|
|
خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - afagh.msm - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)amin1371 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)amin1371 نوشته شده توسط: خروجی c 1 1 هست منابع من کتابای پارسه هست ولی بیشتر از توی جواب تستا میشه روش حل کردن رو پیدا کرد یعنی حل تستای زیادخب من بجز این، تست دیگه ای ندیدم که اینجوری پارامتر ارسال کنه. داخل ارجاع ادرسو میفرستیم و با ادرسا کار میکنیم داخل نام چون نام متغیر رفته اینجوری میشه ![]()
|
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - bluebaran - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)afagh.msm نوشته شده توسط: سلام بچه ها من الان این مبحثو از پرات خوندم و چه سوال خوبی بچه ها مطرح کردن من خودم به این نکته توجه نکرده بودم حالا پرات چی گفته: گفته که وقتی با نام فراخوانی میکنیم درسته که پارامتر ارزیابی نشده ارسال میشه ولی باید در نظر بگیریم که وابستگی پارامتر در بلوک فراخواننده هستش |
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - Ametrine - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ)bluebaran نوشته شده توسط: من الان این مبحثو از پرات خوندم و چه سوال خوبی بچه ها مطرح کردن من خودم به این نکته توجه نکرده بودمدرسته، الان دیدمش. ممنون پس من جوابم رو ویرایش میکنم |
|
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - MiladCr7 - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
سلام.به نظر من منم B,1,1 درسته.اینم مهندسی ۸۸ که جوابش ۴ میشه.با استدلالی مشابه
|
|
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - gogooli - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
B 1 1 درسته چون اون j متغیر محلی تابع ۲ شده ربطی به j ما نداره... فقط در جامع دوم پارسه نمی دونم چرا اونجوری شد! اگه اینجوری استدلال کنیم استدلالمون در تاپیک بررسی آزمون پارسه اشتباهه؟! |
|
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - Ametrine - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
کتاب پرات نوشته: روش فراخوانی با نام با پارامترهای واقعی به صورت زیربرنامه های ساده ی بدون پارامتر رفتار میکند. هر زمانی که پارامتر رسمی با پارامتر واقعی با نام مطابقت مینماید و در زیربرنامه به آن رجوع میشود، زیربرنامه ای که برای آن پارامتر کامپایل شده است اجرا میگردد و باعث ارزشیابی پارامتر واقعی در محیط مناسب ارجاع میشود و نتیجه به عنوان مقدار زیربرنامه برگردانده میشود. اینم از کتاب sebesta. A pass-byname formal parameter is bound to an access method at the time of the subprogram call, but the actual binding to a value or an address is delayed until the formal parameter is assigned or referenced. Implementing a pass-by-name parameter requires a subprogram to be passed to the called subprogram to evaluate the address or value of the formal parameter. The referencing environment of the passed subprogram must also be passed. |
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - gogooli - 30 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: کتاب پرات نوشته:یعنی در اون سوال پارسه جواب با نام گزینه ۴ نمی شه؟ |
RE: خروجی برنامه با استفاده از روش فراخوانی با نام - Ametrine - 02 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: یعنی در اون سوال پارسه جواب با نام گزینه ۴ نمی شه؟اصلاً گزینه صحیح نداره! با این تعریف ها، خروجی با نام و با ارجاعش مثل هم میشه. --------------------------------------------------------------- دوستان ببخشید من اشتباه استدلال کرده بودم. ارسال های اشتباهم رو پاک کردم تا دوستان گمراه نشن. |