا چند درصد فکر می کنی بشی tofan? سلام. دقیقا نمیدونم باید سوالات رو ببینم و پاسخ ها رو چک کنم.اما فکر نکنم زیر ۴۰ درصد بشه. شما تخصصی رو به نظرتون چند میزنید؟ (۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: منم علوم تحقیقات نرم افزاره انتخاب اولم... تخصصی رو مثلا چند درصد فکر می کنی بشی tofan? شما سولات رو دارید؟ |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - aamitis - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
اینطور که معلومه همه خوب دادن امیدوارم همه به آن چه که میخوان و براش تلاش کردند به امید و لطف اللهی برسند من که تلاشی نکرده بودم اصلا اشتباهی هم ثبت نام کرده بودم (باید بدون آزمون ثبت نام میکردم) خانواده هم بهم میگفتن نرو....اما من کیک ۵۰ تومنیمو میخواستم ![]() ایشالا موقع انتشار نتایج همه دوستای گلمو خوشحال ببینم |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
نه من ندارم سوالا رو... شما خونده بودین طوفان؟ من فک کنم حدودا ۷۰ اینا زده باشم اگه خدا بخواد! نمی دونم... سوالا رو ندارم ولی چند تایی رو یادمه... کجا باید بپرسم؟ تو این تاپیک نمیشه...نه؟ |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - yahyazahedi - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ
تقریبا راحت بود ، ولی همین راحتی باعث میشه خیلی از سوالا رو الکی جواب بدی و در آخر می بینی که حسابی خراب کردی ![]() چون فکر میکنی آسونه همرو از یک طرف جواب میدی |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
دوستان کی می دونه اون سوال سیستم عامل که راجع به صفحه بندی و... بود جوابش چی میشد؟ آخه اینو سوالشو خب کامل یادم نیست عدداشو... چی زدین؟ همین یه دونه ![]() توی جواباش ۹ و ۱۰ و ۱۲ بود یادمه... کدوم؟ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - aamitis - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۰ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: تقریبا راحت بود ، ولی همین راحتی باعث میشه خیلی از سوالا رو الکی جواب بدی و در آخر می بینی که حسابی خراب کردی نکنه همین چند تا دونه هم اشتباه زدم ![]() اصلا من کنکور آزاد ندادم فردا پسفردا ازم نتیجه رو نپرسید که آبرو ریزی میشه
|
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: دوستان کی می دونه اون سوال سیستم عامل که راجع به صفحه بندی و... بود جوابش چی میشد؟ جوابش گزینه یک میشد یعنی عدد ۸ |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
مطمئنین؟
|
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: نه من ندارم سوالا رو... منم اگه غلط نداشته باشم همون حدودا میشه ولی فکر کنم غلط داشته باشم. نمیدونم کجا بپرسی.نظر شما چیه؟کجا بپرسیم؟ |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - yahyazahedi - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
آره میشه ۸ من مطئنم ![]() وقتی یک سر جلسه کنکور احساس کرد که ازمون از حد نرمال پایین تره و به اصطلاح آسون تر ، باید شک نکنه که این موضوع برای همه بچه های متوسط به بالا است. منم ارشد دولتی وقتی تخصصی رو خوب زدم(۵۰) فکر کردم رتبه خوب میارم. ولی نگو امسال همه تخصصی خوب زده بودند ![]() پس باید تا روز نهایی صبر کنید، صبر |
|
گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ
اگه سوالاشو یادتونه توی تاپیک درس های مختلف سوال رو بنویسین و بپرسین... من مثلا اینجا پرسیدم یه دونه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: اگه سوالاشو یادتونه توی تاپیک درس های مختلف سوال رو بنویسین و بپرسین... یه سوالی توی مهندسی نرم افزار بود که گزینه هاش مدل ها رو داده بود (نمونه سازی و...)کدو رو زدید؟ روی سوال دقیقا یادم نیست کسی حساب کرده درصدهاش چقدر میشه؟ |
RE: گفت وگو های بعد از آزمون آزاد۹۳ - farzad.arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: هرسال همین بوده . اونایی که میگن خیلی گلابی بوده قول میدم سی درصدم بزنن قبولن. اتفاقا خیلی سوالا رو ناجور داده بودن همش شک برانگیز بود. هوش یهو هشت سوال ازفصل اول که نگاش نمیکنه کسی داده بودن. از تعریف هوش مصنوعی و تاریخچه و نظرات دانشمندان و ... بغعد اینا میشه اسون؟بستگی داره انتخاب اول کجا باشه برخی رشته ها و دانشگاهها توی تهران آخرین قبولی ترازش بالای ۷۰۰۰ ![]() پس با ۳۰ بعید می دونم. بالای ۶۰-۷۰ نیازه |