|
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - javady - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
آقا راست میگه شریف عشق تره نمیشه گول زد بالاخره بالاتره دیگه شریف ، ولی باز امیرکبیر هم بد نیست خوبه بنظرم خصوصا اگه حسابی توش بخونی و شاگرد برتر بتونی بشی بنظرم کم از شریف نداشته باشه خیلی ! در ضمن بازم تبریک بهتون ! |
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - masoud67 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)javady نوشته شده توسط: آقا راست میگه شریف عشق تره نمیشه گول زد بالاخره بالاتره دیگه شریف ، ولی باز امیرکبیر هم بد نیست خوبه بنظرم خصوصا اگه حسابی توش بخونی و شاگرد برتر بتونی بشی بنظرم کم از شریف نداشته باشه خیلی !شریف جنس اصله دیگه. بقیه شون -من جمله امیرکبیر- میشن جنس ناصرخسرویی
|
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - sana70 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
بازم تبریک دلم نیمد اینجام تبریک نگم ![]() گل کاشتید |
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - masoud67 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط: بازم تبریکتشکر |
|
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - fimen - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
تبریک میگم انشالله همیشه تو قله ها باشین |
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - RMO - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
تبریک همشهری. |
|
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - pamta - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام تبریک میگم موفق باشید همیشه |
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - pkpooria - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)javady نوشته شده توسط: آقا راست میگه شریف عشق تره نمیشه گول زد بالاخره بالاتره دیگه شریف ، ولی باز امیرکبیر هم بد نیست خوبه بنظرم خصوصا اگه حسابی توش بخونی و شاگرد برتر بتونی بشی بنظرم کم از شریف نداشته باشه خیلی !شریف جنس اصله دیگه. بقیه شون -من جمله امیرکبیر- میشن جنس ناصرخسرویی آقا برای امیرکبیر بد نیست! که بی انصافیه ![]() اینجارُ ببینین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - masoud67 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ)RMO نوشته شده توسط: تبریک همشهری.قربونت (۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ)pkpooria نوشته شده توسط: آقا برای امیرکبیر بد نیست! که بی انصافیههر جور شده یه راه نفوذ به شریف پیدا میکنم
|
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - El@he - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
مبارکه ایشالا موفقیت های بعدی...
|
|
۵۱ هوش - روزانه امیرکبیر - H3NGAM3H - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم آقا مسعود پیروز باشی همیشه |
RE: 51 هوش - روزانه امیرکبیر - darush12 - 30 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)javady نوشته شده توسط: آقا راست میگه شریف عشق تره نمیشه گول زد بالاخره بالاتره دیگه شریف ، ولی باز امیرکبیر هم بد نیست خوبه بنظرم خصوصا اگه حسابی توش بخونی و شاگرد برتر بتونی بشی بنظرم کم از شریف نداشته باشه خیلی !شریف جنس اصله دیگه. بقیه شون -من جمله امیرکبیر- میشن جنس ناصرخسرویی good job |