|
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - نسخهی قابل چاپ |
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - hamedmehdihamed - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:پذیرش دانشگاه شریف بر اساس رتبه کشوری است، رتبه فرد تو سهمیه مناطق اصلا مهم نیست(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشه(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سهمیه ای باشی، با طلب کاری بیایی شعر هم بگی!!!سوال بنده این است |
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - Mahsash - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:نه اینطوری نیست. هیچ فرقی ندارن دانشگاهها با هم. فقط بستگی به رشته داره. مثلا سختافزار پذیرشش کشوری هست. نرمافزار و آیتی ناحیه ای هست.(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:پذیرش دانشگاه شریف بر اساس رتبه کشوری است، رتبه فرد تو سهمیه مناطق اصلا مهم نیست(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشه(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سهمیه ای باشی، با طلب کاری بیایی شعر هم بگی!!!سوال بنده این است برای همهی دانشگاهها. این حرف که شریف و تهران و امیرکبیر پذیرششون کشوری هست درست نیست. (۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشه(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سهمیه ای باشی، با طلب کاری بیایی شعر هم بگی!!!سوال بنده این است مسئله اینه که اتفاقا بیعدالتی این وسط اینه که برای افراد بومی تو کنکور کارشناسی ۶۰ یا ۸۰ درصد (بسته به رشته)سهمیه هست!! این نهایت بیعدالتیه نه برعکسش! مثلا تو کنکور کارشناسی سال ما با رتبهی ۴۵۰ آیتی شریف از تهران قبول شدن ولی من چون تهرانی نبودم با رتبه ی ۳۸۰ قبول نشدم و به انتخاب بعدیم رسیدم با این که هردومون منطقه۱ بودیم. ولی ایشون سهمیهی بومی داشتن. اینه که بیعدالتیه!! نه اینکه کسی که از شهرستان هست نتونه تو دانشگاههای بزرگ و مطرح کشور درس بخونه!واقعا متاسفم برای کسی که همچین طرز تفکری داره!!! واقعا متاسفم!!! خیلی جالبه که سهمیهی مناطق رو درنظر میگیرید که تنها سهمیهی بهحق هست بعد سهمیه ی بومی رو که واقعا حرص آدم رو درمیاره در نظر نمیگیرید! سهمیهی مناطق باید باشه!! اگر فکر می کنید نباشه یک بار به شهرهای ایلام وشهرکرد و کاشان و ... برید و مقایسه کنید امکاناتشون رو با تهران و بعد این حرف رو بزنید!!! من خودم اصفهانیم و کاملا قبول دارم که اصفهان باید منطقه۱ باشه و یک سری از شهرها منطقه۲ و ۳... نمیدونم چه تاکیدی هم دارید روی «ترک» بودن ایشون!! کسی که شایستهتره دانشگاه بهتر درس میخونه. عزیزان تهرانی هم برن زحمت بکشن دانشگاههای خوبی که تو شهر خودشون هست قبول بشن. بچههای شهرستانی حتی وقتی هم قبول میشن باید یک سری مشکلات مربوط به زندگی در خوابگاه رو تحمل کنن به خاطر درس خوندن تو دانشگاه خوب. تهرانیهایی که قبول میشن خیلی ساده و بیدغدغه و بدون مشکل هم زندگیشونو میکنن هم درسشونو میخونن. واقعا خیلی برام این حرف زور داشت :| |
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - RASPINA - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
نقل قول: سهمیهی مناطق باید باشه!! اگر فکر می کنید نباشه یک بار به شهرهای ایلام وشهرکرد و کاشان و ... برید و مقایسه کنید امکاناتشون رو با تهران و بعد این حرف رو بزنید!!! من خودم اصفهانیم و کاملا قبول دارم که اصفهان باید منطقه۱ باشه و یک سری از شهرها منطقه۲ و ۳...با من با نظرتون موافقم واقعا امکانات شهرستان ها خیلی پایینه یه جاهایی در حد صفر |
|
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - mahzin - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
این چه حرفیه؟؟؟؟ یعنی هرکی واسه هرجا بووود باید همونجا درس بخونه؟ پس چرا دانشگاههای شهر ما پر بچه تهرانی شده؟ نکنه چون تهران جمعیتش زیاده اونا حق دارن بیان شهرای دیگه درس بخونن؟ هرکسی بر حسب استعداد و تلاشی که کرده حق درس خوندن داره نه بر حسب جایی که توش زندگی میکنه ..... |
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - A V A - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
بابت سکوتی که جناب MSZ داشتن خیلی ممنونم اینجا جای صحبت با افراد کوته فکر نیست و تنها جواب به اینگونه افراد سکوته اقای محترمی که منطقتون اینه که هم وطنتون نباید تووی دانشگاهی که لایقه استعدادهاشه تحصیل کنه، احتمالا نظرتون این هست که تحصیل نخبه های ما در هارواردو MIT و بقیه دانشگاهای مطرح خارج از کشور هم اشتباس؟ شما کلا ادامه تحصیل ندین. چون اینطوری خیلی اذیت میشین. والا |
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - Amir V - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
دوستان بحث رو ادامه ندید لطفا. کسانی که لایق این انجمن نبودند بن شدند. لطفا مراعات کنید و با احترام با هم صحبت کنید. |
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - neda_Network - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
