|
سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - ریحان - ۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)JFarzam نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: تشکر فراوان ازتون دارم راستش این توضیحات شما منو به دنیایی جدید وارد کرذه که در کتاب بوران و ویس دکتر اجلالی چیزی ازش نشنیده
بودم...من اصن نمیدونستم ممکنه یک دستور دوکلمه از حافظه را بگیره..فکر میکردم هم هر دستوری یک بار فچ میشه اما انگار اگه دستور دوقسمت باشه یعنی در دوخانه ی حافظه باشه دوبار فچ داریم؟ درسته؟یعنی دوبار بیرون کشیدن دستور از حافظه داریم زیرا دوخانه ی حافظه را دستور گرفته...من همه تلاشمو کردم تا معماریو عالی بخونم بورانو خوندم با ویس و جزوه دکتر اجلالیو اما انگار هنز خیلی عقبم... .دراین مورد چی مطالعه کنم؟ میشه در مورد اضافه شدن بیموردpc در گزینه ۱ بیشتر توضیح بدین؟؟؟
عجیه این موضوع براتون تازگی داره / شما سوالات حافظه و Cache رو حل نکردید؟؟ / با مفهوم واحد آدرس پذیر و طول کلمه (یا دستور) آشنایی دارید؟ / صحبت های دکتر اجلالی رو با دقت گوش دادید؟
دقت کنید که دو بار fetch نداریم بلکه برای هر fetch دستور دو بار به حافظه مراجعه می کنیم که این کار را واحد کنترل انجام می دهد و همونطور که در گزینه ها می بینید این کار در سطح ریزدستور توصیف میشه.
پوران رو نمی دونم چون نویسنده اش رو نمیشناسم ولی دکتر اجلالی این مفاهیم را میگن / احتمالاً شما به صحبت های ایشان دقت نکردید و یا شاید voiceها ناقص یا قدیمی بوده
مراجعی که برای معماری در حد کارشناسی خوبه:
Computer Organization and Design: The Hardware/Software Interface - David A. Patterson & John L. Hennessy - Morgan Kaufmann
The Essentials of Computer Organization and Architecture - Linda Null, Julia Lobur - Jones and Bartlett Publishers, Inc
در مورد اضافه شدن بی مورد و غلط PC هم باید بگم که وفتی برنامه نویس یک کدی رو می نویسه با این فرض مینویسه که دستورات به صورت ترتیبی خوانده و اجرا می شوند یعنی میدونه که تک تک خطوط برنامه اش اجرا خواهد شد / بعد کدش کامپایل میشه و در حافظه قرار می گیره / حالا اگه تو کدش یه دسترسی به حافظه از نوع store داشته باشه و pc یک واحد اضافه بشه یعنی از روی یکی از خطوط برنامه اسمبلی پریدم و اجرا نشده و این نوع اجرا غلط خواهد بود / به همین دلیل گزینه یک رد می شود
ممنون.فکر کنم ویس واسه ۴ سال قبل بوده.حقیقتش من در شهرخودم کلاس کنکور معماری رفتم اما در مورد مباحث کش و...خیلی بد تدریس شد و خیلی گیر دارم
|
RE: سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - ریحان - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
مگه معنای فچ همون بیرون کشیدن دستور از حافظه نیست؟ خب ایا این نمیشه همون دو دفعه فچ؟ چرا اون یکی فچ حساب میشه ولی دومی نه...
|
RE: سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - Farzamm - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: مگه معنای فچ همون بیرون کشیدن دستور از حافظه نیست؟ خب ایا این نمیشه همون دو دفعه فچ؟ چرا اون یکی فچ حساب میشه ولی دومی نه...
عمل fetch یعنی خواندن یک دستور از حافظه دستور، فرض کنید دستورات یک کامپیوتر ۳۲ بیت باشد و واحد آدرس پذیر حافظه برابر یک بایت باشد پس هر دستور ۴ خانه حافظه را شامل می شود، پس برای واکشی یک دستور نیاز به چهار بار مراجعه به حافظه داریم یا به عبارت دیگر چهار خانه حافظه باید خوانده شود (چهار بایت از حافظه خوانده می شود ولی یک دستور fetch شده است).
|
RE: سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - ریحان - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)JFarzam نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: مگه معنای فچ همون بیرون کشیدن دستور از حافظه نیست؟ خب ایا این نمیشه همون دو دفعه فچ؟ چرا اون یکی فچ حساب میشه ولی دومی نه...
عمل fetch یعنی خواندن یک دستور از حافظه دستور، فرض کنید دستورات یک کامپیوتر ۳۲ بیت باشد و واحد آدرس پذیر حافظه برابر یک بایت باشد پس هر دستور ۴ خانه حافظه را شامل می شود، پس برای واکشی یک دستور نیاز به چهار بار مراجعه به حافظه داریم یا به عبارت دیگر چهار خانه حافظه باید خوانده شود (چهار بایت از حافظه خوانده می شود ولی یک دستور fetch شده است).
اوکی کاملا متوجه شدم..یه دنیا تشکر
|
RE: سوال ۱۵ فصل ۴ یعنی طراحی کامبیوتر بایه درمعماری بوران.... - ریحان - ۱۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ
از کجای دستور در گزیته ۳ فهمیدیم ۲ کلمه ایه ؟ از خظ اولش؟ که به جز فچ دوباره مراجعه به حافظه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|