![]() |
دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۱ و ۹۲ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۲ - ho3ein.59 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
ممنون ازینکه وقت گذاشتین بچه ها از همتون ممنون |
RE: دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۲ - sara417 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)reyman نوشته شده توسط: از همه دوستان بابت تشکر ممنونم ممنون از این کارتون. یک مشکلی هست. نمیدونم واسه من اینجوری میاد یا بقیه دوستان هم باهاش برخورد کردن!!! من دو بار فایل مدرسان دانلود کردم، هر دو بار بیشتر پی دی اف های مربوط به ازمونا دارای صفحات سیاه هستش؟؟؟ یعنی داخل پی دی اف هیچی نشون نمیده چرا؟ پارسه این مشکل نداشت. |
RE: دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۲ - bahman2000 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)sara417 نوشته شده توسط:ورژن نرم افزاری که با اون فایل های PDF را مشاهده میکنید قدیمی شده اگه از آخرین ورژن اون نرم افزار استفاده کنید مشکل به وجود آمده حل خواهد شد.(17 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)reyman نوشته شده توسط: از همه دوستان بابت تشکر ممنونم |
دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۲ - shimasun_69 - 17 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
این فایل ها دانلود نمیشن!! یکمی که از دانلودش می گذره سرعت دانلود صفر میشه!! اگه میشه دوباره آپلود کنید |
RE: دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۲ - reyman - 18 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
به درخواست دوستان آزمون ها از ۴shared به mediafire منتقل شد امیدوارم بتونید راحتر دانلود کنید پست اول ویرایش شد |
RE: دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۱ و ۹۲ - sara417 - 23 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط:مشکل حل شد. مرسی(17 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)sara417 نوشته شده توسط:ورژن نرم افزاری که با اون فایل های PDF را مشاهده میکنید قدیمی شده اگه از آخرین ورژن اون نرم افزار استفاده کنید مشکل به وجود آمده حل خواهد شد.(17 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ)reyman نوشته شده توسط: از همه دوستان بابت تشکر ممنونم |
دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۱ و ۹۲ - naznaz - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
تشکر واقعا لطف کردین |
دانلود کلیه آزمون های آزمایشی موسسات در سال ۹۱ و ۹۲ - Aurora. - 26 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
خیلی تاپیک عالیی بود ماهان آی تی سال ۹۲ اش رو ندارید؟ |