|
|
شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - rad.bahar - 13 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ
با این امتحان کنید sudo echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward البته با دستور echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward فقط تا زمانی که ubuntu restart نشده ip-forwarding فعال هست و وقتی سیستم restart شد دوباره مجبورید این دستور را برنید تا فعال بشه برای این که به طور دائمی فعال باشه فایل زیر را با دستور زیر باید ویرایش کنید sudo gedit /etc/sysctl.conf در این فایل به دنبال دستور net.ipv4.ip_forward=1 بگردید. اگر کامنت هست یعنی اگر #net.ipv4.ip_forward=1 بود کلمه # را پاک کنید و اگر مقدارش صفر بود به ۱ تغییر بدهید و اگر اصلا وجود نداشت اضافه کنید. بعد هم تغییرات را save کنید و فایل راببندید بعد هم این دستور را بزنید sudo sysctl -p /etc/sysctl.conf |
|
RE: شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - hajilari - 14 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
میشه لطفا Ip دادن من رو بررسی کنید مثل اینکه یکجای کار من میلنگه توی Xp اینطوری ip دادم ![]() توی ویندوز ۷ اینطوری ip دادم ![]() توی ubuntu دو تا wired connection دارم ![]() که بهشون به این شکل Ip دادم ![]() ![]() مثل اینکه تنظیماتم توی ubuntu درست نیستش ممنون میشم راهنمایی کنید |
|
شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - rad.bahar - 14 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
به نظر می رسه که همه چیز درست باشه نتیجه ping کردن ها را بگدارید که معلوم بشه که کجا مشکل داره ۱- در ubuntu کارت شبکه های خودش را ping کند ۲- xp بایدgw خودش را در ubunt بتواند ping کند ۳- ۷ باید gw خودش را در ubunt بتواند ping کند ۴- xp بتواند ۱۷۲/۱۶۸/۰/۱ را ping کند ۵- ۷ بتواند ۱۹۲/۱۶۸/۰/۱ را ping کند ۶- xp و ۷ بتوانند همدیگر را ping کنند |
|
RE: شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - hajilari - 14 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
متاسفانه ۷ و xp نمی تونن default gateway خودشون که توی ubuntu به عنوان ip دادن رو ping کنند.
|
|
شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - rad.bahar - 15 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
قطعا به کارت شبکه های ubuntu lan segment داده اید هر lan segment مرتبط به یک رنج ip هست شاید به کارت شبکه ها مخالف lan segment و رنج ip که می تواند داشته باشد ای پی داده اید. برای این که بفهمید این اتقاق اقتاده یا نه جای ای پی ها را عوض کنید یعنی اگر مثلا به کارت ۱ ادرس x و به کارت ۲ ای پی y دادید حالا به کارت ۱ای پی y و به کارت ۲ ای پی x نسبت بدهید. امتحان کنید ببینید چی میشه |
|
شبکه کردن دو ویندوز مجازی در نرم افزار vmware - rad.bahar - 16 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز مشکلت رفع شد اگر رفع شده مشکل چی بود |
|
به صورت کامل انجام شد - hajilari - 17 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
سلام اول تشکر و قدردانی می کنم از دوستانی که در این خصوص راهنمایی کردن و تشکر ویژه از دوست گرامی rad.bahar . مشکل اینجا بود وقتی که داشتم من شبکم رو راه اندازی کردم و ip ها رو دادم دنبال ip forward میگشتم به همین خاطر با همه جاهای ubuntu یه کرمی ریختم روشون ![]() یکی از اون کرم ها این بود که رفتم توی network connection و این دوتای پایینی رو حذف کردم ![]() و بعدش رفتم گزینه add رو زدم و دوتا wired connection گرفتم add کردم ![]() دیشب یهویی این موضوع اومد به ذهنم که چرا من اونا رو حذف کردم، امروز گرفتم ubuntu رو حذف کردم و دوباره نصب کردم و اومدم ip هام رو توی auto etch0 و auto etch1 وارد کردم. و ip forwarding رو اجرا کردم و ping دادم که جواب مثبت گرفتم. |