|
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - mehrdad_tclh - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
ما مشکلمون سهمیه نیست! مشکلی خیلی بدت. از سهمیه داریم! ما مشکلمون کنکور این شکلیه! این سؤالای مسخره که اصلا سطح علمی طرف رو مشخص نمیکنه طرف میشینه خرخونی می کنه میشه رتبه برتر! مثال خودم رو میگم من رفیقی دارم کنکور رو بیخیال شد و رتبش از من خیلی بدتر شد و مردود.ولی کافیه اطلاعات تئوری و عملی مون رو مقایسه کنید! فقط میخوام بگم در مقایسه با اون صفرم! کسیه که واقعا هزار برابر مهندس تر از کسایی هست که با خرخونی مهندس میشن.من میخوام بگم کنکور ما بخصوص تو رشته های فنی مهندسی اصلا و ابدا شخص لایق رو مشخص نمیکنه. با زور کلاس و تست زنی و ترفند و.. اره مشکلات خیلی غمناکتر از اینا داریم ..نتیجش هم میدونید چی میشه؟!! اینکه دانشگاه هامون هیچ ارتباطی با صنعت ندارن صنعت یه چیز میخواد دانشگاه یه چیز دیگه تحویل میده! هیچ توجه کردید چند درصد از فارغ التحصیلان دانشگاهمون تو صنعت میرن؟!! کمتر از ۲۰ درصد!! بقیه هم شانسی بیارن میرن مدرس میشن ! اره مشکل ما از جایی شروع شد که مبنای سطح علمی یه رشته فنی رو کنکور این شکلی گذاشتن!! مشکل ما از جایی شروع شد که برخی از افراد نخبه مملکتمون یا کنکور قبول نشدن یا اون نخبه ای که کنکور رو هم شانس اورد قبول شد اما رشته های علوم و مادر رو رها کرد! و بر خلاف کشور های پیشرفته رفتن رشته های فنی اونم به این شکل! |
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - Good! - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
من نمیدونم!!فقط میدونم تو کشورهای ابرقدرت کنکور نمیگیرن تا کسی بره دانشگاه.خیلی هم پیشرفته هستن. همین |
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - sabafarhadi - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من نمیدونم!!فقط میدونم تو کشورهای ابرقدرت کنکور نمیگیرن تا کسی بره دانشگاه.خیلی هم پیشرفته هستن.البته اون ها هم کنکور دارن (مثل SAT, GRE) ولی به اندازه کنکور ما جدی و سرنوشت ساز نیست!!!! و فقط میزان تجزیه و تحلیل مفاهیم یادگرفته شده توسط دانش آموزان و دانشجویان رو که برای پیشرفتشون در دانشگاهها لازمه مشخص می کنه |
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - Good! - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من نمیدونم!!فقط میدونم تو کشورهای ابرقدرت کنکور نمیگیرن تا کسی بره دانشگاه.خیلی هم پیشرفته هستن.البته اون ها هم کنکور دارن (مثل SAT, GRE) ولی به اندازه کنکور ما جدی و سرنوشت ساز نیست!!!! و فقط میزان تجزیه و تحلیل مفاهیم یادگرفته شده توسط دانش آموزان و دانشجویان رو که برای پیشرفتشون در دانشگاهها لازمه مشخص می کنه یه امتحان زبانه که چندین بار هم برگزار میشه!نه سالی ۱بار واقغا قابل قیاس نیست
|
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - Amir V - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: امیر جان ممنون میشم از این به بعد سیاست فرداد را پیش بگیری متاسفانه هر جا میریم بحث و بی احترامی شده فقط بنشون کنید مادام العمر چطور ایناتحصیل کردن تعجب میکنم بخداتو فکرش هستم ندا چهارده صفر هفتصدوهشتادویک.
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - k_111 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشهحرف شما (به جز اون توهینی که کردید) در صورتی درست هست که مثل کشورهای پیشرفته تمام امکانات تو همه جا پخش شده باشه نه اینکه گاز و نفت و برق و کارگر و آب و معدن رو شهرهای دیگه بدن اون وقت در زمان خوردن فقط تهران از همه جلوتر باشه دوستی دارم که اهل یکی از شهرهای محروم غرب کشوره و پزشکی دانشگاه تهران میخونه ، با رتبه ۲ رقمی کنکور میگفت به معلم فیزیک پیش دانشگاهیشون (که بهترین معلم تو اون منطقه بوده) گفت که می خوام پیشتون کلاس خصوصی بیام، معلمه بهش گفته که واللا تو از من بیشتر میدونی من دیگه چیز دیگه ای ندارم که بهت یاد بدم شما میخواهید این آدم رو که با خوندن کتاب تست از معلمش بیشتر میدونست رو با کسی که تو تهران بهترین معلم ها رو داره که انواع نکات تستی رو بهش یاد میدن مقایسه کنید؟ |
RE: این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - neda_Network - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:اسمم خیلی هم خوشگله(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: امیر جان ممنون میشم از این به بعد سیاست فرداد را پیش بگیری متاسفانه هر جا میریم بحث و بی احترامی شده فقط بنشون کنید مادام العمر چطور ایناتحصیل کردن تعجب میکنم بخداتو فکرش هستم ندا چهارده صفر هفتصدوهشتادویک. ![]()
|
|
این بود نصیب ما ز دیوان قضا * ما را چه گنه،قسمت ما این کردند - hnarghani - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
همیشه باید مراقب سه چیز باشیم: وقتی تنها هستیم مراقب افکار خود ، وقتی با خانواده هستیم مراقب اخلاق خود ، و زمانی که در جامعه هستیم مراقب زبان خود. |