تالار گفتمان مانشت
دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - sal_dovomi - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ

دوستان فرم تقاضای شرکت در دانشگاه مالک اشتر رو باید پر کنیم بفرستیم؟یا چه جوریه؟یادمه پارسال انگار باید میفرستادیم.امسال که چیزی نگفته؟

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - مانشتی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط:  دوستان فرم تقاضای شرکت در دانشگاه مالک اشتر رو باید پر کنیم بفرستیم؟یا چه جوریه؟یادمه پارسال انگار باید میفرستادیم.امسال که چیزی نگفته؟

فکر کنم تو دفترچه گفته موقع مصاحبه باید ببریم

دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - ف.ش - ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ

این دانشگاه مالک اشتر فقط واسه آقایونه ؟ یا خانوما هم هستن؟! آخه تو ذهنه واسه دوره کارشناسی فقط آقایون بودن!

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - sal_dovomi - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  این دانشگاه مالک اشتر فقط واسه آقایونه ؟ یا خانوما هم هستن؟! آخه تو ذهنه واسه دوره کارشناسی فقط آقایون بودن!

نه واسه ارشد خانوم هم میگیره.

دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - taha_h - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

hich ki ta be hal az malek be keshvare dige ee paziresh nagerfte, 2roogh!! nagan baziaa lotfan

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - مانشتی - ۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ

(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)taha_h نوشته شده توسط:  hich ki ta be hal az malek be keshvare dige ee paziresh nagerfte, 2roogh!! nagan baziaa lotfan

شما مطمئنید؟ Huh کلا مدرکشو قبول ندارن؟

دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - taha_h - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ق.ظ

chera.. madrakesho ghabool darand, laken.. baraye reshte haaye khasesh , momkene ke be darde sar biooftid
che too maghale dadan, che tooye apply gerftan.
manzooram az reshte haaye khas, reshte haaee mesle, taslihaat,
padafande gheire amal.
pishrane,
va har anche be bombo mooshak mortabet mishe hast.
khoshbakhtane IT e in daneshgah,, in modeli nist

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - fatima1537 - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط:  chera.. madrakesho ghabool darand, laken..
فینگلیش ننویسید.

دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - مانشتی - ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ق.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ق.ظ)taha_h نوشته شده توسط:  chera.. madrakesho ghabool darand, laken.. baraye reshte haaye khasesh , momkene ke be darde sar biooftid
che too maghale dadan, che tooye apply gerftan.
manzooram az reshte haaye khas, reshte haaee mesle, taslihaat,
padafande gheire amal.
pishrane,
va har anche be bombo mooshak mortabet mishe hast.
khoshbakhtane IT e in daneshgah,, in modeli nist

در مورد رشته هوش چطور؟ اطلاعی دارید؟

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - amirhacker - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ

سلام بر همگی
من احتمالا مالک اشتر امسال قبول میشم(امنیت)
میخواستم اینو بپرسم که اگه امنیت مالک که انتخاب دوم هست اوکی بشه اولویت های بعدی (۲ به بعد) بررسی میشود؟
اگه نشه که واقعا بد میشه!!!!!!!!!!
Confused

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - someone - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ)amirhacker نوشته شده توسط:  سلام بر همگی
من احتمالا مالک اشتر امسال قبول میشم(امنیت)
میخواستم اینو بپرسم که اگه امنیت مالک که انتخاب دوم هست اوکی بشه اولویت های بعدی (۲ به بعد) بررسی میشود؟
اگه نشه که واقعا بد میشه!!!!!!!!!!
Confused
اگه تو مصاحبه قبول شی دیگه انتخاب های بعدیت چک نمیشه و قبولیت تو مالک قطعیه .اما اگه مصاحبه رو قبول نشی میره تو انتخاب های بعد دوم رو چک میکنه

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - amirhacker - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ب.ظ

اینکه خیلی بد شد!!!
به دلیل عدم اگاهی اینو گذاشتم انتخاب دوم
فکر میکردم که کد رشته های شرایط خاص جدا بررسی میشوند!!
اشکال نداره هر چی خدا بخواهد
خیلی ممنون

دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - ssa11200 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ

من چون رتبم بد نبود فکر میکردم شبانه تهران قبول بشم اما با کمال تعجب نشدم و چون فکر میکردم دانشگاه مالک اشترو خارج قبول ندارن تو الویت پایین زدم ولی تو مصاحبش شرکت کردم نسبتا مصاحبه کننده راضی بود از شانس بدم دانشگاه سمنان قبول شدم که الویتش بالاتراز مالک اشتره اما تقریبا مطمینام مالک اشترو میارم
هیچ راهی نداره الان من دانشگاهمو عوض کنم برم مالک اشتر؟
تورو خدا کمکم کنید من نمیخوام برم سمنان اگه کسیو میشناسین که شرایطش مثل من بوده بم معرفی کنید
email:sadegh.salesi@gmail.com

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - sal_dovomi - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ)ssa11200 نوشته شده توسط:  من چون رتبم بد نبود فکر میکردم شبانه تهران قبول بشم اما با کمال تعجب نشدم و چون فکر میکردم دانشگاه مالک اشترو خارج قبول ندارن تو الویت پایین زدم ولی تو مصاحبش شرکت کردم نسبتا مصاحبه کننده راضی بود از شانس بدم دانشگاه سمنان قبول شدم که الویتش بالاتراز مالک اشتره اما تقریبا مطمینام مالک اشترو میارم
هیچ راهی نداره الان من دانشگاهمو عوض کنم برم مالک اشتر؟
تورو خدا کمکم کنید من نمیخوام برم سمنان اگه کسیو میشناسین که شرایطش مثل من بوده بم معرفی کنید
email:sadegh.salesi@gmail.com

منم مثل شمام.منتها من میخام با امیرکبیر شبانه آی تی عوض کنم و برم امنیت مالک اشتر.
چون تازه فهمیدم این رشته امیرکبیر واحد گرمساره و تازه تاسیس!
فکر کنم باید بریم سازمان سنجش واسه تغییر

RE: دانشگاه مالک اشتر تهران و رشته امنیت اطلاعات - delta - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط:  منم مثل شمام.منتها من میخام با امیرکبیر شبانه آی تی عوض کنم و برم امنیت مالک اشتر.
چون تازه فهمیدم این رشته امیرکبیر واحد گرمساره و تازه تاسیس!
فکر کنم باید بریم سازمان سنجش واسه تغییر

هیچ ربطی به سازمان سنجش نداره توی متنشونم نوشتن برا عوض کردن باید بری هر دو تا دانشگاه و موافقتشونا بگیری