|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - Golden68 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
آیتی تربیت مدرس |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - مریم فا - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
۱۸۹ آی تی دانشگاه تهران روزانه بابا تعجب نکنید واحد قم! به همه بچه ها هم تبریک میگم. |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mgshervin - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
ایتی تربیت مدرس |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - karname - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
سلام منم ۱۱ امسال - شبکه شریف آوردم. |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ahad.j.65 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
۱۸۶ مدیریت سیستم ها روزانه خواجه نصیر |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - MSZ - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
تبریک میگم به همه بچه ها و مخصوصا شریفی های آینده ایشالا ترم پاییز TA یکی دو تا درستون از جمله شبکه پیشرفته و احتمالا امنیت پیشرفته ممکنه باشم... آماده کنید خودتون رو!
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - hadis123 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
منم ۱۷۶-امنیت مالک اشتر- روزانه |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - kingmax - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: تبریک به همه رفقای پیروز. بقیه هم غمشون نباشه خدا رو چه دیدید شاید سال دیگه اسم من و شما هم رفت داخل یکی از این پی دی اف های شریف!ای جان شاد شدم انگاری قراره سال دیگه اسم منم باشه
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - ashiz - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام ۱۱۷ گرایش شبکه و امنیت فردوسی مشهد - شبکه روزانه قبول شدم خدارو شکر و به همه قبولی ها تبریک میگم |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - rainbow93 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
۲۰۷ ای تی - روزانه دانشگاه تهران پردیس فارابی |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - شاه پریون - ۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
۶۳۰ مدیریت سیستم های اطلاعاتی موسسه غیرانتفاعی خاتم کسی میدونه این موسسه خاتم چه طور دانشگاهی هست؟ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - fatemeh_m - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
سلام منم ۱۲۳ شبکه امنیت مالک اشتر روزانه |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - mr.ramezani - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)fatemeh_m نوشته شده توسط: سلام سلام. منم ۱۲۳ آووردم و البته با شاگرد اوّلی روزانه امنیت اصفهان |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - negarbaz - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
بچه ها میشه لطفا اینجا رو یه نگاه بندازید... ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون میشم
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۹۳ مانشت - IT Pro - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
من هم شبانه تجارت الکترونیک دانشگاه خواجه نصیر قبول شدم. اگر خواستین به لیست اضافه کنین. |