تالار گفتمان مانشت
تعداد درخت دودویی جستجو - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: تعداد درخت دودویی جستجو - ahp89 - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط:  
(02 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  
نقل قول: !!!
اگر‏ ‏اعداد‏ ‏۱‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏باشند‏ ‏که‏ ‏إن‏ ‏فاکتوریل‏ ‏جایگشت‏ ‏داشته‏ ‏باشند‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏إن‏ ‏فاکتوریل‏ ‏کاتالانتاشون‏ ‏میان‏ ‏ترتیب‏ ‏دارند‏ ‏و‏ ‏برای‏ ‏اون‏ ‏کاتالانتاییی‏ ‏که‏ ‏میان‏ ‏ترتیب‏ ‏دارن‏ ‏حتما‏ ‏به‏ ‏ازای‏ ‏هر‏ ‏کدومشون‏ ‏پس‏ ‏ترتیبی‏ ‏وجود‏ ‏داره.‏ ‏

الان حرف اصلی یکسان بودنه، سوال گفته یکسان، و همینطور گفته درخت جستجو، اگه جستجو نبود قضیه حل بود، مشکل گفتنه همزمانه جستجو و یکسانه

من سوالای مورد دار زیاد توو این کتاب دیدم که دلم میخواست به دکتر ایمیل کنم، اگه موافقین یه جا این سوالارو جمعو جور کنیم تا ایمیل بشه، قبلش حتما همگی به این نتیجه که مشکل داره برسیم

بنظرم
کلمه‏ ‏یکسان‏ ‏برای‏ ‏شکل‏ ‏ددج‏ ‏نیست‏ ‏برای‏ ‏نتیجه‏ ‏ای‏ ‏هستش‏ ‏که‏ ‏از‏ ‏میانترتیب‏ ‏و‏ ‏پس‏ ‏‏ترتیب‏ ‏یک‏ ‏ددج‏ ‏میشه‏ ‏بدست‏ ‏آورد.ما‏ ‏قراره‏ ‏که‏ ‏انواع‏ ‏ترتیب‏ ‏های‏ ‏(‏جایگشت‏ ‏های‏)‏‏یکسان‏ ‏یک‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏رو‏ ‏که‏ ‏با‏ ‏ددج‏ ‏میشه‏ ‏بدست‏ ‏آورد‏ ‏که‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏و‏ ‏میانترتیب‏ ‏دارند‏ ‏بدست‏ ‏آوریم.سوالی‏ ‏که‏ ‏به‏ ‏جواب‏ ‏شما‏ ‏ختم‏ ‏میشود‏ ‏این‏ ‏است‏ ‏که:چه‏ ‏تعداد‏ ‏ددج‏ ‏متفاوت‏ ‏با‏ ‏إن‏ ‏گره‏ ‏و‏ ‏برچسب‏ ‏های‏ ‏یک‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏که‏ ‏میانترتیب‏ ‏و‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏آنها‏ ‏یکسان‏ ‏است‏ ‏وجود‏ ‏دارند؟این‏ ‏سوال‏ ‏روی‏ ‏شکل‏ ‏تاکید‏ ‏داره‏ ‏‏ولی‏ ‏سوال‏ ‏دکتر‏ ‏روی‏ ‏نتیجه‏ ‏بدست‏ ‏آمده‏ ‏از‏ ‏خروجی‏ ‏ددج‏ ‏ها.موفق‏ ‏باشید.

