|
|
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ویژه ** - ehsan2010 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)seyed ehsn نوشته شده توسط:(15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: ** توجه توجه ** سلام بله موجود هستن شیکه پارسه (چاپ۹۲) : ۲۵۰۰۰ --> 15000 گسسته پوران (چاپ۹۱) : ۹۵۰۰ --> 5700 پایگاه مقسمی (چاپ۸۹) : ۵۰۰۰ --> 3000 قیمت روی جلد و با محاسبه ۴۰ درصد رو ذکر کردم اگر مایل بودید سریعا اطلاع بدید موفق باشید |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با ۴۰ درصد تخفیف ** - amir2085 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: ** توجه توجه ** فقط غیظ منو داشتی داداش؟ تقریبا قیمت نو تموم شدن اونا
|
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با ۴۰ درصد تخفیف ** - ehsan2010 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: ** توجه توجه ** شما هم حساب کنید تقریبا حدود ۳۰ یا ۳۵ تا تخفیف بهت دادم یادت نره هزینه پست هم خودم دادم ها
|
|
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با ۴۰ درصد تخفیف ** - abji22 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
احسان من قبل از همه عرض کردم شبکه کراس رو میخوام چرا ج ندادی؟من منتظرما |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با ۴۰ درصد تخفیف ** - ehsan2010 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: احسان من قبل از همه عرض کردم شبکه کراس رو میخوام چرا ج ندادی؟من منتظرما من همون موقع به شما پ خ دادم چک کنید که منتظر شما بودم
|
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با ۴۰ درصد تخفیف ** - abji22 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط:(17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: احسان من قبل از همه عرض کردم شبکه کراس رو میخوام چرا ج ندادی؟من منتظرما |
|
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
کتاب شبکه (حقیقت) فروخته شد بقیه کتابها هم با تخفیف برای فروش موجود هستند کتابهای ماهان با اشانتیون(!) و تخفیف به فروش میرسند: قیمت روی جلد کتابهای بسته ماهان (همگی چاپ ۹۲): - گسسته ۱۷۰۰۰ ت - سیستم عامل ۱۵۰۰۰ ت - هوش مصنوعی ۱۶۰۰۰ ت - شبکه ۱۷۰۰۰ ت - ساختمان داده ۲۱۰۰۰ ت - زبان عمومی ۲۷۰۰۰ ت - زبان تخصصی ۲۴۰۰۰ ت با احتساب تخفیف ، قیمت کل بسته : ۹۵۰۰۰ ت در صورت خرید کل بسته ۸ مرحله آزمون ماهان پارسال رشته ای تی رو هدیه میگیرید |
|
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - seyed ehsn - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ
سلام هوش راهیان،شبکه راس و زبان تخصصی پارسه برای چه سالی وقیمتش چقدره؟ با پست سفارشی که ارزونتر از پیشتازه تا کرج هزینش چقدر میشه؟ |
|
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
سلام هوش راهیان چاپ ۹۲ : ۱۹۰۰۰ تومن (قیمت رو جلدش : ۲۵۰۰۰ تومن) زبان تخصصی پارسه چاپ ۹۱ : ۱۱۰۰۰ تومن (قیمت رو جلدش : ۱۵۰۰۰ تومن) شبکه راس متاسفانه موجود نیست هزینه ارسال هم با پست عادی حدود ۴ هزار میشه یا کمتر موفق باشید |
|
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - abji22 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
مجموعه سوالاتت مهندسی کامپیوتره؟زبان رو کامل ترجمه کرده؟قیمنتش؟پیام بدید |