تالار گفتمان مانشت
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - Golden68 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ

آیتی تربیت مدرس

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - مریم فا - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ

۱۸۹ آی تی دانشگاه تهران روزانه
بابا تعجب نکنید واحد قم!
به همه بچه ها هم تبریک میگم.

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mgshervin - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ

ایتی تربیت مدرس

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - karname - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ

سلام
منم ۱۱ امسال - شبکه شریف آوردم.

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ahad.j.65 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ

۱۸۶ مدیریت سیستم ها روزانه خواجه نصیر

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - MSZ - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ

تبریک میگم به همه بچه ها و مخصوصا شریفی های آینده
ایشالا ترم پاییز TA یکی دو تا درستون از جمله شبکه پیشرفته و احتمالا امنیت پیشرفته ممکنه باشم...
آماده کنید خودتون رو! Big Grin

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - hadis123 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ

منم ۱۷۶-امنیت مالک اشتر- روزانه

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - kingmax - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط:  تبریک به همه رفقای پیروز. بقیه هم غمشون نباشه خدا رو چه دیدید شاید سال دیگه اسم من و شما هم رفت داخل یکی از این پی دی اف های شریف!
ای جان شاد شدم انگاری قراره سال دیگه اسم منم باشهBig Grin

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ashiz - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ

سلام
۱۱۷ گرایش شبکه و امنیت
فردوسی مشهد - شبکه روزانه قبول شدم
خدارو شکر و به همه قبولی ها تبریک میگم

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - rainbow93 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ

۲۰۷ ای تی - روزانه دانشگاه تهران پردیس فارابی

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - شاه پریون - ۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ

۶۳۰ مدیریت سیستم های اطلاعاتی موسسه غیرانتفاعی خاتم
کسی میدونه این موسسه خاتم چه طور دانشگاهی هست؟

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - fatemeh_m - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ

سلام
منم ۱۲۳ شبکه
امنیت مالک اشتر روزانه

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mr.ramezani - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)fatemeh_m نوشته شده توسط:  سلام
منم ۱۲۳ شبکه
امنیت مالک اشتر روزانه

سلام.
منم ۱۲۳ آووردم و البته با شاگرد اوّلی روزانه امنیت اصفهان

RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - negarbaz - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ

بچه ها میشه لطفا اینجا رو یه نگاه بندازید...Huh

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون میشم Huh

فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - IT Pro - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ

من هم شبانه تجارت الکترونیک دانشگاه خواجه نصیر قبول شدم.
اگر خواستین به لیست اضافه کنین.