تالار گفتمان مانشت
ترانزیستور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
ترانزیستور - narges_r - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ

فکر میکنم منظور ایشون از t ولتاژ استانه باشه
اگر سوالشونو واضح تر بپرسن بهتر میشه راهنمایی کرد

ترانزیستور - moha - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ ب.ظ

مرسی از همه

توی نمودار های معکوس کننده و نمودارهای مشخصه های انتقالیش،روی محور افقی که اسمش t ؟ هست، که روی محور t ، هست V IH و V IL
بچه اگ میشه اینو واسم توضیح بدید ،من واقعا نمیدونم این ولتاژ کجا بالاست کجا پایین؟؟

RE: ترانزیستور - Xilinx - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:  مرسی از همه

توی نمودار های معکوس کننده و نمودارهای مشخصه های انتقالیش،روی محور افقی که اسمش t ؟ هست، که روی محور t ، هست V IH و V IL
بچه اگ میشه اینو واسم توضیح بدید ،من واقعا نمیدونم این ولتاژ کجا بالاست کجا پایین؟؟
t همون Vin هست
توی منحنی مشخصه انتقال ولتاژ داریم :

VIL : بیشترین سطح ولتاژ ورودی(وقتی این ولتاژ به ورودی اعمال بشه در واقع ترانزیستور در مرز ناحیه قطع و فعال قرار می گیره)
VIH : کمترین سطح ولتاژ ورودی(وقتی این ولتاژ به ورودی اعمال بشه ترانزیستور در مرز فعال و اشباع قرار می گیره)
VOL : کمترین سطح ولتاژ خروجی
VOH : بیشترین سطح ولتاژ خروجی
حالا اگه به منحنی نیگا کنی اول ترانزیستور خاموش هست و ولتاژ خروجی VOH=Vcc هست بعد اون قسمت که یه خط کج از بالا به پایین مایل میشه ترانزیستور در آستانه ی هدایت قرار میگیره (حالت فعال مستقیم برای ترانزیستور) و وقتی ولتاژ خروجی در سطح پاییین ثابت شده ترانزیستور داره هدایت میکنه و در حالت اشباع قرار داره.

RE: ترانزیستور - moha - 27 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ

(۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  
(27 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:  
(27 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  یه پیشنهاد داشتم. اگه کتاب الکترونیکی دستتون هست یه کم مباحث الکترونیک البته نه همه بلکه مقدماتی ها رو هم مرور کنید فکر کم مفید باشه.

مرسی از پیشنهادتون

واقعا من این اصطلاحاتو نمیدونم،چی بخونم که اینا رو داشته باشه؟؟اگه مبشه کتابشو بهم معرفی کنیدHeart
یه کم تاپیک قاطی شدهBig Grin همه چی توش هست
راستش در این مورد شاید نتونم کمک کنم. فکر کنم دوستانی که فعلا دانشجو یا در جو کنکورن یا دوستان برقی بهتر بتونن کمکتون کنند

ممنونم ازتونWink