|
|
دلیل خراب شدن باتری لپ تاپ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
دلیل خراب شدن باتری لب تاپ - bossrasoul - 19 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
اشکال نداره
|
RE: دلیل خراب شدن باتری لب تاپ - Good! - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)bossrasoul نوشته شده توسط: موضوع تاپیک راجب باتری لپ تاپ هستش نه صفحه کلید، ولی اشکال نداره. استثنا پاسخ میدم. بله میدونم دیگه گفتم تاپیک جدا نزنم خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون شما نمایندگی مورد اطمینان میشناسید؟اینکه هم دستشون کج نباشه هم با دقت باشن؟ |
|
دلیل خراب شدن باتری لب تاپ - anyone - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ
سلام مدتی شارژرم دچار قطعی در نقطه اتصال به لب تاپ شده بود که احتمال می دهم دو رشته به هم اتصال کرده باشن ولی سیستم به باتری وصل نبود بعد که باتری سیستمو استفاده کردم و پر بود بعد از اون دیگه شارژ نشد و وقتی باتری به سیستم و برق وصله علامت شارژ کنار باتری نیست و فقط باتری در حالت بدون اتصال به برق نشون داده میشه و خالی که شارژ نمی شه با شارژر دیگری هم امتحان کردم نتیجه همین بود به نظر مشکل سخت افزاری می یاد البته سیستمو که باز کردم نشانی از سوختگی نبود. راه حلی هست که بشه این باتری رو شارژ کرد؟ در مورد صفحه کلید احتمالا خودتون با دقت می تونید نحوه باز کردن دکمه رو ببنید و اگر نیاز به تمیز کردن باشه این کار رو انجام بدید البته قبلش راهنمای باز کردن سیستمون رو بخونید. معمولا دکمه ها براشون امکان جدا شدن وجود داره مگر اینکه مدل سیستم شما مدل خاصی باشه |
|
دلیل خراب شدن باتری لپ تاپ - Good! - 08 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
مشکل صفحه کلیدم خود به خود حل شد! :O یکی دو روز پیش باتریشو برای اولین بار دراوردم و لپتاپو مستقیم به برق وصل کردم امروز دیدم کیبوردم اوکی شد!!! ینی ربطی به باتری داره؟!!!! آخه اون موقع هم که خراب شد یهو خراب شد وای چقد خوشحالم میتونم بنویسم ع ع ع ع ع uuuuuuu عUuع
|
|
RE: دلیل خراب شدن باتری لپ تاپ - eli1990 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
سلام لپتاپم z510 هست ۸ماهه خریدم دو روزه وقتی باتری در حالت ۶۰% و یا ۷۰% هس ، لپتاپ خاموش میشه و یه صدایی هم میده موقع خاموش شدن .بعدش روشن نمیشه باید بزنم به شارژ روشنش کنم وقتی روشن میشه شارژش صفر هس !!!باید باتری کالیبره بشه ؟ یا مشکل از جای دیگس یه چیزه دیگه هم احساس میکنم ایکن باطری میزان شارژ واقعی رو نشون نمیده یعنی قبلا خیلی زودتر شارژش کم میشد الان هر ۱۰ دقه ۱% کم میکنه تقریبا با نرم افزار energy maneger کالیبره رو انجام دادم از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح که اسلیپ شده بود ۵۶% شارژ نشون میداد و کالیبره تموم شده بود انگار نمیدونم درست انجام شده یا نه کامل شارژ شدنشو دیدم خالی کردنشم تا ۷۰% دیدم ولی هنوز همونجور هس که دیر شارژ کم میکنه یه بار دیگه کالیبره انجام بدم یا ضرر داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |