![]() |
تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - shvh - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ق.ظ
ممنون از راهنماییتون. فقط منبعی که برای مدیرییت خوندین رو میشه بگید ؟ من رفتار سازمانی رابینز رو خریدم. خوبه ؟ |
RE: تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - bha.1370 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:ببخشید دیگه دیر جواب دادم(04 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)bha.1370 نوشته شده توسط: برا هوش من چون تو دبیرستان پاس نکرده بودم .... ![]() آقا اون سوتی بود، منظورم دانشگاهه، بعدشم شریف کلا کاری به چارت وزارت علوم نداره هرچی خودش صلاح بدونه انجام میده براهمین کلا برا آی تی تو کارشناسی اختیاریه ![]() (۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ)marii نوشته شده توسط:pdf شبکه رو از(04 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)bha.1370 نوشته شده توسط: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنید ![]() (۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)anonetumer نوشته شده توسط: تبریک میگم انشالله یه جای خوب قبول شینمبانی مدیریت هم مقسمی نارنجی خوندم که به نظرم واقعا خلاصه هست و چکیده یعنی اگه خودتون هم یه کتاب بزرگی و بخونید احتمالا همینا و بلکه کمتر از اینا رو خلاصه برداری میکنید، برا همین کتاب خوبیه ، ولی خوب باید درک کنید که کتاب خلاصه پیوستگی مطالب نداره انگار کل مطالب هر درس رو لیست کرده باشه پشت هم! در ضمن فقط هم درسنامه داره با تست تألیفی!! (۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: پی دی اف فارسی راس رو داری؟ (۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: منم پی دی اف راس رو میخولم البته فارسیpdf فارسی راس رو هم ندارم ، ولی اینو بگم که انگلیسیش واقعا روونه (۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)azsx نوشته شده توسط: ممنونحالا ایشالا برا ارشد میری میبینی واقعا این کلیشه ای که میگن توش مارو کشته بیرونش بقیرو صادقه ![]() |
RE: تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - happy07 - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ)bha.1370 نوشته شده توسط: خواهش میکنم، من به شخصه خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم فقط میخواستم با یه شوخی نشون بدم که اگه شما یا سایر دوستان لطف میکنید و وقت میذارید از تجربیاتتون میگید ما هم با دقت میخونیم ![]() ![]() ![]() موفق باشید ![]() |
تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - bha.1370 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
آقا نتیجه اینکه آخرین نفر شبانه تهران it-it قبول شدم اینم کارنامه نهایی باشد که به درد کسی بخوره ، ببخشید دیگه فرمتش بهم ریختس *رشته های جذابم نوشتم اسمشونو کد رشته محل/رتبه ی من تو اون کد رشته محل/ رتبه ی آخرین قبولی تو اون رشته محل ۲۱۲۳۱ /۴۸ / ۱۷ / روزانه تهران it-it ۲۱۲۰۲ /۹۰ / ۲۸ / امیرکبیر شبکه ۳ / ۲۱۱۸۷ / ۹۰ /۲۶ /امنیت امیر کبیر ۴ / ۲۱۴۰۰ / ۲۵۶/ ۲۳ / ۵ / ۲۱۳۳۴ / ۲۵۴ / ۲۷ ۶ / ۲۱۳۹۲ / ۲۴۷ /۲۶ ۷ / ۲۱۳۲۱ / ۲۳۸ / ۲۹ ۸ / ۲۱۳۳۱ // ۲۴۷ /۳۹ ۹ / ۲۱۳۹۹ / ۲۴۷ / ۳۵ ۱۰/ ۲۱۲۴۶ / ۲۹ / ۲۹ * ۱۱ / ۲۱۲۳۸ / ۲۱ / ۴۴ /معماری سازمانی بهشتی ۱۲ / ۲۱۲۳۲ / ۳۱ / ۶۹ / سامانه های شبکه ای علوم فنون ۱۳ / ۲۱۱۶۳ / ۴۵ / ۲۱ / تجارت امیر کبیر ۱۴ / ۲۱۲۶۱ / ۱۹ / ۱۰۷ /خواجه مدیریت سیستم های اطلاعاتی ۱۵ / ۲۱۲۳۳ / ۳۰ / ۷۵ / علوم فنون چند رسانه ای ۱۶ / ۲۱۲۳۷ / ۳۰ / ۹۱ / بهشتی چند رسانه ای ۱۷ ۲۱۱۶۴ / ۳۰ / ۱۰۴ / خواجه تجارت ۱۸ / ۲۱۱۶۵ / ۳۵ / ۷۲ / علم و صنعت تجارت ۱۹ / ۲۱۲۰۳ / ۷۱ / ۶۶ / خواجه شبکه ( خوب شد طرف شبکه نرفتم :دی ) ۲۰ / ۲۱۲۰۸ / ۷۷ / ۵۳ / علم و صنعت شبکه ۲۱ / ۲۱۱۹۰ / ۶۰ / ۲۱ / امیرکبیر شبانه امنیت ![]() ۲۲ / ۲۱۱۶۹ / ۲۵ / ۲۹ / تجارت امیرکبیر شبانه ۲۳ / ۲۱۲۱۲ / ۶۰ / ۲۷ / امیر کبیر شبکه شبانه // |
RE: تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - akbari@niloofar - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)bha.1370 نوشته شده توسط: سلام دوستان |
تجارب شخصی رتبه ۵۸ it - Happiness.72 - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
خیلی خوب بود |