|
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - نسخهی قابل چاپ |
|
خواب! خواب! خواب! - Hamzeh.S - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
به نظر من حق با آلفا است. انگیزه خیلی خیلی مهمه.اگه انگیزه قوی داشته باشی مشکلی باصبح بیدارشدن ندارید. |
|
RE: خواب! خواب! خواب! - explorer - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
شما یه هفته سعی کن زود بیدار شی و سعی کن در طول روز نخوابی خود به خود ساعت بدنت تنظیم میشه و شبها هم زود خوابت میگیره. Sent from my cell |
|
خواب! خواب! خواب! - comii - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ ق.ظ
من باز مشکلم بر عکس شماست صبحا زود بیدار میشم ساعت ۵ گاهی هم ۴ و نیم اما امان از شب دیگه از ۸ به بعد پنچرم حتی سعی کنم نخابم بازم گیراییم میاد پایین تابستون این مشکلو نداشتم حتی میشد تا ساعت چهار صبح بیدار بودم و ۸ بیدار می شدم یعنی کلا ۴ ساعت می خابیدم ولی بازم شب بعد تا نیمه شب بیدار بودم از شوروع مهر اینطور شده |
|
خواب! خواب! خواب! - Mänu - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
من ظهرا خوابم میاد این مشکل منو حل کنید لطفا بعد ناهار گیج میشم |
|
خواب! خواب! خواب! - abji22 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
اره انگیزه خیلی مهمه،من ی مدت تصمیم گرفتم واسه نماز صبح هرجوریه ب موقع بلندشم البته ی انگیزه قوی داشتم باور کنید به محضی ک گوشیم اهنگ میزد ازجام فوری میپریدم اما الان انگیزه کمتر شده دیرتر بلند میشم ی هفته به زور بیدار بشو! |
Re: RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - ldns0098 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: من پیشنهاد هایی که بهم شد به شما میگم ریتالین از کجا میاری شما؟ من با نسخه پزشک هم رفتم نتونستم گیر بیارم. اثر جانبی نداره؟ Accusing the times is but excusing ourselves... |
RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - jamshidi - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)Mänu نوشته شده توسط: من ظهرا خوابم میاد به نظر من ناهار نخور.صد در صد مشکلت حل میشه ![]()
|
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - mazyar123 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ
سلام من هم مشکل به این بزرگی داشتم . بعداز نهار کلا تعطیل میشدم . نهار کم بخور و از قرص های مولتی ویتامین فارماتون خوبه (سعی کن خارجیش رو بگیری ) استفاده کن که اثرشون فوق العادست قهوه هم بخوری خوبه . اول صبح و بعد از نهار ماهی یک بار ب کومپلکس و ب۱۲ ویتامین سی خواب رو کلا میپرونه همشون بعد از نهار مولتی ویتامین همرا صبحانه حالشو ببر |
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - ezra - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ
وای وای این مشکل پارسال منو نابود کرد ! وقتی هم نمی خوابیدم سردرد می گرفتم شدید ! البته من بر خلاف چیزی که دوستان میگن ! وقتی بعد از ظهرها می خوابم کِسل تر می شم ! |
RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - A V A - 20 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط: سلامفارماتون که عالیه، من همزمان با قرص مخمر میخورم انقدر انرژیم زیاد میشه که از دیوار راست بالا میرم فقط حواستون به اشتهاتونم باشه
|
Re: RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - ldns0098 - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ)mazyar123 نوشته شده توسط: سلامفارماتون که عالیه، من همزمان با قرص مخمر میخورم انقدر انرژیم زیاد میشه که از دیوار راست بالا میرم این کارا چیه بابا... درس خوندن ارزش نداره به خدا.:-D Accusing the times is but excusing ourselves... |
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - ریحان - ۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
این فارمیتین که گفتین چیه؟ همون مولتی ویتامینه؟ که مارکش اینه؟ یا کلا چیزی دیگست؟؟؟ |
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - IR.Sina - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
آقا من هیچ مشکلی ندارم و کلا خوابمم نمیاد هیچوقت ولی وسوسه شدم چند قوطی از این فارماتونارو تست کنم! کسی در مورد RedBull و Hype اطلاعی نداره؟ موثره تو تست زدن؟ |
RE: چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - A V A - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)IR.Sina نوشته شده توسط: آقا من هیچ مشکلی ندارم و کلا خوابمم نمیاد هیچوقت ولی وسوسه شدم چند قوطی از این فارماتونارو تست کنم! من عملا هرچی هست تست کردم ![]() این فارماتون گرونه چند قوطیو بیخیال شین![]() هایپ و رد بول رو شبای امتحان و روزایی که صب تا شب کلاس دارم میخورم ردبول بنظرم بهتره آره تستارو ۱۰۰ میزنید![]() (۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: این فارمیتین که گفتین چیه؟ همون مولتی ویتامینه؟ که مارکش اینه؟ یا کلا چیزی دیگست؟؟؟ فارماتون یه کپسول قهوه ای نسبتا بزرگه، مولتی ویتامینه اما خیلی انرژی خوبی میده، ترجیحا خارجیشو بخرین، بسته های ۶۰ تایی و بیشتر داره، اما دونه ای هم میدن، دونه ای ۱۸۰۰ آمار دقیق دادم
|
|
چیکار کنم ظهر خوابم نبره؟ میخوام درس بخونم نمیشه. - vesta - 20 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
فارماتون هم یک نوع مولتی ویتامینه، دکتر هم به کسی که ضعیف باشه تجویز میکنه سر خود نخورید، مصرفش باید اندازه داشته باشه یا کسی که مشکل کلیوی داره نباید بخوره |