![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mk69online - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)samang نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: منم به سختی قبول شدم...ولی شدممممم.. مطمئنی ؟ من الان بازش کردم لود شد.... |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - samang - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
اره الان یاز شد |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - dooman - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
علوم و تحقیقات خوزستان |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - SAASTN - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
هوش علوم تحقیقات - تراز ۸۰۰۰ - آخرین تراز ۶۵۰۰ موفق باشید |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - PardisMaster - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
منم شبکه علوم تحقیقات تهران تراز آخرین نفر ۶۳۰۰ بوده زبان ۴۵ مشترک ۱۴ مدیریت ۱۰ پایگاه داده ۴۰ هوش مصنوعی ۳۰ سیستم عامل ۲۰ معماری ۳۰ در ضمن من ۷ سال پیش فارغ التحصیل شدم و امسالم اولین سالی بود که ارشد دادم و از مهر که بیکار شدم درس خوندم ... پس اوناکه از درس دور شدن ناامید نباشن ... میشه |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - bita.k - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)mahdiazizi نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد تهران جنوب منم شرایطی مشابه شما دارم . الان علوم کامپیوتر مجازی بهشتی قبول شدم. و آزاد هم دیدم تهران جنوب قبول شدم. موندم به خدا!! |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
نمیشه هم آزاد رو بریم هم دولتی رو، میفهمن؟ البته برای دو تا گرایش متفاوت میگم |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - bbs66 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
من مهندسی کامپیوتر- نرم افزار / واحد الکترونیکی قبول شدم نمره آخرین نفر قبول ۵۴۰۹ هست واحد الکترونیک دانشگاه آزاد چطوره؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
نه نمیشه ،فکر کنم می فهمند، باید مدرک بدید تا ثبت نام کنید به دو جا که نمی تونید بدهید، شما کجا قبول شدید؟ و چه رشته ای؟ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - PardisMaster - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
بچه ها رتبه آخرین فرد قبول چیه؟ یعنی آخرین فرد قبول تو اون رشته تو اون دانشگاهه یا تو کل دانشگاهای کشوره ؟ اخه همش ۵۰۰ و ۳۰۰ و ۲۰۰ هست ! |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - hnarghani - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
نرم افزار علوم و تحقیقات تهران تراز: ۸۰۷۹ رتبه: ۱۶ زبان: ۵۵ ریاضی : ۲۵ مشترک: ۴۶/۷۰ تخصصی نرم:۴۸/۴۰ تخصصی هوش: ۲۶/۷۰ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - nazanin_sh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
هوش علوم تحقیقات تهران به جزییات فعلا دسترسی ندارم بعدا میام مگم ... من که به خواستم نرسیدم ولی به دوستانی که به خواستشون رسیدن به شدت تبریک میگم |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
هوش علوم و تفریحات نرم شبانه شهید رجایی انتخاب برام مشکله عذر میخوام هوش علوم تحقیقات |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - bbs66 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ق.ظ
چرا همه قبول شدن؟ آدم شک میکنه اینا درصدهای دست من توی رشته برقه زبان تخصصی انگلیسی -۳/۳۰ ریاضیات -۱/۶۰ مدارهای الکتریکی (۱و۲) -۳/۳۰ الکترونیک (۱و۲) -۸/۳۰ سیستم های کنترل خطی ۰ الکترومغناطیس ۰ تجزیه و تحلیل سیستم ۱/۷۰ ماشین های الکتریکی (۱و۲) ۱/۷۰ بررسی سیستم های قدرت -۵/۰۰ برق قدرت گناباد قبول شده |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mohsen.rn - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
اینم از کارنامه ما ![]() شبکه علوم تحقیقات ، رتبه ۳ ، تراز ۷۹۸۸ |