مسلما مشخصه که یکسان برای شکل ددج نیس
من از شما یه چیزی میخوام تا ابهام بر طرف شه، با n=3 شکلش رو بکشید، ٥ حالت بیشتر نمیشه طبق جوابی که گفته کاتالان تا، حالا اون ٥ تارو برامون بکشین طوری که میانترتیب و پس ترتیب ها یکسان بشن، موضوع سر میانترتیب حلله چون صعودیه، پس ترتیب های یکسان رو روی این ٥ ددج نشون بدید

جواب‏ ‏دکتر
دنباله‏ ‏میان‏ ‏ترتیب‏ ‏هر‏ ‏ددج‏ ‏با‏ ‏برچسب‏ ‏های‏ ‏از‏ ‏۱‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏دنباله‏ ‏ی‏ ‏مرتب‏ ‏صعودی‏ ‏۱‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏است.از‏ ‏سوی‏ ‏دیگر‏ ‏هر‏ ‏درخت‏ ‏دودوییی‏ ‏با‏ ‏إن‏ ‏گره‏ ‏را‏ ‏میتوان‏ ‏به‏ ‏روش‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏پیمایش‏ ‏کرد‏ ‏و‏ ‏ب‏ه‏ ‏همان‏ ‏ترتیب‏ ‏برچسب‏ ‏های‏ ‏۱تا‏ ‏إن‏ ‏را‏ ‏به‏ ‏گرههای‏ ‏آن‏ ‏داد.پس‏ ‏جواب‏ ‏تعداد‏ ‏درخت‏ ‏های‏ ‏دودویی‏ ‏با‏ ‏إن‏ ‏گره‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏برابر‏ ‏با‏ ‏عدد‏ ‏.إن‏ ‏کاتالان‏ ‏است.

‏طبق‏ ‏متن‏ ‏بالا‏ ‏میانترتبا‏ ‏رو‏ ‏بصورت‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏پیمایش‏ ‏کن‏ ‏و‏ ‏به‏ ‏درخت‏ ‏جدید‏ ‏همزمان‏ ‏اضافه‏ ‏کن.‏!‏

تعداد درخت دودویی جستجو - A V A - 02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ

من قانع نشدم، بیزحمت همون برای n=3 بکشید درختاشو

RE: تعداد درخت دودویی جستجو - ana9940 - 03 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ)ahp89 نوشته شده توسط:  جواب‏ ‏دکتر
دنباله‏ ‏میان‏ ‏ترتیب‏ ‏هر‏ ‏ددج‏ ‏با‏ ‏برچسب‏ ‏های‏ ‏از‏ ‏۱‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏دنباله‏ ‏ی‏ ‏مرتب‏ ‏صعودی‏ ‏۱‏ ‏تا‏ ‏إن‏ ‏است.از‏ ‏سوی‏ ‏دیگر‏ ‏هر‏ ‏درخت‏ ‏دودوییی‏ ‏با‏ ‏إن‏ ‏گره‏ ‏را‏ ‏میتوان‏ ‏به‏ ‏روش‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏پیمایش‏ ‏کرد‏ ‏و‏ ‏ب‏ه‏ ‏همان‏ ‏ترتیب‏ ‏برچسب‏ ‏های‏ ‏۱تا‏ ‏إن‏ ‏را‏ ‏به‏ ‏گرههای‏ ‏آن‏ ‏داد.پس‏ ‏جواب‏ ‏تعداد‏ ‏درخت‏ ‏های‏ ‏دودویی‏ ‏با‏ ‏إن‏ ‏گره‏ ‏است‏ ‏که‏ ‏برابر‏ ‏با‏ ‏عدد‏ ‏.إن‏ ‏کاتالان‏ ‏است.

‏طبق‏ ‏متن‏ ‏بالا‏ ‏میانترتبا‏ ‏رو‏ ‏بصورت‏ ‏پس‏ ‏ترتیب‏ ‏پیمایش‏ ‏کن‏ ‏و‏ ‏به‏ ‏درخت‏ ‏جدید‏ ‏همزمان‏ ‏اضافه‏ ‏کن.‏!‏

خب من اصلا این جواب رو درک نمیکنم، طبق فرضای خودم جواب میشه n! ، عدد کاتالان که کل ددج میشه! میشه با شکل توضیح بدید.

RE: تعداد درخت دودویی جستجو - ahp89 - 03 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ

mesal