تالار گفتمان مانشت
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - computerman - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ

واقعا عالی بود
کلی استفاده کردیم
معلومه که خیلی وقت گذاشتین
واقعا ممنون

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - Zadi313 - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ

با سلام جناب عباسیان
از سال گذشته که تصمیم گرفتم به درس خوندن مجدد با هر نفری صحبت کردم حرف دل خودش رازد ولی تنها کسی که به درستی من را راهنمایی کرد
شما بودید
باتشکر از این کتاب نفر اولتون
امیدوارم که خداوند از گنج های علمش به شما بسیار ببخشد

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - shamim_s - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ

سلام

آقای عباسیان واقعا ممنون چقدر من دنبال این راهنمایی ها و برنامه ریزی ها بودم ایشالله اجر و ثواب این کمکتون به من و دوستان موفقیت های بالاتر رو براتون رقم بزنه خیلی خیلی ممنون.لطف بسیار بزرگی در حق همه کردید.

RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط:  آقای عباسیان واقعا ممنون چقدر من دنبال این راهنمایی ها و برنامه ریزی ها بودم ایشالله اجر و ثواب این کمکتون به من و دوستان موفقیت های بالاتر رو براتون رقم بزنه خیلی خیلی ممنون.لطف بسیار بزرگی در حق همه کردید.

(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:  کلی استفاده کردیم
معلومه که خیلی وقت گذاشتین
واقعا ممنون

(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ)Zadi313 نوشته شده توسط:  از سال گذشته که تصمیم گرفتم به درس خوندن مجدد با هر نفری صحبت کردم حرف دل خودش رازد ولی تنها کسی که به درستی من را راهنمایی کرد
شما بودید
باتشکر از این کتاب نفر اولتون

تشکر از لطف همه
کاری خاصی انجام ندادم. فقط وظیفه بود.

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - mrsh1372 - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ

با تشکر از مسعود عباسیان عزیز!
تمام مقاله تونُ خوندم.به دوستان هم پیشنهاد می کنم حداقل بخش هایی از مقاله رو بخونن.
با تشکر

RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - niyayesh.r - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ

سلام
خیلی خوب بود خود من که واقعا استفاده کردم
من امسال وقتی از سر جلسه اومدم بیرون هر کی ازم پرسید چه کردی گفتم که نمی دونم اما تجربه ی بسیار عالی بود واقعا چقد خوب می شه که بچه ها به جای اینکه مجبور باشن تجربه کنن یه کسی باشه که کمکشون کنه خیلی عالی می شه چقدر خوبه که همه تجربه هامون رو صادقانه در اختیار دیگران قرار بدیم
از وقتی هم که گذاشتین تشکر می کنم
از صمیم قلبم آرزوی بهترین ها برای شما

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - مهندس ایکس - ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ

از این که تجربیاتتون رو این قدر صادقانه و با جزئیات با ما در میون گذاشتید ممنونمBlush
با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما دوست عزیز در همه مراحل زندگی

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - shvh - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ

واقعا ممنون. چقدر خوشم میاد از آدمایی که تجربه هاشون رو بی هیچ چشم داشتی در اختیار بقیه قرار میدن و بقیه رو راهنمایی میکنن. مرسی .
چقدرم دقیق بود Smile با فهرست بندی . واقعا زحمت کشیدین.
موفق باشید

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - Pure Liveliness - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ

واقعا عالی بود. ممنون از وقتی ک گذاشتید. واقعا مفیده و ب آدم کلی امید و انرژی میده. خیلی لطف کردید ک تجربیاتتون و راهنماییهاتون رو در اختیارمون گذاشتید.
انشاءالله همیشه موفق باشید.
خیلی ممنون.

RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sahar salehi - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ

بابت وقتی که واسه تهیه ی این pdf گذاشتید واقعا ممنونم.
خیلی خوب و مفید بود.

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - NP-Cσмρℓєтє - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ

عالی , زیبا و تأثیر گذار

موفق و پیروز و تندرست باشید , هرجا که هستید

واقعاً ممنون

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - iwes - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ

خیلی خیلی عالی بود انشاء الاه همینجوری که شما دارید اطلاعاتتون رو دز اختیار ما میزارید و راه رو هموار میکنید خداوند همیشه راه رو برای شما هموار کنه.

RE: چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - sanahin - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ق.ظ

بسیار عالی و بسیار دلنشین.ممنون از شما آقای عباسیان.خیلی از حرفاتون عین واقعیاتیه که باهاش دست و پنجه نرم میکنیم و صداقتتون تو انتقال تجربیاتتون واقعاً ستودنیه. سپاس سپاس سپاس... ( اون دکمه ی سپاس گاهی وقتا خیلی شرمنده میشه که نمیتونه حقو ادا کنهSmile )

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - Ametrine - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ق.ظ

تشکر فراوان بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتتون.

اگر امکان داره و قابل بیان کردن هست اشتباهاتی که گفتید توی کتاب گسسته پارسه هست رو ذکر کنید.
کاش در مورد انتخاب گرایش هم میگفتید. اینکه چطور این گرایش رو انتخاب کردید.
به نظرم مساله ای هست که خیلی ها درگیرش هستن.

باز هم تشکر

چگونه رتبه یک کنکور شویم/ مصاحبه با رتبه ۵۱ هوش - RinoOo - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ق.ظ

من تا حالا فقط کارنامه ارشدمو گذاشته بودم اینجا، اگرم از چیزی خوشم میومد در حد تایید کردن بود. ولی واقعا این مطالب خیلی خیلی مفید بودن دستتون و البته دکمه های کیبوردتون درد نکنه واقعا عالی بودن. ممنون از این وقتی که بابت این کار گذاشتین. الان کلی دعا پشت سرتونه.