![]() |
پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - tofan - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:خانه معلم که فقط برا معلما و اداره آموزش پرورشه یاباید خانوادت فرهنگی باشن یا شرایط موندن داشته باشی/ آره تو دانشگاه آزادها از همه بالاتره اما کاش قزوین میزدم من چون خوابگاه برام مهمه و چند ساله قزوین شبکه داره سال اول معمولا زیاد جالب نیست هر جا بری(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)tofan نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: منم این انتخابم بوده اما همه جا زنگ زدم مرکز آزمون و... نمیشه تغییر داد نمیشه حتی از تراز بالا به پایین اومد و رفت انتخاب دوم مصیبت وقتی شروع میشه که من روز آخر اسم نوشتم تازه فهمیدم واییی علوم تحقیقات خوابگاه نداره اصلا منظورتون از اینکه باید شرایط موندن داشته باشی چیه؟؟ |
پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - mm123456789 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
اصلا کلا ما تو هر مرحله ای قدم میزاریم قاونش عوض میشه خدا کنه قبول شیم |
RE: پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - neda_Network - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط: منظورتون از اینکه باید شرایط موندن داشته باشی چیه؟؟ یعنی آشنا داشته باشی خانه معلم و آشنای فرهنگی تا کارتشا جور کنی و اونجام هماهنگ کنی و بمونی شبی فک کنم ۱۲ تومنه بعضی شهرام سوییت هست برا فرهنگیا که قیمتش بالاتره دقیق قیمتشا نمیدنم که بگم ![]() |
RE: پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - tofan - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط: منظورتون از اینکه باید شرایط موندن داشته باشی چیه؟؟ مرسی که پاسخ دادید. منم یواش یواش دارم استرس میگیرم با این وضعیت.اونجوری که شما میگید برای منم تقریبا غیرممکنه. یعنی دانشگاهی با اون اسم و رسم نمیتونه برای خودش خوابگاه درست کنه؟؟؟!!!!واقعا مسخره نیست که خوابگاه نداره؟ |
RE: پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - neda_Network - 16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)tofan نوشته شده توسط:تهش دو روز کلاسه میریم بر میگردیم نگران نباش(16 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط: منظورتون از اینکه باید شرایط موندن داشته باشی چیه؟؟ ![]() |
پرسش و پاسخ آزاد ٩٣ - fereshte_b - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ق.ظ
بچه ها تهران چند تا دانشگاه آزاد داره و چند تا از گرایش های آی تی و نرم افزارو داره؟؟ کسی از هزینه شهریه هر ترم و خوابگاهاش چیزی میدونه؟؟؟؟ |