|
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - پوونه - ۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: مرسی عزیزمخواهش میکنم رفیق. تونستید دانلود کنید؟ |
|
RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - metallica.r - 10 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ
آره متشکرم |
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - sara417 - 15 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ
ممنون عزیزم |
Re: RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - metallica.r - 15 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط:آره مرسی(09 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: مرسی عزیزمخواهش میکنم رفیق. فقط آزمون ۲۵ اول سوال ۶۳ تا ۷۳ اصلا مشخص نیست میشه لطف کنی دوباره بفرسی خیلی ممنونم |
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - سعید زارع - ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
از فایل ها تشکــــــــــــــــــــــر |
RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - khalooei90 - 23 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: صفحات اخر مشترک اصلا معلوم نیس چیشدهباورت میشه دو ساعت تمام هی عکس گرفتم.. هی پاک کردم..هی عکس گرفتم هی پاک کردم..از کل صفحه عکس گرفتم.. از نصف صفحه یه عکس گرفم..کلا هر کاری کردم درست نشد که نشد! سلام باتشکر فراوان از شما.... با فلش عکس گرفتی ؟(فلش دوربینتون روشن بوده ؟) شاید بخاطر این باشه.. بیزحمت توی نور مصنوعی یا طبیعی خارجی برید سپس ازش عکس بگیرید... بازم ممنون موفق وموید! التماس دعا |
RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - amogharrebi - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: سلام همین که زحمت کشیدین و آپ کردین خیلی ارزشمنده. دست شما درد نکنه. (۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: ۲۵% دوم و ۵۰% اول اینترنتی آپلود شد و لینک دانلودشون به پست اول اضافه شد. داری ما رو شرمنده می کنی شدید، دست شما درد نکنه. سپاسگزار |
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - حسین کاردان - ۱۸ دى ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام بچه ها کسی آزمون های سنجش رو نداره؟؟؟؟ |
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - pooyaa - 26 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
بقیه رو آپلود نمیکنید؟ |
|
RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - zibakh - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
با سلام بچه ها میشه لطف کنید و آزمونهای جامع مدرسان را برای ما آپ کنید
|
|
RE: دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - Avril89 - 27 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
دوست عزیز باقی آزمونها را آپلود نمیکنید؟ ممنون میشیم از لطفتون
|
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - barabox - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
ظاهرا که پریده لینکها
|
|
دانلود آزمون های آزمایشی مدرسان- مهندسی کامپیوتر ۹۳ (کنکور ۹۴) - پوونه - ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
من واقعا معذرت میخوام از دوستان. این مدت به مانشت سر نزدم اما به یکی از دوستانم سپرده بودم عضو مانشت بشن و از سوالتشون اسکن بگیرند و بذارن تو سایت که ظاهرا انگار فراموششون شده. خودم الان چند تا آزمون رو شرکت نکردم و ندارم. واقعا شرمنده شدم و الان از خجالت دارم آب میشم. رفیقم بدقول از آب دراومد! ببخشید. |