تالار گفتمان مانشت
مرتبه زمانی تابع f ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ

ببینید اون طور که توی جزوه استاد یوسفی نوشته که باید قبول کنیم چاپ عناصر در زمان n صورت میگیره پس پیش فرض همینه.به من نظرم اگه صورت سوال خودش مشخص نکنه کاملا منطقی هستش که شما کل عناصر ارایه رو نمیتونی توی [tex]O(1)[/tex] محاسبه کنی و حتما به حلقه احتیاج داریم

جواب کلی همینه حالا اگه تو نحوه ی محاسبه [tex]n(n!)[/tex] مشکلی داشتی بگو برات توضیح میدم

RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - ƊƦЄƛM - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:  ببینید اون طور که توی جزوه استاد یوسفی نوشته که باید قبول کنیم چاپ عناصر در زمان n صورت میگیره پس پیش فرض همینه.به من نظرم اگه صورت سوال خودش مشخص نکنه کاملا منطقی هستش که شما کل عناصر ارایه رو نمیتونی توی [tex]O(1)[/tex] محاسبه کنی و حتما به حلقه احتیاج داریم

جواب کلی همینه حالا اگه تو نحوه ی محاسبه [tex]n(n!)[/tex] مشکلی داشتی بگو برات توضیح میدم
نه ممنون، مشکلی نیست

RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ

خواهش میکنم

RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - s.h5102 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ

سلام
توضیح تون خیلی خوب بود، اما من متوجه نمیشم چرا گفتید k همیشه صفره؟ وقتی الگوریتم داره مقدار k رو از ورودی می گیره به نظرم یه جورایی الگوریتم تبدیل هست تا جایگشت (یعنی انتخاب k عنصر از n عنصر که توش ترتیب انتخاب عناصر هم مهم هست). گیج شدم. میشه لطفا یکم دیگه درمورد این k توضیح بدید؟؟؟

RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط:  سلام
توضیح تون خیلی خوب بود، اما من متوجه نمیشم چرا گفتید k همیشه صفره؟ وقتی الگوریتم داره مقدار k رو از ورودی می گیره به نظرم یه جورایی الگوریتم تبدیل هست تا جایگشت (یعنی انتخاب k عنصر از n عنصر که توش ترتیب انتخاب عناصر هم مهم هست). گیج شدم. میشه لطفا یکم دیگه درمورد این k توضیح بدید؟؟؟

سلام
الان سوالتون از منه؟Huh

RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - s.h5102 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ

(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:  
(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط:  سلام

سلام
الان سوالتون از منه؟Huh
اول اینکه عذرخواهی می کنم که با تاخیر جواب میدم آخه خیلی سر نمی زنم.
بله، توضیح تون خیلی خوب بود، حس کردم عمیقا مسئله رو متوجه شدید به همین خاطر سوالی که برام پیش اومده بود رو پرسیدم.