![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - نسخهی قابل چاپ |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - am7217 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
مرسی از راهنماییت Architecture2015 من تا آخر امشب فصل اول سیستم عامل تننباوم رو تموم می کنم تافل ۵۰۴ رو هم دو تا درس خوندم اما هنوز پایگاه رو نمی دونم از کجا شروع کنم |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
سلام راستش من دانشجوی ارشدم. تابستونی هم درگیر پروژه ها ولی عزمم رو جزم کردم که از اول شهریور به طور جدی بنشینم و بخونم چون میخوام رتبه زیر ۵ بیارم. برا زبان من ۵۰۴ مسلطم. ۱۱۰۰ واژه رو میخونم. معماری مانو و کتاب آبی پوران پژوهش رو فعلا و همین طور واسه منطقی. واسه vlsi هم کتاب دکتر صاحب الزمانی رو.... یا علی... |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ebrahim.alaeee - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)am7217 نوشته شده توسط: مرسی از راهنماییت Architecture2015دروس پایگاه داده پیشرفته و سیستم عامل پیشرفته را همراه با تست و پاسخ تشریحی بخوانید کتابهای تست در این زمینه موجود می باشد. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام زبان رو چه جوری و چیا رو میخونید. لغت؟ گرامر؟ reading? من زبانم ضعیفه. موندم میشه تو ۵ ماه رسوند یا نه؟ راستا Vlsi تست میدونید واسش؟ معماری پیشرفته چی؟ منبع درسی شبکه پیشرفته دانشگاهتون چیه؟ (واسه کنکور آزاد میگما) |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
بچه ها امروز مهمون اومد و نخوندم ![]() ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ)Architecture2015 نوشته شده توسط:(28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
دیشب آخر شب بعد رفتن مهمونا با هر زوری بود یکم منطقی خوندم. امروزم مجبور شدم مرخصی بگیرم بخونم. تا انتهای ETD FF خوندم. داره کم کم سنگین میشه. بچه هم که نمیذاره ![]() ![]() الان میرم یه ۱۵ دقیقه استراحت کنم. از صبح تا حالا ۲ ساعت مفید خوندم. ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
الان موفق شدم بالاخره بعد از ۱/۵ ساعت مطاله مفید تا ابتدای Tcp/IP از کتاب شبکه تننباوم بخونم. ولی مطالب سنگین تر میشه. ![]() ![]() امضای احسان مومنی یه ![]() ![]() افراد موفق در هر رشته به طور حتم قویترین، سریعترین، بهترین و باهوش ترین آنان نیستند بلکه پایدارترین افرادند. پایداری نسبت به هدف و تعقیب بی وقفه آن رمز موفقیت است. ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: سلام.من تو این چند روز ۲ فصل از سیستم عامل پیشرفته+دو درس ۵۰۴ را خوندم.یکم هم طراحی الگوریتم.مرتبه زمانی ها رو خوندم. امروز رو هم رفته خوب بود. کتاب مدار منطقی مانو تمرینات فصل ۱ و ۲ رو برگشتم حل کردم. میرم ۵ تا لغت بخونم بخوابم. ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
امروز از صبح زبان خوندم. الانم میرم منطقی بخونم. مرور و درس جدید. شب گزارش مینویسم. ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - parla - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
با سلام من واسه نرم افزار ازمون می دم میخاستم بدونم شما برای استعداد و سیستم عامل پیشرفته از چه ممنابعی استفاده می کنید؟ |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ
مدار منطقی روند جدول حالت - گذار حالت و انتقال و دیاگرام حالت را الان خوندم و ۲ تا مثال تشریحی کامل حل کردم. کاملا فراموشم شده بودن.مدارهای میلی - مور و تفاوت شان در سیگنالهای خروجی وابسته به حالت هم بررسی کردم. دیگه مخم خسته شده. روند طراحی مدار ترتیبی هم یک بار خوندم. دیگه امروز مغزم مدار نمیکه. یکم استراحت کنم. شبکه میخونم. امروز تا الان ۶ ساعت اقلا مفید خوندم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ)parla نوشته شده توسط: با سلام من سیستم عامل نمیخونم. اما واسه استعداد تصمیم دارم از آبان شروع کنم. ![]() تا اون موقع میخوام درسای تخصصی رو یکبار بخونم و تشریحی کار کنم. زبانو هم جلو میبرم. استعداد و زبان با انرژی بالا از آبان ![]() بچه ها خیلی سخته. متاهلی و کار و خرج شهریه خانمو دادنو و اجاره دادنو و خرج خونه دادنو و ... و برای کنکور دکتری خوندن. اما این برام یک هدف شده. دیگه به هر قیمتی هست باید قبول شم. اگه شریف باشه که بهتر . من همه تیر ها رو همزمان رها خواهم کرد. شریف- امیرکبیر- شهید بهشتی- علم و صنعت - تهران - و علوم و تحقیقات آزاد. انشالله یکیش به هدف بخوره و قبول شم. به امید موفقیت همه دوستان . ![]() ![]() راستی موندم آزمون پذیری دانشگاه آزاد چی بخونم. آخه ما این درسو تو ارشد مکاترونیک نداشتیم. ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ
بالاخره الان تونستم فصل اول شبکه تننباوم رو کامل بررسی کنم و تموم بشه. از فردا لایه فیزی*****و میخونم و تست های این قسمت که خوندم از ۳۰۰۰ مساله میزنم. ![]() ![]() ![]() ![]() الان ساعت داره به ۲ نصف شب میرسه ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ق.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ب.ظ)Architecture2015 نوشته شده توسط: مدار منطقی روند جدول حالت - گذار حالت و انتقال و دیاگرام حالت را الان خوندم و ۲ تا مثال تشریحی کامل حل کردم. کاملا فراموشم شده بودن.مدارهای میلی - مور و تفاوت شان در سیگنالهای خروجی وابسته به حالت هم بررسی کردم. دیگه مخم خسته شده. روند طراحی مدار ترتیبی هم یک بار خوندم. دیگه امروز مغزم مدار نمیکه. یکم استراحت کنم. شبکه میخونم. امروز تا الان ۶ ساعت اقلا مفید خوندم.انشالله که خدا کمکتون میکنه و خوب قبول میشید... منم از امروز شروع میکنم. |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سلام من امروز چهار ساعت vlsiخوندم |