|
|
مرتبه زمانی تابع f ؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
ببینید اون طور که توی جزوه استاد یوسفی نوشته که باید قبول کنیم چاپ عناصر در زمان n صورت میگیره پس پیش فرض همینه.به من نظرم اگه صورت سوال خودش مشخص نکنه کاملا منطقی هستش که شما کل عناصر ارایه رو نمیتونی توی [tex]O(1)[/tex] محاسبه کنی و حتما به حلقه احتیاج داریم جواب کلی همینه حالا اگه تو نحوه ی محاسبه [tex]n(n!)[/tex] مشکلی داشتی بگو برات توضیح میدم |
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - ƊƦЄƛM - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط: ببینید اون طور که توی جزوه استاد یوسفی نوشته که باید قبول کنیم چاپ عناصر در زمان n صورت میگیره پس پیش فرض همینه.به من نظرم اگه صورت سوال خودش مشخص نکنه کاملا منطقی هستش که شما کل عناصر ارایه رو نمیتونی توی [tex]O(1)[/tex] محاسبه کنی و حتما به حلقه احتیاج داریمنه ممنون، مشکلی نیست |
|
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
خواهش میکنم |
|
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - s.h5102 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ
سلام توضیح تون خیلی خوب بود، اما من متوجه نمیشم چرا گفتید k همیشه صفره؟ وقتی الگوریتم داره مقدار k رو از ورودی می گیره به نظرم یه جورایی الگوریتم تبدیل هست تا جایگشت (یعنی انتخاب k عنصر از n عنصر که توش ترتیب انتخاب عناصر هم مهم هست). گیج شدم. میشه لطفا یکم دیگه درمورد این k توضیح بدید؟؟؟ |
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - MiladCr7 - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: سلام سلام الان سوالتون از منه؟
|
RE: مرتبه زمانی تابع f ؟ - s.h5102 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)miladcr7 نوشته شده توسط:اول اینکه عذرخواهی می کنم که با تاخیر جواب میدم آخه خیلی سر نمی زنم.(10 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ)s.h5102 نوشته شده توسط: سلام بله، توضیح تون خیلی خوب بود، حس کردم عمیقا مسئله رو متوجه شدید به همین خاطر سوالی که برام پیش اومده بود رو پرسیدم. |