|
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - shamim_70 - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
سلامممممممممممممممممم منم تازه میخوام از شنبه ایشالا شرو کنم!! امیدوارم بتونم از ۵تا کتابی ک انتخاب کردم به ۲۵%اول پارسه برسم!! البته من پارسال شرکت کردم اینهمه پول دادم فقط میرفتم سر جلسه و برمیگشتم...هیچی نمی خوندم یا اصلا نمیرسیدم به حجم مشخص شده!!دیگه امسال ثبت نام نکردم گفتم همون ازمونای پارسال خودمو دوباره مث ی ازمون میشینم میزنم!!...فقط ۵۰درصداشو و ازمون جامعشو میرم ثبت نام میکنم!!...میشه اصلا چنین کاری کرد؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - Eagle777 - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ
دوستان روزی چند ساعت مطالعه میکنید؟ ما که نمودار ساعت مطالعه مون sin سیه ![]() ![]() امیدوارم نمودارهای شما tan تی باشه
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - kingmax - 09 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: میشه دوستانی ک تو ازمون پارسه شرکت کردن تاریخ ازمونا رو فقط بهمون بگن لطفا ( از تابستون تا اخر) از ۲۵ درصد اول تابستون تا اخر منظورت اینه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)Eagle777 نوشته شده توسط: دوستان روزی چند ساعت مطالعه میکنید؟من که هنوز توی صفر تازه میوام نمودار ساز بشم
|
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - sanahin - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
سلام دوستان یکی از بچه ها سوال خوبی پرسیده بود. پرسیدن تا آخر تابستون تا هرجا شد ۲۵ درصد یا ۵۰ درصد همه ی دروسو بخونیم یا اینکه ۵ تا کتاب، انتخاب کنیم تا آخر تابستون بتونیم ۱۰۰ درصدشو بخونیم و تموم کنیم؟ زود ج بدین که دیگه برا برنامه ریزی داره دیر میشه؟ ممنون |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - saeidkhan - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط: سلام دوستان یکی از بچه ها سوال خوبی پرسیده بود. پرسیدن تا آخر تابستون تا هرجا شد ۲۵ درصد یا ۵۰ درصد همه ی دروسو بخونیم یا اینکه ۵ تا کتاب، انتخاب کنیم تا آخر تابستون بتونیم ۱۰۰ درصدشو بخونیم و تموم کنیم؟ زود ج بدین که دیگه برا برنامه ریزی داره دیر میشه؟ ممنون سلام باید یه کتاب و کامل بخونی بذاری کنار . اکثر کتابا باید تموم بشه |
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - sanahin - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:ممنون از پاسختون. ولی من باز جوابمو نگرفتم. یعنی همون پنج تا رو انتخاب کنم؟ چون همه رو وقت نمیکنم تابستون تموم کنم.(10 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط: سلام دوستان یکی از بچه ها سوال خوبی پرسیده بود. پرسیدن تا آخر تابستون تا هرجا شد ۲۵ درصد یا ۵۰ درصد همه ی دروسو بخونیم یا اینکه ۵ تا کتاب، انتخاب کنیم تا آخر تابستون بتونیم ۱۰۰ درصدشو بخونیم و تموم کنیم؟ زود ج بدین که دیگه برا برنامه ریزی داره دیر میشه؟ ممنون |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - kingmax - 10 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط: سلام دوستان یکی از بچه ها سوال خوبی پرسیده بود. پرسیدن تا آخر تابستون تا هرجا شد ۲۵ درصد یا ۵۰ درصد همه ی دروسو بخونیم یا اینکه ۵ تا کتاب، انتخاب کنیم تا آخر تابستون بتونیم ۱۰۰ درصدشو بخونیم و تموم کنیم؟ زود ج بدین که دیگه برا برنامه ریزی داره دیر میشه؟ ممنون سلام اون سوالو من پرسیدم و به جوابم رسیدم مشاوره های آقای جهانی را بخونی متوجه میشی باید ۳الی دیگه حداکثر ۶تا از درس ها که شرایط خاصی دارند را انتخاب کنی و بخونیش اسم این درس ها که باید بخونی و تمومشون کنی دردانه ها هست اینم لینکاش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - takboy - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
سلام به همه دوستان خوب !!ماهم میخوایم استارت درس خوندن رو بزنیم امیدوارم مارو هم تو جمع خودتون بپذیزید !!!البته من مشکلات خاص خودمو دارم !!خدمت مقدس سربازیم !!! کارم سخته ولی امیدوارم با کمک دوستان بتونیم به یه جاهایی برسیم !! Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
