|
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - chahianm - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
مبارکه |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - npour - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ
چرا احتمالا؟ منتظر جواب آزاد میمونین؟ |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - RedWrench - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام تبریک میگم به نظرتون تکمیل ظرفیت برمیداره واسه معلما؟ تو دفترچه تکمیل ظرفیت پارسال که رجایی برنمی داشت امسال تکمیل ظرفیتا رو کی اعلام میکنن؟ |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - npour - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ
آخر شهریور |
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - kaviresabz - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: چرا احتمالا؟ منتظر جواب آزاد میمونین؟ نه من اصلا ازاد امتحان ندادم سایت دانشگاه چند روز پیش یه سری اطلاعات گذاشته بود الان برداشته زمان ثبت نام کی هستش لیست دروس هم گذاشته شما چی انتخاب میکنی |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - npour - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
فایلی که از پورتال آموزش گرفتم براتون میذارم |
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - pamta - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)hz657091 نوشته شده توسط: تبریک.شما هنرآموز کدوم شهر هستید؟ استخدامی چه سالی هستید؟ ممنونم،من استخدام ۸۵ تربیت معلم بجنورد هستم و کامپیوتر درس میدم (۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)kaviresabz نوشته شده توسط: سلام به دوستان سلام تبریک میگم،چرا شرکت نکنید؟فکنم ۱۶ ام زمان ثبت نام بود،مگه لیست درسارو زده؟ راستی با چه رتبه ای شبانه قبول شدید؟ (۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)RedWrench نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم به نظرتون تکمیل ظرفیت برمیداره واسه معلما؟ تو دفترچه تکمیل ظرفیت پارسال که رجایی برنمی داشت امسال تکمیل ظرفیتا رو کی اعلام میکنن؟سلام ممنون،من اطلاعی ندارم،شما هم دبیر هستید؟من برا انتقال کارم به تهران اداره رفته بودم گفتن نتایج تکمیل ظرفیت هفته اخر شهریور مشخص میشه برا من خیلی سخت میشه هم توابع تهران درس بدم هم دانشگاه بیام (۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ)yotab2013 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز. شما چطوری از سهمیه معلمیتون استفاده کردید؟ تو کدوم فرم؟ منم معلم هستم ولی با ۵۰۳ نیاورم رجایی رو. سلام دوست عزیز شما چطور قبول نشدید؟رتبه من ۷ بود و رتبه اخرین فرد قبولی ۱۳،احتمالا شما موقع ثبت نام بند مرتبط رو پر نکردید،خیلی متاثر شدم. بله همینطوره،ولی خب اگه دبیر نبودم وقت بیشتری داشتم بخونم و رتبم بهتر میشد،اینم تنها جاییه که یکم به معلما لطف شده. |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - RedWrench - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز بله هنرآموز کامپیوتر هستم و خیلی به رجایی امیدوار بودم . انتقالی به توابع تهران رو میدن؟ |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - pamta - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
شما موقع ثبت نام پر کردید بند مربوط به اموزش پرورشو؟ اره احتمالا بدن،بستگی به بجنورد داره هفته اخر شهریور مشخص میشه |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - RedWrench - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
آره اون بند رو پر کردم ولی جزو ۹ نفری که برمیداره نبودم. حالا نمیدونم ممکنه که تکمیل ظرفیت رجایی باز از معلما برداره! راستی اگه کسی روزانه ثبت نام کنه بعد میتونه تو تکمیل ظرفیت باز شرکت کنه؟ |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - pamta - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ
فکر نمیکنم بتونن،انشالا که برداره تکمیل ظرفیت رتبتون واسه شهید رجایی چند بود؟ |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - npour - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
اینم لیست درسایی که این ترم ارائه میدن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
۴۷۸ نرم،روزانه شهید رجایی تهران - sarehkar - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
سلام دیدم دبیر های محترم کامپیوتر جمعشون جمعه گفتم بیام سلامی عرض کنم رتبه من ۲۱ بود امیدورام شما که قبول شدین موفق باشین ای کاش سهمیه رو بیشتر میکردن دقت کردین رشته های دیگه سهمیه چقدر زیاد تر بود |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - pamta - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
این درسایی که ارائه دادن کدوماش مال ترم اولیاس؟ الگوریتم های یادگیری،هندسه محاسباتی،داده کاوی،اختیاریاش چطور؟شما کدومارو برمیدارین؟ سلام خیلی ممنون،انشالا سالهای بعد سهمیه زیاد شه،بله بنده همسرم با رتبه ۱۷۰۰ مکانیک رجایی قبول شد،اما واسه کامپیوترا فقط ۹ نفر.فقط هم یک گرایش. |
|
RE: 478 نرم،روزانه شهید رجایی تهران - kaviresabz - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
فکر نکنم این درسا برا ترم اولیا باشه جواب به اون دوستمون من با ۲۸۳ شبانه قبول شدم البته کارنامه نهایی که دیدم فکر کنم وسطا بودم |