پاسخ : RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - sanahin - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)takboy نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان خوب !!ماهم میخوایم استارت درس خوندن رو بزنیم امیدوارم مارو هم تو جمع خودتون بپذیزید !!!البته من مشکلات خاص خودمو دارم !!خدمت مقدس سربازیم !!! کارم سخته ولی امیدوارم با کمک دوستان بتونیم به یه جاهایی برسیم !!بسیار هم عالیه که از زمانتون به نحو احسن استفاده میکنین. تلاش کنین به امید پیروزی. لذتش به اینه که شیرینی پیروزی تو کنکورتون رو بین بچه های پادگان تقسیم میکنین. موفق باشین. |
Re: RE: پاسخ : گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - takboy - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط:ممنونم از شما اینشالله خدا از دهنتون بشنوه !!که ما اون روز به اون لذتی که شما میگید دست پیدا کنیم !!تمام تلاش خودمو میکنم البته به کمک دوستای خوبی مث شماها امیدوارم !!که اون تایمایی که نمیتونم درس بخونم پوشش داده شه !!از فردا استارت میزنیم !!واسه همتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم(11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)takboy نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان خوب !!ماهم میخوایم استارت درس خوندن رو بزنیم امیدوارم مارو هم تو جمع خودتون بپذیزید !!!البته من مشکلات خاص خودمو دارم !!خدمت مقدس سربازیم !!! کارم سخته ولی امیدوارم با کمک دوستان بتونیم به یه جاهایی برسیم !!بسیار هم عالیه که از زمانتون به نحو احسن استفاده میکنین. تلاش کنین به امید پیروزی. لذتش به اینه که شیرینی پیروزی تو کنکورتون رو بین بچه های پادگان تقسیم میکنین. موفق باشین. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - fzpakzad - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ق.ظ
نقل قول: نرم افزار از پرسمن می خونید؟ طول نمیکشه؟ من از اسلام ناظمی می خونم ولی اونم جالب نیس..طول میکشه. راحته اما برای مرورش کمی نگرانم. |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mahayr - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: میشه دوستانی ک تو ازمون پارسه شرکت کردن تاریخ ازمونا رو فقط بهمون بگن لطفا ( از تابستون تا اخر) از ۲۵ درصد اول تابستون تا اخر سلام به همه من هم شروع کردم اول تیر ۵۰ درصد شبکه و ساختمان داده رو تموم کردم بقیه هم ۲۵ درصد اول من رشتم IT گسسته مشکل دارم |
|
Re: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - takboy - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
دوستان من استارتمو با مدار منطقی زدم !!!البته چون صبحا سر خدمتم تا ظهر میخوام از این فرصت استفاده کنم زبان بخونم !!!دوستان اگه کسی تخصصی تو این زمینه داره لطف کنه بگه چه کتابی !!چی بخونم بهتره !!دمتون گرم !! Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - mohammad.ardeshiri - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: سلامممممممممممممممممم پارسال یه آزمون ۴ مرحله ای داشت که ۵۰ درصدها و ۱۰۰ درصد ها بود امسال رو نمیدونم همینطور پارسال آزمونهای سنجش شما میتونستی برای هر آزمون یک هفته قبل شروعش ثبت نام کنی کلا نگران این موضوع نباش بلاخره یه موسسه پیدا میکنی |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ۹۴ پر شور به سمت قله ها - nazanin_sh - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)takboy نوشته شده توسط: دوستان من استارتمو با مدار منطقی زدم !!!البته چون صبحا سر خدمتم تا ظهر میخوام از این فرصت استفاده کنم زبان بخونم !!!دوستان اگه کسی تخصصی تو این زمینه داره لطف کنه بگه چه کتابی !!چی بخونم بهتره !!دمتون گرم !! سلام منطقی پوران کتاب بسیار خوبی هست. مصاحبه هارو هم بخونید متوجه میشید که همه ی دوستان همین کتاب رو پیشنهاد دادن. -------------------------------------------------------- دوستان مدار الکتریکی چی بخونیم آیا؟! من پارسه خوندم ولی کامل نیست. امسال یه سوالی اومد که پارسه کلا چنین مبحثی نداشت.! |